Inlägg från: Anonym ("idioten") |Visa alla inlägg
  • Anonym ("idioten")

    Stödtråd: Vuxna barn till missbrukare

    solstugan skrev 2011-01-06 21:15:53 följande:
    Oj, alla han lägga en massa inlägg när jag skrev, hängde inte riktigt med :)
    "Idioten", När du lärt dej hantera ångesten och vågar känna så kommer du må mycket bättre jag lovar! Jag va iväg ca 6 månader, jag skrek, lipade, isolerade mej, hade utbrott, hade mardrömmar, myrkrypningar, sov konstant eller ingenting alls. Dessa 6 månader som båda va fruktansvärda och fantastiska är ingenting när jag blickar tillbaka hur jag hade det och hur jag har det nu. Jag hade min stora son hos sin pappa då, det känndes förjävligt att han inte kunde vara hos mej (han bodde hos sin far när jag missbrukade) men vi har en otroligt fin kontakt idag.
    Jag tror att det enda som blir "BRA" när man druckit är att man känner mindre, man glömmer må dåligt. Det är då man känner sej bra.
    Jag förstår inte vad du menade med hjälp, har du sökt hjälp eller väntar du på att hjälpen ska komma? ring missbruksenheten på socialen, de kan hjälpa dej!
    LYCKA TILL!
    Tack för omtanken. Men jag tror att du underskattar både min erfarenhet, min kompetens och min intelligens.

    Men jag vill absolut inte vara off topic här, jag har en för bra dag för att börja älta, så fortsätt ni med det ni började med istället.
  • Anonym ("idioten")
    Anonym (Maskrosbarnet) skrev 2011-01-10 12:18:43 följande:
    Idag känns det bra i hjärtat Bestämde igår med pappa att jag och dottern skulle komma över på fika. Och gissa min förvåning när han idag har ringt mig halva förmiddagen för att kolla så vi verkligen kommer, spiknykter och hade storstädat för vår skull. Dagar som denna får man suga åt sig lite extra av så man kommer ihåg att han faktiskt älskar oss även när han inte klarar av att hantera sitt liv.
    Härligt att han kan ha en bra dag utan att behöva förgifta sig! Vilken styrka han visar!
Svar på tråden Stödtråd: Vuxna barn till missbrukare