Inlägg från: 1 tu 3 |Visa alla inlägg
  • 1 tu 3

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Hej alla, nu har jag också hittat tråden!!

    Ser att ni pratar om kalas, husköp och försäljning och GNÄLLIGA 4-åringar!! Amanda är jättepipig från morgon till kväll och nu börjar ytterkläds-fighterna! Det är diskussioner, tjafs och förhandling varje morgon, varje hämtning från dagis. Men men hon lär väl snart inse att det inte är sommar bara för att solen lyser och himlen är blå

    Vi kommer nog ha ett litet kalas när amanda fyller år. Har funderat fram och tillbaka om man ska bjuda alla flickor på hennes avdelning eller hur man ska göra. Men jag frågade henne vilka hon ville skulle komma och hon sa 4 st vänner, 2 från dagis och 2 från annat håll så så får det nog bli.

    tar gärna emot tips hur man kan lägga upp ett litet kalas för en 4 åring. Presenter blir mkt pyssel, ritsaker, docka, dockkläder och lite annat.

    Fint hus snarko... ska ni bjuda? Vi (eller mest jag) har börjat kolla runt på hemnet efter hus. Vi håller på att fixa lite i lgh i alla fall inför en ev försäljning längre fram. Haft mäklare hemma som värderat. Men än så länge har vi inte kollat så mkt.

    För ett tag sen skrev jag att jag skulle till läkare då jag går omkring med värk i kroppen. Läkaran tog en hel del blodprover som inte visade någonting, han rådde mig att kontakta en sjukgymnast. Först kände jag mig så less eftersom jag varit hos en hel del sjukgymnster, naprapater, kiropraktorer senaste 15 åren. Men men jag går väl till en ny så får vi se.

    nu ska jag gå och lägga mig!

  • 1 tu 3

    Snarko.... låter som en lyckad födelsedag. Här är presenterna inslagna, det blir en hund i koppel till Amanda också. Har vabbat idag och jag tror hon blir hemma i morgon också. Då blir det bra med lite presenter på morgonen.

    Kalas med farmor, farfar och mormor blir till helgen och sen kör vi 4 års kalas för hennes tjejkompisar om två veckor. Första kalaset, spännande!

  • 1 tu 3

    tack för gratulationerna. Hon har varit hemma idag med sin pappa, hon är lite krasslig. Men fylla år gick bra även om man är lite sjuk . Hon fick kläder, en hoppande och voffande hund med koppel, en arieldock, ritsaker och lite annat smått.

  • 1 tu 3

    Godmorgon.

    Oj snarko... 3 barn, inte illa! Hoppas det löser sig för mamman.

    Idag är det kalas här för amandas tjejvänner. Det kommer 4 flickor, men alla känner inte varann så vi får väl se hur det går. Ja ja med lite fika, fiskdamm och leksaker borde det fungera!

    I morgon ska vi gå och titta på två radhus här ute i västerort. De är likadana hus men det ena är rätt ok invändigt och det andra är originalskick från 70 talet med sjögränstapeter och allt! Mao det krävs en hel del omvårdnad av det huset Men vi gillar planlösningen och tror att de har potential. Kolla gärna www.hemnet.se/beskrivning/927783 och www.hemnet.se/beskrivning/927783

  • 1 tu 3

    Godagens!

    Det bidde ingen budgivning på ngt av husen. Renoveringsobjektek kände slite väl mykcet "arga snickarn varning" så det la vi åt sidan. Det andra kändes perfekt, men jag tror vi är lite fega. Vi behöver nog kika runt lite till först. Dock ser nu på budgivningen att det ff är ett rimligt pris. Så i efterhand borde vi kanske ha slängt in ett bud. Vi ska tänka lite till så får vi se. Budgivningen verkar inte vara klar ännu.

    Sjukstuga här hemma, Amanda vaknade med 39.7 i morse och orkar ingenting. Nu har hon fått alvedon och jag märker att livsglädjen börjar så smått infinna sig hos henne.

    Vi har lämnat in våra köksluckor och innedörrar för omlackering. Nu är alla vita och det är jättefint. Dörraran var gamla fula bruna förr och köksluckorna beige/gula fula. Så sakta men säkert förbereder vi oss för en ev försäljning och kanske flytt till ett radhus.

    Kram och ha en bra helg.

  • 1 tu 3

    Oj hänger knappt med vad ni skrivit. Glömmer säkert bort  att kommentera en massa som hänt er.

    Snarko.. läste om din vän. Usch måste varit jobbigt.

    Nollan. kul att ni försöker få en till, trist att det inte blev av denna gång.

    Bussig. Grattis! Vi håller tummarna.

    Vad tänker ni att jultomten kommer med i år till era 4-åringar??? Vi har lite idétorka här + att de har ju så mycket redan och leker väldigt sällan med just leksakerna. Det är mest kurragömma, brottas, jagas. Amandas största nöja är dock rita och tejpa.

  • 1 tu 3

    God kväll flickor!

    Får man prata av sig, även om jag inte är så frekvent i mitt skrivande här i tråden längre? Jag tänkte var, om inte här, kan jag tömma lite av mitt inre . Kanske ett lyxproblem, men likväl ett huvudbry för mig och jag har inte helt lätt för att prata om det då jag känner att det nästan är lite genant.

    Ok here goes.... ursäkta om det blir långt. Jag känner att jag saknar vänner! Visst har jag bekanta, samt även en några mkt bra vänner som jag vet tycker om mig. Men jag har inget och har egentligen aldrig haft ett "eget" tjejgäng där jag har en självklar plats, som man kan ringa när som helst. De vänner jag har har jag träffat i olika skeden i livet, men alla har liksom redan "sitt" gäng som de har tjejmiddag med, åker på någon spahelg med osv. Jag blir aldrig tillfrågad om att göra något.

    Jag försöker då och då få till med de vänner jag ändå har att ses över en fika, ett glas vin eller en bio och vi har jättetrevligt och jag tvivlar verkligen inte på att vi är vänner men det är väldigt sällan som någon ringer mig och föreslår träff. Visst vi har ju alla famiilj och det handlar inte om att man ska ses jämt, den tiden finns inte, men jag saknar en bästis och jag saknar att ha en klick av vänner där jag har en självklar plats.

    Jag har ingen barndomsvän kvar och inga från skoltiden som jag har behållit kontakt med. Det beror nog på en del olika saker som hänt i mina ungdomsår då jag inte mådde så bra. Jag höll mig rätt isolerad pga bulimi och anorexi mellan typ då jag var 16-21, därefter tfäffade jag en kille som var så svarsjuk och manupilativ så jag i princip sa upp kontakten med de få vänner jag ändå hade. Så jag har ingen från förr. Genom åren har jag träffat jättefina och goa vänner, men av någon anledning tappat kontakten. Kanske borde man ta upp den med vissa, men det känns så genant och lite patetiskt, eller?

    Vad ville jag med detta då? Ja bara få ur mig lite.

    Kram och god natt. Nu ångrar jag min nästan att jag skrivit detta, men så får det bli

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~