Inlägg från: Brooke |Visa alla inlägg
  • Brooke
    Medusan skrev 2011-03-06 21:43:18 följande:
    Såg en bild tidigare på pappan till hennes barn. Han heter Tobias men är ingen som är inne i huset så det är lite kosntigt? Kanske en joker som kommer in senare?
    Vad har man missat nu?? :O Vem är gravid? 
  • Brooke

    Jag är en stolt Örebroare och jag hoppas inte att Tobbe ska gå ur. Tänk när Sanna skulle dra men hon verkar ju inte ha fått.. Jag tror de måste ha en jävligt bra förklaring varför isf de ska dra.. 

    haha skulle vara lite kul och komma in i huset så kommer en till Örebroare in =) haha.. Jag tkr tobbe är så söt =) 


  • Brooke

    Jag förstår inte vad Roza eller Gurkan gör där. Tkr dem bara är för mkt. Speciellt Roza hon är ju en riktig jävla liten fjortis.. Och Gurkan svär alldeles för mkt, plus säger idiot hela tiden åt folk Om han hade sagt det åt mej så hade jag blivit upprörd och talat lite rätta med honom.. 


  • Brooke
    Novis mamma skrev 2011-03-07 00:32:25 följande:
    Gurkan är ju härlig :) Han har varit tydlig med att man inte ska ta åt sig av vad han säger, att han bara driver. Utan honom hade det nog varit tråkigare i huset. Håller dock med om att Roza är lite för mycket, är ju på allt och alla...
    jag hade nog tagit åt mig och talat honom till rätta iaf för sånt skitsnack ska man inte säga oavsett om det är skämt eller inte.. 
Svar på tråden Big Brother 2011-tråden