• Sophy80

    Känner mig super gravid men negativt test.

    prinsesstårtan skrev 2011-03-12 07:08:08 följande:
    Tog mitt andra test nu på morgonen och det blev ett plus medan jag kissade på Stickan !!!! Så nu slutar jag testa och börjar vänta/hoppas på att liten stannar! :)
    Grattis!
  • Sophy80

    Jag har också gått en-ett par dagar över förmodad BIM. Har ingen mensvärk, inte nämnvärt svullna bröst, inga spottings, neg test. Däremot hade jag spottings 7 dgr efter förmodad ÄL och hoppas att det var en nidis.
    Är på andra försöket efter ett försöksuppehåll på ett halvår (maken hade försämrad fertilitet av en prostataförstoring, nu är han ok).
    MEN: är PCO:are. Nu undrar jag förstås om det var en låtsas-ÄL. Har ägglossat upprepade gånger på den dos pergo jag äter nu, men det kan ju ha varit ett ägg som halvmognade och sedan gick tillbaka och blev en "cysta" (typiskt PCO). Trots att jag tyckte jag hade bra ÄL-känningar med flytningar o annat.
    Hoppas innerligt att jag är en låghormonare och får ett plus om några dagar! Ska köpa fler sorters test imorgon när de italienska apoteken öppnar.

  • Sophy80
    dilara skrev 2011-03-13 10:35:23 följande:
    Jag är ny här på forumet! Men jag har också haft olika symptom, illamående,jättetrötthet,ömma bröst och mensen är 5 dagar sen idag.
    Testade på Bim-dagen med cb och tyckte mig se ett svagt svagt plus, dagen efter såg jag ingenting....igår igen ett jättesvagt plus, men imorse med rfsu-testet såg jag ingenting...Förvånad
    Undrar om det är kroppen som spelar mig ett spratt, eller om det ändå finns en chans att jag kan vara gravid?
    Jag är snusare,så jag skulle vilja ha ett tecken så jag vet om jag måste sluta eller inte :S

    Kram  Dilara
    ett svagt plus är nog ett plus! Du kan väl käka nikotintuggummin i några dagar tills du fått ett solklart plus?
    Mig veterligen bör man vänta några dagar innan man testar igen. Om det är dåligt med hormoner i kroppen ena dagen så lär det vara det dagen efter med. Två-tre dagar senare kan det däremot ha blivit bättre. Fast. Om du har råd att spendera en förmögenhet på test...
  • Sophy80
    dilara skrev 2011-03-13 11:03:50 följande:
    Ja det är ju inte direkt billigt att springa och köpa tester hela tiden :P
    Ska nog köpa nikotintuggummin, trodde det var lika skadligt, men det kanske är mycket bättre!?
    Tack för tips :)
    Hmmm, det kanske inte är så stor skillnad för foster egentligen? Det var kanske inget strålande tips. Googlade nu.. Pröva åtminstone en så låg dos nikotintuggummin du klarar i några dagar tills du vet. Då slippar du iaf de andra gifter som finns i tobaken. Sen måste du sluta helt om du är gravid.
  • Sophy80

    Fröken röd idag. Hade tydligen ingen koll på vilken dag som var ÄL.

Svar på tråden Känner mig super gravid men negativt test.