Inlägg från: Anonym (Så svårt att..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Så svårt att..)

    Stödtråd: Vuxna barn till missbrukare

    Så svårt att veta hur man ska hantera detta med missbruk.

    Får jag komma in i tråden? Jag är inte uppvuxen med missbruk men min mamma har börjat missbruka på äldre dar och jag och mina barn far illa av detta. Har många konstiga känslor som far runt i kroppen.Vore skönt att få ventilera lite av dessa.

    Kram på er alla!

  • Anonym (Så svårt att..)
    Anonym (Maskrosbarnet) skrev 2012-06-26 18:56:44 följande:
    Här är alla välkomna och önskade!
    Tack underbara du!
  • Anonym (Så svårt att..)

    Det drar ihop sig till att träffas. Jag är så himla kluven. Större delen av tiden går det så bra och det är  kul men som kommer skiten.
    Ska man eller ska man inte ställa krav? Jag har aldrig ställt några krav tidigare på  dem?

  • Anonym (Så svårt att..)
    Anonym (Maskrosbarnet) skrev 2012-07-02 11:31:16 följande:
    Jag resonerar så här: Ställ krav om du har några och är beredd att handla efter vad du säger. Säg inte att dricker ni så åker vi hem- och sedan stannar du ändå. Låter lite som barnuppfostran och det är väl faktiskt inte långt ifrån heller. Har du nolltolerans på sprit när barnen är med så säger du det rakt upp och ned, utan att försöka linda in det. Dricker dem sedan så åker ni utan skuldkänslor. Dricker dem inte så tackar du för en trevlig dag. 
    Tack! Jag ska försöka att samla mod att faktikst säga att vi inte orkar med drickandet. Om jag blir så uppgiven i vuxen ålder hur känner då inte barn som växer upp  sådan miljö? Blir gråtfärdig bara av att tänka på det.
Svar på tråden Stödtråd: Vuxna barn till missbrukare