Inlägg från: barnenimittliv |Visa alla inlägg
  • barnenimittliv

    Min fru bor i kvinnojour genom att ljuga om mig..

    är det fler som har upplevt att äns fru har sökt sig till kvinnojour genom att ljuga o anklaga mannen med falska anklagelser?
    Min fru har gjort  det o visar inte barnen för mig genom att straffa mig för att vårt förhållande inte funkar,
    hon sökte sig till jouren för att få gratis lägenhet o all bidrag hon kan få, hon utnyttjar systemet, o tänker bara på sig själv o inte barnen, barnen har slutat gå på dagis ,simskola o allt annat som de hade när de bodde hemma.
    kvinnojouren tror på allt hon säger, är det fler som har upplevt det?
    nu har det gått 2 månader har inte träffat eller pratat med barnen i telefon, jag vet exakt var hon är någonstans, det har honsjälv avslöjat, jag har själv kört henne dit när vi träffades 1 gång med familjen fick träffa barnen efter 1 månad, under tiden hon var i jouren, vi skulle försöka igen för barnens skull, men hon lurade mig, vet inte varför, hon sa att hon skulle komma dagen efter, så jag körde dom dit o släppte dom där kriscentrum för kvinnor i göteb org,,, hon hade anmält mig till socialen för hot o våld o tvång, som absolut inte stämmer, hur kan hon träffa mig en hel dag o sedan avslöjar hon v ar hon bor o plus kom hon hem en dag o hämtade några saker o vi pratade 1 timma innanhon stack igen till kvinnojouren,.... hon utnyttjar systemet, så att hon kan få lägennet o bidrag så fort som möjligt, hon har en väninna som har gjort exakt samma sak innan, vilket samhälle vi lever i alltså, myndigheterna är bara på mammans sida, spelar ingen roll om mamman ljuger eller inte.
    vad ska man göra??

  • Svar på tråden Min fru bor i kvinnojour genom att ljuga om mig..
  • barnenimittliv

    jag har försökt med allt, har faxat sammarbetssamtal till kvinnojouren men hon har vägrat att skriva under.
    och familjerätten kan inte tvinga någon att skriva under eftersom de säger att det är friviligt o att båda måste gå med på det.
    Hur fungerar förtur då , hur långt tid kan det ta?? kommer hon  att få betald med lägengeten?
    hon har ju pengar på kontot, hon har bankfack med 1-2 kilo guld i, som vi har fått som gåvas när vi gifte oss.
    förstår inte att man inte kan ifrågasätta hennes rädsla..folk har sätt henne härja runt samma område där jag bor osv.. hur vet man om man har blivit polisanmälld eller inte, har inte hört någonting från polisen det har gått över 2 månader nu.

  • barnenimittliv

    absolut inget våld eller hot men däremot hon ibland  psyskisk misshandlar våra barn.


    o jag vet inte om hon har anmällt mig till polisen eller inte, det spelar ingen  roll om hon anmäller jag har inte gjort någonting ändå.

    däremot jag har anmällt henne till polisen med egenmäktigförefarande med barn o har anmällt pyskiskmisshandel av barn och anmällt till socialen att jag är ororlig för barnen.

    Hon har ju avslöjat för mig vart hon bor, vi har ju träffats 3 gånger sedan dess, att kvinnojouren inte ifrågesätter henne förstår jag inte.


     

  • barnenimittliv

    har frågat polisen , de kan inte säga det säger polisen. jag har aldrig använd våld mot henne, eftersom vi inte fungerar som ett par så straffar hon mig genom att inte visa barnen o vill vänta till tingsrättens beslut, o att hon gick till jouren  i tron att hon ska få lägenhet o bidrag o allt från socialen, eftersom hennes väninna gjorde exakt samma sak o fick tipset från henne.
    jag älskar mina barn över allt annat men tänker bara påsig själv. vet inte hur det kommer att sluta tingsrätten är rädd att de kommer döma för hennes fördel eftersom hon har barnen o barnen har varit borta från mig  i två månader nu o bara träffa dom 2 gånger sedan dess. Det är därrfö hon inte visar barnen för mig i tron att hob ska få ensamvårdnad.

  • barnenimittliv

    hej
    kan du berätta mer om ditt mål?
    TR ,FR vad la du fram o sånt, kan du berätta mer ingående.
    jag har själv fått tid TR under maj månad interimistiskbeslut
    har stämt frugan. ge tips tack.

Svar på tråden Min fru bor i kvinnojour genom att ljuga om mig..