• Luella

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Vad härligt Ladycocos! Grattis Glad

    Själv har jag haft så himla mycket på jobbet att jag inte har haft en tanke på det där med plodprovet inför KUB. Så i morse var jag på Karolinska 10 minuter innan provtagningen öppnade. Men dom sa där att det tar ca en vecka innan man får svar och eftersom det är påsk med röda dagar så ser det inte så ljust ut. Hur kunde jag glömma en sån viktig sak? Jag var tvugen att gråta en skvätt på bussen på väg tillbaka till jobbet. Jag som längtat så till tisdagen och nu får vi förmodligen inte något resultat då.

  • Luella

    KUB-testet gick bra idag Glad

    Vi fick bedömingen låg risk, resultatet är sämre än med våran dotter men ändå bra på 1:2985.

    Det känns verkligen jättebra och jag ringde faktiskt min mamma och berättade för henne direkt när jag kom hem. Hon kopplade inte alls att jag var gravid utan trodde att vi kommit fram i adoptionskön blixtsnabbt Skrattande.

    Nu ser jag fram emot fler rapporter under kvällen!

    Kramar

  • Luella

    Grattis Ladycocos till toppenresultat! Vad roligt också med en av varje, de är nog lättare för dom att utvecklas som två individer istället för att buntas i hop som "tvillingarna". Fast iofs så är det inte ett stort problem i det här sammanhaget då man får vara glad för något alls.

  • Luella

    Fy vilket jobbigt besked att få Coerulea! Vad blev det för siffror? Jag förstår att det känns tungt nu och jag hoppas innerligt att det går bra när ni gör moderkaksprovet. Visst är svaret man får från det helt säkert?

    Hur gick det för er Pållan?

    Kramar

  • Luella

    Pållan, jag förstår din oro. Men om du har en risk på 1:460 så är det endas 0,22% risk att något är fel. Jag tror att ni gör helt rätt i att skippa vidare tester.

  • Luella

    Neam, fy vilken läskig läkare som har noll koll. Tur att du har ögonen med dig.

    Pållan, vad skönt att det känns lite bättre Glad

  • Luella

    Vad jobbigt Neam, bättre lycka nästa gång! Jag håller med om att det är jobbigt med klämmande. När jag var gravid med min dotter låg hon och sov när det var KUB-test, och hon låg lite konstig så det inte gick att mäta. Då tryckte barnmorskan till min mage ganska hårt så hon vaknade med ett ryck och försökte simma bort från tryckandet. Lilla gumman, min första reaktion var att jag ville slå till barnmorskan som slog min bebis.

    Maria123, min mage syns definitivt. Jag är verkligen förvånad över att folk inte frågar nu när magen buktar ut så mycket. Nästa vecka berättar min chef för affärsledningen och då blir det officiellt också. Jag mår fortfarande illa, inte lika ofta och inte lika intensivt som förut men det är iaf jobbigt.

    Nu har jag börjat längta efter RUL som en galning!

  • Luella

    Coerulea, vad jobbigt för er! Jag förstår verkligen att det måste känns hemskt.

    Många många kramar

  • Luella

    Åh grattis Coerulea! Vad skönt det måste kännas!

    Jag har sedan ca en vecka tillbaka äntligen slutat må illa, så skönt verkligen. Dom flesta vet på jobbet och magen syns nu. Det känns bra men läskigt. Det är ju fortfarande helt overkligt.

    I dag är jag i v. 17+0 så det känns skönt, jag älskar fredag för då byter jag vecka Glad

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF