• Eofrysina

    Kring 35+ och nyligen gravid?

    Hej

    Jag är en 37 år ung tvåbarnsmamma som nu helt oplanerat sitter här och är gravid med en trea.  

    Det skulle vara jättekul att få prata och skriva av sig med andra i liknande situation. Om du väntar första barnet eller tionde spelar ingen roll.  

    Jag har första besöket hos barnmorskan imorgon 23 dec och hoppas på ett ultraljud snart så jag kan få bättre koll på hur länge jag varit gravid.  Jag tror dock att jag är i åttonde veckan om jag går efter vad jag tror är förra mensen.

    Välkommen frände !
     

  • Svar på tråden Kring 35+ och nyligen gravid?
  • Eofrysina
    idde74 skrev 2011-01-10 15:53:00 följande:
    Vi ska ha kub samma dag! Du med i Borås??? Vilken tid? jag 13.45

    Svårt med medicineringen
    Jag tror att jag har tiden 14:30 En liten gissning blir isåfall att du har tiden innan mig
  • Eofrysina
    2020 skrev 2011-01-10 15:42:59 följande:
    Hej
    Även jag har två barn sedan tidigare och blev oplanerat gravid igen ;).

    Började ana att något var på gång runt nyår. Tyvärr har jag ännu inte fått reda på hur långt gången jag är. Misstänker runt 12 veckor. (var 21 veckan när jag fick reda på mitt första barn och 12 med andra, har PCO ).

    Troddet att småbarnsåldern var över, fast jag ser jättemycket fram emot en liten bebis. Som tur är har jag kvar en hel del saker.  
    Hejsan och välkommen ! Trevligt med en till som blivit överaskad. Jag insåg det precis innan jul för det var en olidligt jobbig magsjuka jag gick och drog på...  
  • Eofrysina

    Testar om det finns någon kvar i den här tråden?

    Jag har haft en hel del illamående och barnen har varit förkylda jättelänge. Maken är bortrest mycket i veckorna så det har kännts ganska tufft ett tag. Hoppas på bättring på illamåendefronten iallafall för nu passerar jag ju snart tolfte veckan så vanligtvis brukar det ju lätta vid den här tiden.  

  • Fotbollsmamma

    Jag är kvar ;) Inget illamående alls, har ju inte haft det på hela tiden! Börjar bli något piggare på eftermiddagarna med, så det går åt rätt håll.
    Nästan fulla tolv här med, skönt. Har UL på onsdag!


    Att älska är ingenting, att älskas är någonting. Att älska och att älskas är allting
  • idde74

    Jag är oxå kvar!
    Är hemma med sjuka sonen, han har det så jobbigt med sin förkylningsastma.
    Var ju i sälen förra veckan, åkte inte skidor en enda dag! Skulle åkt tors-fre men då slog magsjukan till...blää

    Är nog liiite piggare, men somnar varenda kväll när jag lägger joel :)

    Vi verkar ha kommit ungefär lika långt nu, är i  13 (12+2) idag
    Ska ju på kub ultraljudet på tisdag-längtar!

  • kajsa0707

    Hej på er
    Jag är 36 år och väntar andra barnet.. Hoppas denna gången allt går bra. Är i dag hemma i från jobbet för jag är så förkyld inget vidare...Har inte sovit en hel natt utan att hostat....
    Annars mår jag som när jag väntade min dotter har mest kvälningar och denna gången syns det mer,min mamma trodde jag var längre gången är i vecka 8 ..

  • Lillan090815

    Jag är oxå kvar. Har bara gjort ett inlägg alldeles i början av tråden. Går in i vecka 14 imorgon. Gjorde kubtestet igår och allt såg bra ut på ultraljudet tillsammans med blodprovet. Känns skönt. Annars mår jag illa på kvällarna och har en hemsk halsbränna.
    Har ni berättat för omgivningen om er graviditet?

  • Fotbollsmamma

    Eftersom vi hade ett ma i v 19 i aug så var vi tidigt ute med nyheten till våra närmaste. Jag menar, det finns inga garantier och skulle det gå snett igen så har man stödet från början, på nåt sätt..

    Tänkte outa det nästa vecka till "alla" om det går bra på vårt UL på onsdag ;)


     


    Att älska är ingenting, att älskas är någonting. Att älska och att älskas är allting
  • Eofrysina

    Vi har berättat för vår dotter och därmed alla i vår omgivning Hon missar sällan tillfället att tala om för folk att det bor en bebis i min mage. Eftersom jag mått så dåligt kändes det bäst att berätta för henne så hon inte blir jätteorolig och tror att jag är allvarligt sjuk. Jag har legat på sjukhus ett par gånger som hon kan minnas och så fort jag verkar sjuk märks det att hon blir orolig. 

    Jag har ju också Kub på tisdag. Det ska blir skönt att ha gjort det, men jag kan inte skaka av mig min misstro mot Borås och UL. Får jag et dåligt bemötande till där så kommer jag försöka få flytta över till Östra... om man nu får det. Ska till läkare på spec mödravården på måndag. Jag ska passa på att fråga om det finns bättre läkemedel för mitt illamående för lergigan och primperan verkar inte hjälpa tillräckligt..

    Nähäpp nu klagar barnen för mycket. Måste lämna datorn snarast!

    Ha det gott allihop! 

  • kajsa0707

    Jag själv har blivit väldigt illa bemött på gynmottagningen på Borås lassarett.Fick inte komma först när jag ringde utan jag fick vara påstridig. Hade ett missfall för två årsedan som det blev utomkveds till slut för jag inte fick komma in i tid..Den läkaren jag fick då var inte riktigt klok jag hann knappt ner i från gynstolen innan hon sa dig opererar vi så fort vi kan och när du vaknar kan det hända att dina äggledare är borta. Hamnade på avdelningen och fick dropp var helt förstörd då kom överläkaren in till mig han hade sett mig gå i korridoren och tyckte det var mycket märkligt har man utomkveds kan man inte gå så
    bra som du gör. Han undersökte mig och såg att rester av missfallet satt kvar det kallar dom också för utomkveds  men sa det behövs ingen operation utan det läker ut av sig själv Tack att jag fick honom min sambo hämtade mig senare på efm då stog den läkaren vid entren var på väg hem. Vi får se vem som har rätt sa hon .
    Överläkaren följde upp mig och hon fick faktiskt vara med och lära sig .
    Det fick läka ut av sig själv och mina äggledare har jag kvar och nu är jag gravid igen och jag har varit på ultraljud tidigt och allt ser bra ut

Svar på tråden Kring 35+ och nyligen gravid?