Inlägg från: Jilkipilki |Visa alla inlägg
  • Jilkipilki

    Vi som gått upp mycket under graviditeten!

    Jag har gått upp 24 kg och jag är i v. 29. Jag tränade hårt och åt strikt innan jag blev gravid. Jag har nu mått illa av ALLT nyttigt jag åt innan och bara varit sugen på husmanskost och sånt jag inte åt innan och det mesta mindre nyttigt. Min bm sa det att min kropp antagligen behöver just allt annat en den strikta maten jag alltid behövt äta innan och hon tyckte inte jag skulle oroa mig.

    Jag har också massa besvär så som trötthet, ischias och foglossning och därför har det inte blivit så mycket träning för mig. Jag började träna ZUMBA 1-2 ggr i veckan från v.17, men det börjar bli för tungt nu. Jag är så orolig var vikten stannar.

    Så jag kan verkligen känna igen mig i hur du känner dig. Det var skönt att äntligen inte känna sig så ensam i detta.

  • Jilkipilki

    Ja jag förstår precis hur du känner, själv styrketränade jag 4 ggr/ veckan och gick 7-8 km 2-4 ggr iveckan och blev det inte promenad så blev det konditionspass 2 ggr/ veckan. Så nu känner jag mig bara som en stillasittandes valross! Läääääängtar efter promenader men min ischias är hemsk det går inte. Gissa om det blir lååånga promenader med barnvagnen sen ;0).

  • Jilkipilki

    Ja det låter precis som mig, men så var det det där med att amma hur mycket mer kalorier måste man äta? Jag har en stenhård tid efter bebben kommit ut, jag har gått upp 24kg och har 10 veckor kvar :0(. Kommer du/ ni träna direkt efteråt? det sägs att man måste vänta 3 månader innan man börjar pga livmoder framfall och att man ej ska träna magen innan dess? Hur kommer du göra?

  • Jilkipilki

    Tack för tipsen! Det är så jag har tänkt att göra powerwalk och äta strikt+ lite extra och dricka mycket. Är redan laddad! Det är väldigt mysigt att ha bebis i magen

  • Jilkipilki

    Haha låter precis som mig! Nu gick jag inte ner så mycket som du innan men 10 kg iallafall och hade lite kvar. Jag fick ju en härlig överraskning sen, den kom ju lite snabbare än vad jag trodde, haha. Nätterna är helt galet jobbiga hihi. Det e som du säger bebben e vaken och alla krämpor mm under nätterna puh ;0).... Valrosskänsla igen ;0)

    Jag är nu i v.29 + 3

  • Jilkipilki

    Ja jag vet, jag är så otymplig och tung att jag hade behövt lyftkranen ;0).Jag börjar bli lite pirrig och många tankar går runt i hjärnan. Jag undrar hur det kommer att kännas och hur kommer jag att reagera mm. Jag försöker att tänka positivt att allt kommer att gå bra, ut kommer bebisen varken man vill eller inte haha. Hur känner du? Är du orolig för förlossningen?

  • Jilkipilki

    Hej på er! hur har det gått för er? Nu sitter jag här i v 38 (37+3) och har gått upp 31 kg :0(. Jag fick sluta med zumban pga min ischias och hemska sammandragningar tror att det va runt v.30 och jobbar inte så har mest sovit på dagarna för att jag e så fruktansvärt trött heltiden. Jag kan ju lätt säga att jag borde va utvilad tills förlossningen nu haha. Är det någon som har bf nu i mars? Hur mår ni?

  • Jilkipilki

    Heeej mamma8412!

    Stort GRATTIS till eran lilla dotter :0)! Va skönt ändå att inte du behövde gå över tiden så mycket. Nämen jag e inte avis ;0) hihi. Önskar att förlossningen kommer igång väldigt snart, har börjat få väldigt ont å tålamodet tryter. Ha det bäst!

  • Jilkipilki

    Ja det är konstigt det där med tålamodet haha, nu har jag 10 dagar kvar till BF och tiden har ju aldrig gått så här sakta ever.

    Ang. vikten kämpa på, det kommer jag att få göra kan jag ju säga, vägde mig idag och vips så är jag uppe i +33 kg och den lär ju öka något mer :0(. Jag kom på idag att jag har gått upp halva mig i kg heeeelt sjukt.
    Stort lycka till och ut i vår solen, jag längtar till jag kan promenera igen. Tog nog min sista i okt 2010 haha pga foglossning å ischias.

    Ha det bäst! :0)

Svar på tråden Vi som gått upp mycket under graviditeten!