• Poussin

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Linn - Grattis gumman, skönt att det gick bra, du ska se att de är av toppenkvalitet och att du får tillbaka guldägget på måndag!  Har ni pratat om att sätta tillbaka 2?
    Vi fick tillbaka 2 sist så jag hoppas vi får det denna gång också!

    Kram! Hjärta
  • Poussin

    Är nu stolt ruvare till 2 småttingar; den ena 5-cellig och den andra 6-cellig!!! Skrattande När vi kom dit var var den ena 3-cellig, men hann dela sig till 5 innan vi fick tillbaka den. Läkaren sa att det var bra fart på dem och att allt bara såg bra ut. Känns riktigt bra, nu kommer det bli bebis(ar)!

    Linn - Dina småttingar har mina tummar!

    Kram till er alla {#emotions_dlg.flower}

  • Poussin
    Linn73 skrev 2011-09-17 18:33:58 följande:
    Bellissimo! Underbart! Nu är det din tur. Jag känner det på mig!

    Tack för tummarna! Mina småttingar behöver alla tummar de kan få. Är så orolig att de in klarar 3 dagar...

    Massor av kramar Hjärta
    Tack sötis och jag förstår att det är oroligt men du kommer att bli ruvare på måndag, så är det bara!!!
    Stora kramar Hjärta
  • Poussin

    Passar på att flytta ner mig ett steg. Skrattande

    Listan på vi som ska lyckas 2011
    Solig


    Väntar på nytt försök: Sunshine123, (33 ar),  AMH 0,48 , FSH 10,8.  Vantar pa att borja behandling nagon gang i augusti. Castor (36 år), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Avbrutet försök 23 maj 2011 p.g.a   "flare-up" effekt, dvs östrogen-chock pga sprayen som resulterade i  två  cystor och förhindrande menopuren att fungera.

    Sprayar:


    Anemon (38 år), AMH 0,47 Spraystart 2/8

    Sprutar:


    Linn73 (38 år), Tidigare AMH 0,41, nytt prov juni -11 visade AMH 0,84. Planerat ÄP v 37.
    Planerat ÄP/ET/FET:
    Anemon (38 år), AMH 0,467, FET om Pingu klarar tining, UL 11/5 för närmare besked

    Ruvar:


    LycklligtLottad 1982, 29 år AMH 0,1, FSH 60 Gör äggdonation. ET 15/8, TD 29/8
    Poussin (33 år), AMH 0,35. IVF nr 4. Spraystart 14/8, ET 17/9, TD 3/10.

    Gravida:


    Malbert, AMH 0,55 Ankaja, AMH 0,2, IVF 1, BF 18/12 DobbieDoo, AMH 0,41 Sötmaggan, AMH 0,33, 37 år Albatross74 AMH 0.27, IVF 1: feb 2011. Sprutstart 8/5

    ÄD-kö: 


    Småsteg, AMH 0,49, 1 makeinsem, 1 IVF utan resultat, rek ÄD Längtar74, (37 år), AMH <1 först men 1,2 okt 2010! FSH 11,6. 3 IVF utan ägg. Planerar ÄD i Spanien Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06 dec 2010, 0,1 april 2011!. Avbruten IVF behandling 6/5. Kör både ÄD och Adoption nu iaf..

    Adoptionskö:


    Nelle (37 år) AMH 0,3: Står i kö till adoptionsorganisationer och ska gå föräldrautbildning i höst. Inte utredd ännu.    Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06 dec 2010, 0,1 april 2011!. Avbruten IVF behandling 6/5. Kör både ÄD och Adoption nu iaf.. Övrigt:
    Linköping68, AMH 0,69. 1 st IVF utan plus. Hemmaförsök just nu. pp08, plus på IVF5 men missfall v.6; avvaktar lite just nu.
  • Poussin
    Linn - Håller tummar och tår för att allt går bra imorgon!!! Kram Hjärtapp08 - Lycka till med Pregnylen om du inte redan tagit den - inte långt kvar till ÄP, håller tummarna för dig! {#emotions_dlg.flower}
  • Poussin
    Linn - JAAAAA, åh vad glad jag blir, har väntat på din uppdatering hela dagen! Grattis, det är ju kanon! SoligPP08 - Lycka till på ÄP imorgon, nu är alla mina tummar dina! Glad

    Nu ska vi fylla på listan med solskenshistorier tjejer!!!

    Kramar {#emotions_dlg.flower}
  • Poussin
    Anemon - NEJ vad tråkigt, förstår att det är jättejobbigt! Rynkar på näsan Samma sak hände ju mig i våras, plus dag 14 (svagt men det var ett plus) och sen blev det svagare för att till slut försvinna och så kom mensen... Tror också att det var ett tidigt MF, det är jättetufft för man hinner bli så glad över plusset.
    Kramas med mannen och glöm inte att vi finns här för dig! KRAM!

    pp08 - Grattis till guldägget! GladCastor - Kul att höra av dig och stort tack för att du delar med dig av informationen, väldigt intressant! Gav mig lite mer hopp också eftersom vi har testat just Fostimon denna gång. Har ju även jag en autoimmun sjukdom (hypotyreos) som upptäcktes samtidigt som vi fick AMH-beskedet... Återkom gärna med mer info när du har möjlighet!

    Lyckligtlottad - Tråkigt att förra försöket inte lyckades, håller tummarna för att det blir ett guldägg som flyttar in denna gång!

    Längtar74 - Lycka till i Valencia!

    Välkomna alla nya, här finns alltid någon som lyssnar och förstår!

    Linn -  Jag har bestämt mig för att jag är gravid, läste om en tjej i en annan tråd som upprepade för sig själv att hon var gravid (och hon plussade) så jag kör samma metod. Skrattande Har kommit fram till att besvikelsen blir lika tung vare sig man tänker positivt eller negativt under ruvningen, så jag (försöker) bara tänka positiva tankar. Det brukar bli lite svårare närmare TD, men nu på RD5 funkar det bra. Inga symptom att prata om, lite ömma bröst, drar lite i magen och väldigt trött, men det har jag haft/varit de andra gångerna också.

    Kramar till er alla! {#emotions_dlg.flower}
  • Poussin
    PP08 - Grattis till guldägget i den här tråden också, det låter som en liten kämpe!!! Solig
  • Poussin
    Linn gumman, såå ledsen för er skull! Gråter Livet är verkligen inte rättvist, jag trodde verkligen att det var er tur denna gång med de fina 8-celliga småttingarna. Kramas med mannen och ta hand om dig!

    Kan varmt rekommendera CvL, tycker de är kanon där.

    Stora varma styrkekramar till dig och mannen Hjärta
  • Poussin

    Hej allesammans!

    Tyvärr blev det ingen solskenshistora för mig heller denna gång, mensvärk och spottings igår på RD13, testade negativt i morse och nu forsar blodet. Rynkar på näsan Så innerligt trött på att det inte funkar, men är inte ens ledsen utan mer uppgiven. Känner dock att kämpen i mig börjar vakna till liv och fundera på hur vi ska gå vidare. Har ett försök kvar hos CvL, sen får vi se vad vi hittar på, ska ringa Huddinge i veckan och se hur vi ligger till hos dem.

    Gällande Carl von Linné, så har vi fått göra 4 försök hos dem med ett AMH på 0,35. Problemet jag ser med dem är att de har svårt att se utanför den traditionella behandlingen, t.ex på frågan varför det inte funkar har vi alltid fått svaret att även om embryot/na såg toppen ut på utsidan så var det säkerligen något fel på "insidan", istället för att fundera på om det kan finnas andra orsaker, t. ex immunologiska. Men det är nog inte bara CvL utan de flesta svenska fertilitetskliniker...

    Jag har också funderat mer och mer över immunologiska orsaker, jag har 3 autoimmuna åkommor; hypotyreos, eksem samt en annan som påverkar slemhinnan i munhålan... Köpte Alan E. Beers bok i våras, men har inte läst den ännu, började dock i morse. Kan även varmt rekommendera "The infertility cure av Randine Lewis, den är mer vinklad mot österländsk medicin, den är dock lätt att förstå och väldigt bra skriven även om man inte är sugen på att testa akupunktur.

    Jag ser att ni skrivit en del om DHEA, jag har tänkt testa ett annat preparat som man kan beställa från Italien, alltså enklare då det är inom EU, det heter Inofolic och ska även det förbättra äggkvaliteten.

    Välkomna hit alla nya, här kämpar vi tillsammans och stöttar varandra mot vägen till att bli mamma, för det kommer vi att bli vare sig det är naturligt, genom IVF, ÄD eller adoption!!! Glad

    Stora soliga kramar till er alla Solig
     

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH