• Violblåöga

    ADD symptom hos vuxna

    Måste bara säga tusen tack för denna sammanställning!

    Jag tog med den till läkaren ca 7 år sen (på mitt andra besök för första gången sa hon att jag nog inte har add...) och sa att jag har typ allt förutom en eller två punkter, då skickade hon iväg en remiss och jag blev tillslut utredd och fick min diagnos.

    Tack ??

  • Violblåöga
    Anonym (Ankan) skrev 2019-12-07 19:03:25 följande:

    Hej.. jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga... jag har förmodligen ADD (jättemånga symptom och måste verkligen ha hjälp för att få vardag att fungera, vilket den inte gör) .. sökte mig till min Vc för att få hjälp men han tyckte tydligen att jag var för fungerande (pga att jag har jobb) för att få hjälp (vilket inte är sant) .... han skulle skicka en remiss men sa samtidigt att dem som tar emot dessa remisser i länet inte kommer att vilja hjälpa mig (och om de mot all förmodan tar emot remissen så kommer jag hamna längst bak i kön med väntetid på 2 år +).. han bad mig även att skriva en egen remiss med mer info.. har någon av er erfarenhet av det? Hur gjorde ni?


    Samma sak hände mig. Jag hade jobb, bostad och sambo. Så jag hade läget under kontroll tyckte hon. Jag bokade ny tid (efter mycket ångest och velande)

    Gick dit, grät och visade denna listan...

    Gjorde utredning och fick medicin (med mera) hela karusellen tog ca 2 år. Dryg väntan men skönt när det var över och jag fick hjälp!

    Hur har det gått för dig?
Svar på tråden ADD symptom hos vuxna