• Anonym (x)

    Diskussionstråd för oss med Vestibulit!

    Jag hade V i tio år tills jag födde barn, efteråt försvann det =D Men det tog ett år efter förlossningen innan jag kunde ha sex och det kändes normalt. Jag provade ett halvår efteråt men då gjorde det ont och då väntade jag ett halvår till. Så du som hade ett halvår efter din förlossning, det kan fortfarande bli bra. Jag hade skitont efter så kort tid. Blev också sydd och fick en bakterieinfektion i stygnen. Jag vågade dock inte alls ha sex efter det första försöket förrän det gått ett år så jag vet inte exakt när det försvann.

  • Anonym (x)
    Anonym (Morris) skrev 2011-02-28 21:02:36 följande:
    Vad skönt att höra att din V är borta!!!! Och det inger ju hopp att det fortfarande kan bli bättre ett år efter förlossningen. Tror du att din V försvann av själva förlossningen?
    Ja, jag tror att det var förlossningen, hade det nämligen hela graviditeten. Kanske var det själva chocken som underlivet fick av förlossningen som gjorde det. Det tog dock ca ett år av läkning efteråt innan jag kunde ha smärtfritt sex. Provade inte alls första halvåret, sedan en gång - ont och då väntade jag ett halvår till, då var det borta. Kan tänka mej att om man skulle känt press att göra det tidigare så kanske det inte hade blivit lika bra.
Svar på tråden Diskussionstråd för oss med Vestibulit!