• solens

    *********Nazister / SD***********


    Jag läste en artiken, och jag blev väldig berörd, se nedan.
    Dels att för att en ung tjej blev misshandlat och skrämt till livet,
    Dels jag är arg för att en kvinna blev misshandlat.
    Dels för SD stör och förstör vår demokratisk samhälle.
    Dels detta skedde i en buss,och de ( SD ) verkar inte har något hänsyn / respekt för någon annan,
    Framför allt detta hände ,eftersom bussschaffören hade invandrarbakgrund, och SD ville trakasera / provissera  och komma åt honom.
    Som ni har läst här i FL, i många tråd finns aktiva SD ,som skriver att invandrarna inte jobbar och att alla invandrana kommer hit,därför att vi i Sverige har det bättre,och Invandrana kommer hit för att få bidrag, bla,bla,bla,påstår de.
    SD, verkar ha anställde som skriver hela dagarna i olika forum under olika namn,eller för det mesta annonym, eftersom de inte vågar. De skriver en massor med påhittade historier och berättelse,påhittade siffror,på detta sättet, de vill spridda sina ideologi.
    *******Läs detta själv.******

    JÖNKÖPING.
    Gänget med skinnhuvuden längst bak i bussen skrålade nazistsånger och hyllade Adolf Hitler.


    Natalie Sörman, 16, sa ifrån:


    – Nu får ni sluta och visa lite respekt, ropade hon.


    Och blev brutalt nerslagen.


    Nattbussen från Huskvarna mot Jönköping var nästan tom när Natalie och två kompisar steg på. En hållplats senare klev en grupp skinheads på.


    – Antagligen såg de att chauffören kom från ett annat land för de började sjunga en massa rasistiska sånger nästan direkt, bl.a att "Hitler är vår kung”, säger Natalie.


    – Först blev jag chockad och sedan jättearg. Men när jag försökte säga ifrån sjöng dom bara ännu högre.


    Trycktes mot väggen

    Natalie höjde rösten och skrek igen:


    – Nä nu får ni vara tysta!


    I nästa sekund small det. En av skinheads-kvinnorna gick fram till Natalie och greppade tag om hennes haka, tryckte in henne mot väggen och prickade in två knytnävslag mot flickans huvud.


    Kastade ölburk

    Precis innan skinheadgruppen skulle stiga av bussen sprang en 25-årig man tillbaka och kastade en full ölburk mot Natalie.


    – Den träffade här i bakhuvudet, det blev helt svart, jag måste ha tuppat av men vaknade när poliser och ambulansfolk kom in i bussen.


    Nu har den 25-årige mannen och hans 21-åriga hustru åtalats för misshandel. Båda nekar, men bilder från en övervakningskameran visar hur paret attackerar Natalie. Dessutom finns DNA från ölburken.


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-28 16:29
    För de som vill läsa ytterligare; besök

    www.dn.se/Pages/SolrSearch.aspx&s=sverigedemokraterna%2520%252F%2520nazism

    www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/andreas-malm-svarar

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-29 09:47
    Fortsätt att trakasera och provocera mig!! Jag kommer inte ge mig.

    Jag kommer hänga upp er SD / Nazister, ännu mera.
    Här kommer det några ytterligare sidor att läsa och tänka förstås.
    Besök

    sok.aftonbladet.se/%2F+SD&x=26&y=9

    www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article8429207.ab

    sok.aftonbladet.se/&x=27&y=11

    sok.aftonbladet.se/&sortBy=pubDate

    expo.se/

    expo.se/2003/bakgrund-bakom-den-demokratiska-fasaden_355.html

    expo.se/2011/akesson-intervjuas-av-bbc_3657.html

    expo.se/2011/ingen-holl-med-sverigedemokraterna-i-extremistdebatt_3658.html

    expo.se/2010/expo-2010-1-demokratins-dilemma_3018.html

    expo.se/2011/strid-kring-ordforandeposten-hos-sd-svedala_3665.html

    www.svd.se/search.do%2F+SD&submit=S%C3%B6k
  • Svar på tråden *********Nazister / SD***********
  • Sum quod sum
    I Blackrose I skrev 2011-07-17 22:09:43 följande:
    Jag fick ingen respons till inlägget ovan. Hur kan det komma sig?
    Nu blev jag nyfiken.. Vad är det du har räknat ihop?
  • I Blackrose I
    Morse skrev 2011-07-16 18:54:29 följande:
    Vad menar du med att bunta ihop en hel grupp människor? Jag ser ofta att det påstås det men aldrig några belägg, SD-politiker brukar vara väldigt noggranna med att påpeka negativa tendenser inom vissa grupper inte gäller alla, utan att det är just en negativ tendens. Det pratas alltid på gruppnivå, aldrig på individnivå. Ungefär som att säga att det är vanligare att män begår brott än kvinnor. Men svarat på första stycket är: Nej, jag tycker inte det är bättre (än vad?) eller ens bra att bunta ihop en grupp människor och tillskriva alla invidider inom sagda grupp vissa egenskaper.
    Så du förnekar att du avskyr MENA-folket som pesten?
    Morse skrev 2011-07-17 01:05:14 följande:
    Okej, assimilering here we go:
    Vi får först prata lite kultur. Vad jag inte menar med kultur är ytliga uttryck för kulturen, alltså vilken mat man äter, hur man klär sig, vilka danser man tycker om etc. Skulle detta vara vad man menar med mångkulturalism så hade jag tyckt det var jättebra med mångkultur.
    Vad jag menar med kultur är de informella spelregler som styr samhället, värderingar, normer, sociala kider m.m. Jag avfärdar kulturrelativism som strunt, alla kulturer är inte lika utvecklade, alla kulturer har inte lika bra värderingar och normer. Och det handlar inte om socioekonomi, vi kan se på Saudiarabien t.ex som är ett rikt land men som en väldigt outvecklad kultur. Våran kultur är mer anpassad för ett modernt samhälle.
    Jag tycker det är viktigt att man visar nyanlända svenskar vilka värderingar, normer och sociala koder som gäller här. Med assimilering menar inte jag (eller SD heller för den delen) att man måste överge sin religion eller vilken mat man äter, det är just dem sakerna jag listar ovan.
    Vi ser i Sverige och alla andra jämförbara länder hur mångkulturalismen segregerar samhället, man håller sig i stor utsträckning till "sina egna" (i kulturell bemärkelse). MENA-invandrare som kommer till Sverige väljer oftast att bosätta sig i områden där det redan bor många MENA-invandrare som exempel.
    Att jobba aktivt för mångkulturalism innebär bara att man förstärker samhällets stereotyper, i större utsträckning blir "asiater på det sättet" och "balkanfolk på det sättet" osv. Jag anser det vara bättre om vi istället arbetar för att jämna ut skillnader mellan människor. På det sättet som feminismen gör - man ska inte uppfostras på ett "typiskt kvinnligt" sätt om man råkar vara kvinna osv. Precis så ser jag kultur - varför skall man arbeta aktivt för att en som härstammar från t.ex Somalia ska uppfostras på ett annat sätt än en som härstammar från Iran? Skillnaden är att feminismen ses som god och anti-mångkulturalismen som ond av den stora massan.
    Ofta hör man att det är hemskt att tvinga folk att ha en viss kultur eller att vara på ett visst sätt, men det är inte det som assimilering är. Assimilering (i Sverigedemokratisk tappning) handlar inte om att tvinga människor överge sin kultur. Det handlar om vilka signaler man sänder ut till nyanlända. Man försöker alltså inte påverka människors kultur i större utsträckning än vad som redan görs genom att sända ut signlalerna att det är mångkultur som gäller här.
    Mer orkar jag inte skriva nu men fråga om det är något oklart.
    Det här är fortfarande vad du tror. Det är verkligen inte vad SD förespråkar utan man vill göra om utlänningarna till en klen kopia av en svensk med allt vad det innebär.
    Det som du har skrivit här ovan är integrering och inte assimilering som SD vill införa.
    För övrigt så är feminism rena BS om jag får säga vad jag tycker.....
    Har haft flera diskussioner med SDare här på FL och dom flesta är överens om att det är assimilering i dess rena betydelse som ska införas. Att man ska känna sig som en svensk (Vad det nu betyder).
    Om jag frågar dig så här: Vad kallar du detta?
    En kvinna som lär sina barn sitt språk, sin religion, tradition och seder MEN som respekterar det svenska samhället, normena, är laglig, arbetar och som gör rätt för dig? *Vore intressant att få ett svar från dig*
    The goodnes and the badness is inside you. Its your choice.
  • I Blackrose I
    Sum quod sum skrev 2011-07-17 22:12:31 följande:
    Nu blev jag nyfiken.. Vad är det du har räknat ihop?
    Jag och Morse hade en diskussion om att när SD får ur sig att det finns 500.000 muslimer här i landet och försöker skrämma upp bondetölpar så att dom får fler röster så är det så är det åt skogen fel.
    Det är nämligen 500.000 utlänningar från muslimska länder och kollar du på siffran jag fick fram så får man ta bort 100-120.000 assyrier/syrianer och sen får man räkna med att det finns en hel del hinduer bland pakistanier/sri Lanka och att det finns en hel del kaldeer/armenier och andra kristna minoriteter från Libanon/Syrien/Turkiet och Iran så siffran 500.000 muslimer är rena BS.
    The goodnes and the badness is inside you. Its your choice.
  • I Blackrose I

    Oj, i inlägg #245 ska det stå SD avskyr MENA som pesten inte Du. Blev fel där.


    The goodnes and the badness is inside you. Its your choice.
  • Sum quod sum
    I Blackrose I skrev 2011-07-17 22:21:45 följande:
    Jag och Morse hade en diskussion om att när SD får ur sig att det finns 500.000 muslimer här i landet och försöker skrämma upp bondetölpar så att dom får fler röster så är det så är det åt skogen fel.
    Det är nämligen 500.000 utlänningar från muslimska länder och kollar du på siffran jag fick fram så får man ta bort 100-120.000 assyrier/syrianer och sen får man räkna med att det finns en hel del hinduer bland pakistanier/sri Lanka och att det finns en hel del kaldeer/armenier och andra kristna minoriteter från Libanon/Syrien/Turkiet och Iran så siffran 500.000 muslimer är rena BS.
    Ja men det säger sig själv att bara man är från ett muslimskt land så är man inte muslim..Lika lite som alla svenskar är kristna. 

     Är inte assmiliering att man ska överge sin kultur och seder och anamma det nya landets? Annars är det ju integrering. 
  • I Blackrose I
    Sum quod sum skrev 2011-07-17 22:26:24 följande:
    Ja men det säger sig själv att bara man är från ett muslimskt land så är man inte muslim..Lika lite som alla svenskar är kristna. 

     Är inte assmiliering att man ska överge sin kultur och seder och anamma det nya landets? Annars är det ju integrering. 
    Jadu, det har inte många förstått kan jag lova dig utan är du från ett muslimsk land så är du muslim. Vad annars liksom?

    Jo, du har rätt. att sen många bland SD:iter har svårt att hålla isär begreppen förvånar mig inte alls.
    The goodnes and the badness is inside you. Its your choice.
  • Morse
    I Blackrose I skrev 2011-07-17 22:09:43 följande:
    Jag fick ingen respons till inlägget ovan. Hur kan det komma sig?
    Ja det kan komma sig för att jag inte sitter här 24/7 utan får ta några frågor i taget om jag inte hinner med alla.

    Det verkar absolut inte som om du har rätt. Vi har haft muslimsk invandring i många år, över en generation faktiskt. Skulle man helt negligera alla infödda muslimer Sverige någonsin har haft i en seriöst approximation menar du på allvar?

    "Verkar som jag har rätt..../". Siffran du har räknat ihop ligger dessutom över en SD från sagd "galen" estimation. Hur skulle det kunna vara så om man bara räknat ihop invandringen från muslimska länder? Du räknar ju inte ens med alla muslimska länder, siffran ska vara ännu mer fel egentligen. Dessutom är det inte konstigt att antalet ligger i någorlunda inärheten av invandringen från muslimska länder, det var ju helt väntat.
  • I Blackrose I
    Morse skrev 2011-07-17 22:40:24 följande:
    Ja det kan komma sig för att jag inte sitter här 24/7 utan får ta några frågor i taget om jag inte hinner med alla.

    Det verkar absolut inte som om du har rätt. Vi har haft muslimsk invandring i många år, över en generation faktiskt. Skulle man helt negligera alla infödda muslimer Sverige någonsin har haft i en seriöst approximation menar du på allvar?

    "Verkar som jag har rätt..../". Siffran du har räknat ihop ligger dessutom över en SD från sagd "galen" estimation. Hur skulle det kunna vara så om man bara räknat ihop invandringen från muslimska länder? Du räknar ju inte ens med alla muslimska länder, siffran ska vara ännu mer fel egentligen. Dessutom är det inte konstigt att antalet ligger i någorlunda inärheten av invandringen från muslimska länder, det var ju helt väntat.
    Alltså what?! Jag förstår inte ett ord. Faktiskt.

    Vad menar du med infödda muslimer? Var i Sverige registrerar man religiontillhörighet? Nu är ju inte mina söner muslimer men i vilken register står det vad dom har för religion om jag får be om en källa?  Måste jag ha missat.

    Jag har räknat ihop ALLA muslimska länder som är representativa bland invandrare i Sverige. Tog till och med Albanien, Bosnien, Etiopien, Pakistan, Jugoslavien (70.819), Kosovo, Sri Lanka och Turkiet med i beräkningen och du vill fortfarande inte medge att siffran 500.000 är åt skogen fel? Kom igen.
    The goodnes and the badness is inside you. Its your choice.
  • Hugful80
    Sum quod sum skrev 2011-07-17 21:45:24 följande:
    Nej du har nog kort minne. Det har med jämna mellanrum stått i tidningar och visats på tv.

    Att det frekvent dyker upp filmer på partimedlemmar ur SD som sjunger nedsättande visor om folk med utländsk härkomst? Källa?
    Sum quod sum skrev 2011-07-17 21:45:24 följande:
    Och vad har vänstern med detta att göra? Jag har aldrig tagit upp vänstern.
    Det kanske du borde göra. Ett exempel är att Vänsterpartiet har en partiledare som så sent som 2006 avsade sig kommunismen. Att man fortfarande valvakan 2010 sjunger "Internationalen" torde vara något för en åsiktspolis som du att sätta tänderna i.

      
    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
  • Hugful80
    I Blackrose I skrev 2011-07-17 22:08:18 följande:
    Nej, det är sant. Dom hatar inte allt som inte är svensk, bara ALLT som är förknippad med MENA. Du har rätt.

    Källa?
    För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras
Svar på tråden *********Nazister / SD***********