• Poussin

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    hjert98 - Tack för din historia, vad häftigt med med tvillingar och att den ena kom till naturligt!

    Kattflickan - Tur att du har kvar samma bild! Flört Spännande att du får börja om en vecka, håller tummarna för bra resultat och att du inte mår så dåligt av sprayen! 9 blåsor låter bra, du ska se att guldägget kommer att växa till sig i en utav dem!

    Pölsan - Lycka till imorgon, du ska se att det kommer att gå toppen och att guldägget ligger där och väntar på att plockas. Skönt att ni gör ICSI, känns ju lite lugnare. Har ni manlig faktor också? Håller tummarna för dig imorgon! {#emotions_dlg.flower}

    Jag väntar på resultat från Aten, lite segt, men inte så mycket att göra än att vänta.... Obestämd
    Passade på att ta lite andra tester hos gyn här  och kortisol, prolaktin och progesteron ser bra ut, b12 ligger för högt (och jag som trodde jag hade brist) så det blir till att dra ner på vitaminerna, FSH är för högt och LH för lågt men det är ju inget nytt. Tycker det är väldigt spännande att lära känna mig kropp genom alla dessa tester, har aldrig haft så bra koll förut! Skrattande

    Kram alla fina tjejer!

  • Poussin

    Grattis Pölsan, nu är du PUPO! (pregnant until proven otherwise) Skrattande Njut, ta hand om dig och gör roliga saker. Vad blir det för TD?

    Kattflickan - Bara några dagar kvar till spraystart - spännande!   

    Linn - Blir det FET nu i veckan??  

    Själv hade jag uppföljning med min Dr D idag och han tycker vi ska köra på i nästa cykel, så om ca 2 veckor sätter vi igång - mycket spännande. Ska få behandlingsplan av honom imorgon eller på tisdag, det blir Intralipider, Prednisolon och Clexane. Mina resultat visar som förväntat att mitt immunförsvar inte är som det ska och behöver balanseras, men enligt honom så ska det räcka med de ovan nämna medicinerna. Grundförutsättingen är ju dock så klart att vi får fram ett fint ägg (gärna 2, men jag ska inte be om för mycket...) för ingen medicin kan ju få ett dåligt ägg att fästa... Så nu laddar jag inför IVF nr 5, någon som hört om 5:e gången gillt? Flört

    Kram och god natt! {#emotions_dlg.flower}     

  • Poussin
    Pölsan - Tack, nu gäller det alltså! Flört Jag vet hur det är, det är mycket enklare att tro på andra, men det är ju det som är så bra här inne, vi kan tro åt varandra! Glad Jag tror stenhårt på dina småttingar!!
    Jag har fått höra att det kan innebära förtidigt klimakterium, men många kvinnor fortsätter ha ägglossning och mens i många år till.

    Linn - Usch vad tråkigt att ni fick skjuta upp FET, men det kanske var en mening med det för nu hinner kroppen vila upp sig lite till och vara ännu mer mottaglig för den lille kämpen som snart flyttar in! Glad 
    Spännande att vi följs åt igen vännen - det tar jag som ett mycket gott omen! {#emotions_dlg.flower}
    Tanken är att medicinerna jag kommer att ta, dvs intralipid dropp och prednisolon ska dämpa immunförsvaret och underlätta för det lilla embryot. De medicinerna påverkar dock inte antal eller kvalitet, men det ska däremot Inofolic (inositol, folsyra & melatonin) och Fertile XX göra så vi får se. Blir glad om jag får ut mina 3 ägg som vanligt, men hoppas på förbättrad kvalitet. Ska bli väldigt spännande att testa korta protokollet denna gång.

    Tackar även jag för solskenshistorier! Solig
  • Poussin
    Ciara - Välkommen hit! Glad Jag tycker helt klart att ni ska välja CFC, om inte detta försök hos CvL i Uppsala funkar för oss så kommer vi att göra ett sista försök hos CFC. Jag har hört att det kan upplevas som lite stressigt där i jämförelse med vissa kliniker här i Sverige, men jag har inte hört något om slarvighet. Vad som är positivt med dem är att de har flera olika behandlingstyper, t.ex crash, japanska... och verkar mer öppna för att ta emot kvinnor med t.ex lägre AMH och högre ålder. Och jag tror att ni bör kunna komma igång rätt fort också vilket är skönt. Det finns en jättebra tråd "IVF för oss som snart är 40", vet inte om du redan följer den, men där finns det rätt många tjejer som gjort IVF på CFC om du vill ha lite mer input. LYCKA TILL!!!

    Emsie - Har tyvärr inte haft problem att bli nedreglerad och vet inte heller om det kan hänga ihop med lågt AMH. Hoppas den dyker upp snart, vet hur segt det är att vänta!
        
    Pölsan - Hur går det, håller tummarna för dig ska du veta! 

    Kattflickan - Har du börjat spraya?
         
    Själv har jag nu fått min behandlingsplan från Dr D och ska få ett andra IL dropp i mitten av nästa vecka, ett 3e veckan efter och det sista vid ÄP. Sen blir det nog några till när jag blivit gravid, har beslutat för att tänka "när" och inte "om" - det SKA gå denna gång!! Jag har börjat med låg dos Prednisolon och ska öka när jag börjar med injektionerna. Kommer även att ta Tromyl och Clexane från ÄP/ET. Nu är det bara att hoppas att mensen kommer som den ska, den brukar ju ha en förmåga att inte dyka upp när man väl vill att den ska göra det.
    Kram!  {#emotions_dlg.flower}
  • Poussin
    Kattflickan - Åh vad spännande att ni är igång!!! Det är sant att vissa av oss, t.ex jag, inte svarat så bra på Menopur, men det finns andra som blivit gravida med hjälp av det och jag håller tummarna för att du hör till andra gruppen! Jag tror inte det går att komma ifrån svackdagar, men om man mår bra i grunden är det lättare att ta sig ur dem.

    Prednisolon hör till immuno behandlingen och har som uppgift att dämpa immunförsvaret så att det inte attackerar det lilla embryo vi får tillbaka. Eftersom jag gör korta protokollet denna IVF så blir det ingen nässpray för mig (tjohoo!) utan jag kommer att ta Orgalutran istället från sprutdag 5 för att hindra ÄL. Immuno behandlingen pågår under hela IVF:en och kommer att fortsätta även när jag blir gravid, men jag vet ännu inte hur länge, får återkomma om det när jag plussat helt enkelt! Flört  
  • Poussin

    Linköping - Roligt att höra av dig, men usch vad ledsamt att du ägglossade spontant - vilken mardröm! Skönt att de var flexibla och kunde göra insemination i alla fall. Håller tummarna för dig!

    Längtar - Nu blir det bebis, så är det bara!!! Hoppas ni får en bra resa ner och allt går bra. Håller tummarna för dig också!

    Pölsan - Hur mår du?? Jag tycker det är positivt att du drömmer om plus, du ska se att du snart får ett på stickan också! Heja heja pyrena i magen! Du har mina tummar du också!

    Vi bör sätta igång med injektionerna i helgen eller i början av nästa vecka beroende på när mensen dyker upp. Ska få intralipid dropp på fredag, då kanske det blir lite mer verkligt att vi ska sätta igång, det känns fortfarande väldigt avlägset. ÄP planerat v 8.

    Kram till er alla!

  • Poussin

    Längtar - Åh, grattis till de små pyrena i magen!!! Det är klart att det ska bli plus denna gång, inget snack om saken vännen! Skrattande Förstår att du längtar hem till mannen, men njut av att vara där och som du skriver: planera in massor av roliga saker de kommande veckorna för att tänka på annat och må bra! Hjärta

    Kramar!

  • Poussin

    Kattflickan - Skönt att mensen dök upp så du kan ringa och få datum när du ska börja med sprutorna! Glad
     
    Linn - Har du fått datum för FET?

    Pölsan - Är så nyfiken på hur du mår, berätta gärna! Vilken RD är du på?    

  • Poussin

    Hej tjejer, grävde fram listan från mitten av november... Förvånad Tycker det är dags att uppdatera lite så att vi lättare kan följa varandra. Kan inte ni som inte är med lägga till er också? Jag flyttade alla som stod under sprayar / sprutar / ruvar till väntelistan, hoppas ingen tar illa upp.


    Gravida:
    Malbert, AMH 0,55 Ankaja, AMH 0,2, IVF 1, BF 18/12 DobbieDoo, AMH 0,41 Sötmaggan, AMH 0,33, 37 år Albatross74 AMH 0.27, IVF 1: feb 2011. Sprutstart 8/5 Ida73 AMH 0.2 IVF1, 0 ägg (Gonal-F+ Ovitrelle). IVF2, 6 ägg (Menopur + Pregnyl) Lully Hill, 45 år, AMH 0,28, 6 IVF denna gång med immunbeh. (Korta prot. Fostimon 300+Ovitrelle) Väntar på nytt försök: Sunshine123, (33 ar), AMH 0,48 , FSH 10,8. Vantar pa att borja behandling nagon gang i augusti. Castor (36 år), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Avbrutet försök 23 maj 2011 p.g.a "flare-up" effekt, dvs östrogen-chock pga sprayen som resulterade i  två  cystor och förhindrande menopuren att fungera. Anemon (38 år), AMH 0,47 Planerar behandling troligtvis i november. Poussin (33 år), AMH 0,35. Väntar till januari med att göra IVF nr 5. LycklligtLottad 1982, 29 år AMH 0,1, FSH 60. Linn73 (38 år), Tidigare AMH 0,41, nytt prov juni -11 visade AMH 0,84. 1111111 (40 år), AMH 0,5. pp08 (41år) IVF6/syskonförsök.  

    Sprayar:


    Sprutar:


    Planerat ÄP/ET/FET:

    Ruvar:


    ÄD-kö: Småsteg, AMH 0,49, 1 makeinsem, 1 IVF utan resultat, rek ÄD Längtar74, (37 år), AMH <1 först men 1,2 okt 2010! FSH 11,6. 3 IVF utan ägg. Planerar ÄD i Spanien Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06 dec 2010, 0,1 april 2011!. Avbruten IVF behandling 6/5. Kör både ÄD (vän utreds för korsdonation, provtagning 1 i sept 2011) och Adoption (Medlemskap i Adoptionscentrum från Juli 2011, diplomerad adoptionskursdeltagare i okt 2011). Nelle (37 år) AMH 0,3 (feb. 2011), 0,2 (11.09.19), 0,5 (11.09.21) Har gjort tre IVF-försök med egna ägg som inte lett till ET. Står i landstingets ÄD-kö sedan 11.03.01. Linn73 (38 år), AMH 0,84. Har gjort fyra misslyckade IVF:er. Står i landstingets ÄD-kö sedan 111010. Poussin (34 år), AMH 0,4. Har 4 misslyckade IVF försök och är nu framme i ÄD-kön på Huddinge. Väntar ÄD-start: ewa00, (25 år),  AMH <<0,1 , FSH mellan 6-60. Framme i landstingets ÄD-kö efter ca 14 månader, väntar nu på matchande donator

    Adoptionskö:


    Nelle (37 år) AMH 0,3 (feb. 2011), 0,2 (11.09.19), 0,5 (11.09.21) Medlem i AC sedan juli 2011 och i FFIA sedan augusti 2011, diplomerad adoptionskursdeltagare i okt 2011 Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06 dec 2010, 0,1 april 2011!. Avbruten IVF behandling 6/5. Kör både ÄD (vän utreds för korsdonation, provtagning 1 i sept 2011) och Adoption (Medlemskap i Adoptionscentrum från Juli 2011, diplomerad adoptionskursdeltagare i okt 2011). Linn73 (38 år), AMH 0,84. Medlem i BFA sedan okt 2011. Efter årsskiftet går vi även med i AC. Poussin (34 år), AMH 0,4. Medlem i AC sen okt 2011. Övrigt: Linköping68, AMH 0,69. 1 st IVF utan plus. Hemmaförsök just nu. Medicinerar och inväntar lägre TSH för att dra igång med IVF på CFC så fort det går, kanske i januari eller februari.
  • Poussin
    Lully - Helt rätt, det är väldigt motiverande att se listan på alla gravida - och fler ska vi bli!! 

    Pölsan - Ja, det borde vara rätt säkert att testa på söndag, jag har nog aldrig hållt mig från att testa längre än till RD14.  Jag har för mig att man bara tar Crinone i 15 dagar också, dvs inte ens ända fram till TD, men läkarna säger att det räcker.
    Det kommer att bli ett plus vännen så du kan släppa tankarna på ÄD!!! Skrattande Du har mina tummar!!!

    Ha en skön fredagskväll allesammans! {#emotions_dlg.flower} 
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH