Inlägg från: strulmaja |Visa alla inlägg
  • strulmaja

    ADD eller ADHD hos vuxna -Mötesplatsen

    En helt random fråga men är det någon här som har koll på vargjakten? Jag menar... VARFÖR skjuts det vargar? Känns som jag är den enda som inte deltar i debatten. Men åsikter har jag förstås Flört

  • strulmaja
    Anonym (Yrja) skrev 2011-01-15 10:59:13 följande:
    Har du sett filem "VARG" annars är det ett filmtips! Den kan ge viss förståelse till vargmotståndet tycker jag.

    Men sen är väl tanken med vargjakten att man ska "förnya" populationen med nytt blod utifrån eftersom den är så inavlad nu.
    Inte sett filmen. Tack för tips och svar!

    Jag är verkligen inte insatt i debatten men har förstått att den upprör folk, att folket är som två läger för eller emot. Jag kan förstå tanken med jakten tror jag, ändå känner jag ett stort motstånd till det. Tycker så synd om vargarna.
  • strulmaja
    Anonym (ny med adhd) skrev 2011-01-15 10:37:27 följande:
    Jag klarar inte av sådan röra omkring mig, då blir det mer kaos i huvudet.
    Allt måste vara i ordning och på "sin plats".
    Har typ en miljon tvångshandlingar kring detta.

    Däremot är det en förfärlig röra i alla lådor och garderober.Ingen speciell garderob för en speciell sak här inte.
    Det stör mig inte så länge jag inte behöver se skiten.

    Däremot är det sjukt jobbigt att leta efter en speciell sak, eftersom de kan vara i vilken av garderoberna/lådorna som helst. Måste riva ut allt överallt *jobbigt*.
    Jag klarar inte heller av det. Inte egentligen. Faktum är att jag avskyr det kaos jag sprider runtomkring och efter mig. Tyvärr är min sambo ganska duktig på att göra detsamma. Men det börjar med att en grej hamnar på fel plats sen fylls det på av bara farten. Tillslut är det så mycket och så många olika saker att jag inte vet i vilken ände jag ska börja reda ut allt och då skiter jag i det innan jag ens försökt. Men eftersom jag avskyr omständigheter som te.x att behöva leta efter varenda grej så är det inte ett dugg optimalt för mig att ha det såhär kaosartat. Jag önskar jag var bättre på att hålla i ordning och då verkligen hålla den ordningen också.
  • strulmaja
    Anonym (hmm) skrev 2011-01-15 14:59:39 följande:
    vilken smart grej, har ju redan ett konto där så nu har jag letat upp kalendern å ska försöka få till det med mobilen också
    Ja han är inte så dum han Glad Hoppas du får till det och att det funkar.
  • strulmaja

    Vi använder oss inte av sms utan av en tjänst som heter syncme.se
    Då synkas det automatiskt eller nått. Dessvärre får vi inte min telefon att synka just automatiskt utan jag måste gå in i telefonen och göra detta manuellt = omständigt.

  • strulmaja
    Anonym (Yrja) skrev 2011-01-16 15:35:17 följande:

    Kan vi borde ta diskussiner om påsklämmor och luktpennor här istället? Och lämna plats för nykomlingar i symtomtråden? Vad tror ni?


     


     


  • strulmaja
    Anonym (Yrja) skrev 2011-01-16 15:46:09 följande:
    Är det någon som minns vilka dofter det fanns på doftpennorna? Jag har för mig att jag minns en gul penna som luktade jättemysigt men jag minns inte vilken doft det var.. det kan ha varit en annan färg också.. men det stör mig att jag inte kommer på det! Jag saknar nog doftpennorna lite.. jag hade dofttvålar också som jag tyckte om när jag var liten.. och gnuggisar.. Drömmer
    Jag minns citron som doft. Den var gul.  

    Men jag vet inte om det är samma pennor vi menar? Finns nog olika.
    För dessa jag tänker på luktade inte bara skriften så att säga.
Svar på tråden ADD eller ADHD hos vuxna -Mötesplatsen