Inlägg från: Ninakarolina |Visa alla inlägg
  • Ninakarolina

    Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå

    Tänkte man kankse kunde hoppa in här :), BF 13 august :)

  • Ninakarolina
    sleepingangels skrev 2011-03-26 17:04:18 följande:
    Hej och välkommen :)

    Bara kul med fler folk :)
    De verkar inte vara en sån aktiv tråd med kul med Umebor :)
  • Ninakarolina
    Mearlin skrev 2011-03-29 08:19:58 följande:
    Välkommen malinmann!!
    Är så roligt att tråden börjar fyllas på. :)

    Hur går det för alla? Själv har jag börjat känna av lite rörelser i magen och det är ju hur häftigt som helst!!
    I natt hade jag disco i magen, haha kunde fasen knappt sova. Bad sambon känna men så fort han lägger handen på så slutar de haha helt sjukt.

    Vill ju dela med mig av de hela men de vill inte liten :P. 
  • Ninakarolina
    malinmann skrev 2011-03-29 08:42:03 följande:
    Jag har inte kännt sparkar från bara i lördags :) har moderkakan fram. men från att inte känna något alls så är det känner jag hela tiden nu och det är ju underbart :)

    Vilken vecka är ni andra i?

    Jag har gått 23 fulla idag :)
    jag är på 20+2 kanske inte säker....
    Jag började känna nån dag innan RUL, och då var jag i vecka 18 kanske...  
  • Ninakarolina
    Millan11 skrev 2011-04-06 09:05:48 följande:
    Hej hallå! 
    Är beräknad till 14/8.
    Första barnet för mig med och har BF 13 Augusti :P.
  • Ninakarolina

    Jag vill bli brun om benen, så jag skippar strumporna, men fötterna ser ut som kulmpar haha.

  • Ninakarolina

    Ska på familjegrupp imorgon på ålidhem, någon annan :)?

  • Ninakarolina
    Frka11 skrev 2011-06-12 18:47:10 följande:
    Hej allihopa! får man vara med i den här tråden?bor oxå i ume och har bf 5 sept första barnet:) härliga tider nu är det inte länge kvar....tyvärr har jag som så många andra krämpor...foglossningar som tusan, gravdiab som konstaterades i veckan...lite förhöjd bltr...annars mår jag fina fisken och hoppas att lilla bebis oxå gör det.... ja måste fråga är det nån av er som fått göra fler ul än Rul??iom att jag har fått gravdiab har jag läst mej för att man ska göra tul men de tyckte inte min bm va nödvändigt??vll verkar inte va så sugen på de här me fler än 1 ul har jag förstått:( fler som bor i ålidhem/carlshems området?
    Jag bor på Ålidhem.
    Jag har gjort rätt många ul, först i vecvka 4 då jag hade sån magsmärta.. men de visade inget... sen fick jag en blödning i vecka 8 och då kolla dom. sen i vecvka 12 med. sen 18 den vanliga kollen.... sen när jag var hos bm sist så hade jag inte kännt bäbisen sparka nått nästan på en vecka... massa annat. så då skicka hon mig till förlossningen där dom kollade igen och allt var bara bra :). någon som vet kön? Vi väntar en flicka :). 
  • Ninakarolina

    Jag missade mina föräldra träffar, skulle vart förra veckan på å-hems vårdcentral. Nån som vet vad dom tar upp? om jag missat nått.
    Känner mig super säker och är inte förlossningsrädd eller annat heller, de får gå som de går :).
     

  • Ninakarolina
    Frka11 skrev 2011-06-16 21:48:50 följande:
    ja ha varit på föräldraträff på ålidhem i måndas å så imorn....i måndas va de en film om förlossningen och vi prata om smärtlindring och dom olika faserna i förlossningen....vet inte va vi ska prata om imorn faktiskt....idag va de studiebesök på förlossningen...kändes ganska onödigt för min del men va nog bra för sambon.....jag känner mej inte orolig för förlossningen alls, mer orolig om sambon hinner närvara(bor 24 mil bort i sommar pga jobb och jobbar i trakterna därikring upp till 7 mil till längre bort) i skogen så mottagningen med mobilen är tvivelaktig:( men de löser sig nog....de som kan va roligt me för'ldraträffarna kan ju va om man träffar nån som man får kontakt med:)
    Okej, jag känner mig säker på förlossningen. Sen vet man ju  aldrig hur de går :). Mest rädd för att sambon ska svimma haha han är rädd för blod och sånt , han tycker de är jobbigt att se "En unge i minuten" han blir stressad haha :D, men ska skriva i min förlossningsplan att dom ska torrka av bebisen extra noga innan dom läggar den på mitt bröst, vill ju inte att han ska svimma :D.
    Sen att han ska stå vid mitt huvud helatiden.

     
Svar på tråden Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå