• Luella

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Hej tjejer, i helgen har vi varit i Kolmården och tittat på djur med vår dotter. Vi har verkigen haft det bra men oj vad trött jag är nu. Det blir en tidig kväll!

    Kram

  • Luella

    Pållan, wow, tack för tipset om rean!

    Och grattis till att du kännde bebisen, det är ju så mysigt

  • Luella

    Coeruela: Grattis till en liten tjej! Klart du ska iväg och handla något rosa Glad. Jag lyckades inte öppna länken, vet inte varför men jag pusslade lite i adresse och undrar om det är den här? www.polarnopyret.se/sv/Admin-Pages/Enova/Produktvisning/&colorid=3455952&section%20id=clothes&subsectionid=DRESSES

    Pållan: Ja, jag såg det på nyheterna i morse. Som tur är sover jag på vänster sida och på rygg sover man iaf inte senare i graviditeten som det här gällde. Jag tänkter nog ändå försöka hitta den där studien innan jag börjar tro att det verkligen är så.

    Vilken rolig liten bebis ni har Maria123. Hoppas att det går bättre nästa gång.

  • Luella

    Just det, glömde berätta att vi fick mejl från en babybutik om Bugaboo Donkey. Priset ännu inte fastställt men det är möjligt att lägga beställningen och sätta in 2500:- i handpenning. Vi är nog helt galna men nu har vi beställt en vagn som vi inte vet vad den kostar och dessutom lagt en handpenning utan att veta om vi verkligen får vagnen. Tänk om det är massor av människor som betalat in och så får dom inte så många vagnar?!

  • Luella

    Hej tjejer!

    Jag hoppas att ni har något bra input.
    Sedan ett par veckor har det börjat trycka nedåt på ett lite obehagligt sätt. Svårt att beskriva men det känns som allt är så väldigt långt ned mot "hålet" där bebisen ska ut sen. Det känns inte alls bra. Ringde BM idag och jag ska få en tid att komma nästa vecka. Hon frågade om jag blödde (det gör jag inte) och om jag känner bebisen (det gör jag) och sen att om det känns konstigt i helgen ska jag ringa gynakuten. Det sista blev jag väldigt uppjagad av. Hur känner ni? Trycker det nedåt så ni känner det precis ovanför musen? Nu är jag i vecka 20+0.

  • Luella

    Tack för svar Neam. Jag lämnade urinprov förra veckan och skulle få besked den här veckan om det var något. Jag är dock osäker på vad dom kollade då, kanske bara urinvägsinfektion.

    Är det bara jag som känner tryck?

    Jag letade lite i andra trådar här FL och folk med den här tryckande känslan verkar ha varit med om allt från att bli sjukskrivna pga för mjuk livmoder tapp till att det inte var något alls utan bara en växande livmoder.

  • Luella

    Ja, oj vad skönt det ska bli med semester. Orken och tålamodet sjunger verkligen på sista versen, både på jobbet och hemma. Dessutom har min kära dotter hamnat i någon slags 2-års trots. Jag jobbar veckan efter midsommar också och sen är det ledigt i 5 och en halv vecka. Den här sommaren ska vi inte resa runt och hålla på som vi gjorde förra sommaren, utan vi åker till Mallis i två veckor och är hemma resten.

    Jag har fått tid på onsdag hos BM så det känns bra!

    Skönt att kaninen mår bättre Neam!

  • Luella

    Pållan, jo det trycker fortfarande. Sammandragningarna har dock minskat.

    Skönt att allt så bra ut, då är det bara proverna kvar och sen semester!

    Ja namn, alla dessa namn. Vi har en lista sedan förra gången men då fick vi ju en tjej. Tjejnamn tycker jag är så mycket lättare. Men nu är det ju en liten kille så vi sitter dels och tittar på gamla listan och dels och letar nytt och fräscht på nätet. Det är så svååårt! Men just nu ligger Alexander bra till för mig. Sen har jag även Benjamin, Anton, Filip, Gabriel och Ossian. Det senare är min man inte så förtjust i.

  • Luella

    Vad fina namn ni har på lager! Pållan, vad roligt att du nämnde just Laura, om det hade blivit en till tjej här så hade det blivit en Laura eller en Alicia. Laura är "mitt" namn och Alicia min mans som han inte fick igenom förra gången.

  • Luella

    Pållan, jag har inboxat dig namnet. Om någon annan vill veta är det bara att hojta så inboxar jag. Hon har ett lite ovanligt namn och därför skriver jag inte ut det i forum. Lite mesigt, jag vet Skäms

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF