Inlägg från: Ninakarolina |Visa alla inlägg
  • Ninakarolina

    Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå

    Mearlin skrev 2011-10-04 09:19:43 följande:
    En varm vetekudde för att värma upp sängen först verkar också funka bra :)
    Ska nu iväg och skriva på faderskapset, hade helt gömt bort de men nu ska de göras :)


    Bjuder på en bild på gla skiten :)
     
  • Ninakarolina
    Mearlin skrev 2011-10-04 09:24:55 följande:
    Men goding så söt hon är!! 

    Måste skicka en bild på min lila skrutt också :)

     


    Vilken söting :)
  • Ninakarolina

    De bästa fiket jag vet med massa barn är bus planeten, har vart där med Penny flera gånger... jag menar man blir inte stressad om barn skriker eller gråter då de är mycket barn och stoj :), men rätt lugnt där på dagen. Och vuxna och barn under 1 är de gratis... finns massa fika och bollhav som man kan sitta i om man känner för de :). Så de hade vart kul att dra dit. GOTT OM PLATS och barnvänligt. finns micro m.m

  • Ninakarolina

    Sen om någon har fler lite större barn är de ju bara att ta med dem med, slipper passa om de klarar sig själv i den stora "lekparken" :)

  • Ninakarolina
    Höstflickan83 skrev 2011-10-30 11:48:29 följande:
    Jag kanske skulle ta och ge en förklaring till varför jag föreslår ett ställe med lite mindre folk/barn... Vår lilla gosse är ju 2 månader för tidigt född och vi har fått förhållningsorder från läkaren på Barn4 att inte vistas i miljöer med väldigt mycket barn då det tenderar att cirkulera väldigt mycket sjukdomar på t ex dagis... Därför är busplaneten/leos lekland inte något bra ställe för oss. Vi "måste" akta oss för sjukdomar så gott vi kan till nästa vår då han är mindre känslig. Vi får med andra ord inte träffa människor vi vet är sjuka. Men jag förstår om ni vill gå dit, då kanske jag kan hänga med en annan gång istället när det blir ett annat ställe. Men jag skulle gärna hitta på något i alla fall! :)
    Men vad synd. För de är ett toppen hak haha. Men de är så trångt på station tycker jag om alla vi ska dit med vagnarna.
    Hmm, vart finns de annars?  
  • Ninakarolina
    Mearlin skrev 2011-10-30 20:39:27 följande:
    Nä, verkligen inte lätt att hitta något ställe, men vore ju som skoj att ses tycker jag :)
    Tyvärr är både jag och Benjamin lite förkylda just nu, så det kanske inte går så bra att träffa oss då, eller vad tror du Höstflickan83? Vill inte äventyra något för er!! 
    Vi har vart friska i 1 vecka nu lite mera, har vart förkylda två gånger jag och Penny. Tro alltid de kommer vara någon som är förkyld så då kan man aldrig träffas :). 
     
  • Ninakarolina
    Höstflickan83 skrev 2011-10-30 21:26:47 följande:
    Det beror ju förstås helt och hållet på hur många som kommer om det blir trångt, men jo, både Waynes och Station kan ju bli lite trångt med vagnar om det blir många. Victoria på Mariedal är ju också ett trevligt fik, kanske även där lite trångt om man är många.

    Det är klart, det varierar säkert hur mycket folk det är på Busplaneten, så det är klart jag skulle kunna åka och "kolla läget", men det vore ju helt klart trist att behöva vända om det kändes som det var för mycket folk... Jag känner mig lite låst faktiskt, men jag vill ju inte äventyra något för Neo eftersom han har sämre immunförsvar och kan bli så mycket sjukare än vad "vanliga" bebisar blir (och även "vanliga" små bebisar kan ju bli ordentligt påverkade).Jag vill väldigt gärna komma ut och träffa lite folk och hänga lite grand med andra mammor, jag känner ju inga mammor, men samtidigt måste jag tänka på Neos hälsa, och det är klart, är ni sjuka är det kanske inte bästa tillfället.. :S
    men tidigt på dagen asså vid 11 tiden brukar de inte vara några folk där, har nästan varit ensamma där. Efter som alla jobba på dagarna så brukar de vara folktomt. Men om de skulle vara super mycket barn där just då, så kan vi alla gå på NK fiket som finns där om de skulle vara så, de blir upp till dig vad du tycker :).
  • Ninakarolina

    Sant.
    Hur många kan denna vecka? -jag räcker upp handen! haha. 

Svar på tråden Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå