• Bellini

    Ja du får surfa runt lite o lära dig sajten, bli inte så beroende av den som jag e bara...haha...
    De e helt underbart att vi ska få nästan samtidigt....o klart du kan fråga mej om vad som helst o kan jag inte så kan säkert någon av experterna här på familjeliv...haha...men man ska ta de mesta med en nypa salt bli inte förvånad av att få påhopp om du tex startar en tråd.  Ofta får man goda råd o tips men de finns nötter med!!! Vi ses snart,,,,nu ska jag o Dorran leeeeka...=)

  • Bellini

    Hallo!!!


    Här har det med varit både magsjuka o förkylning, men det hör väl tiden till!! Var på ultraljud igår o fick se lilla pyret, mysigt!!


    Mia1980 jag känner igen dej, har du gått på milner eller härlöv? Jag funderar faktist på att börja med vattengympa, gjorde det under min förra graviditet o det var skön träning. Dem har på tivolibadet tis ons tors tror klockan 19. Jasså du fick lyssna på hjärtljuden du...vilken snäll barnmorska, det fick inte jag när ja va på inskrivning.

    Aiva----går med på riksen ständer har Margit, hade hon förra grav oxå och hon e suverän, hade det varit en dotter vi väntar nu så hade hon fått heta Marigt...Skrattande

    Nu har jag storstädat i köket med lilltjejen som är 1 år i hasorna....riktigt tufft jobb, så nu e vi så trötta, jag ligger med datan på ena sidan o tösen på andra...

Svar på tråden Blivande mammor i Kristianstad