Inlägg från: Anonym (ladylike) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ladylike)

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Håller med dig helt TS.
    Finns få saker som är så upphetsande som att se en man runka.
    Brukar se på klippen som finns, där en man runkar och blir påkommen, t ex ute av en förbipasserande tjej.
    Det allra bästa är att se en man titta på porr och runka. Men vet inte var jag kan få utlopp för denna smärre fetish Drömmer

  • Anonym (ladylike)
    Pärlan skrev 2011-04-06 17:04:09 följande:
    haha... tänkte mest att du skulle göra det om jag skrev så... men så lätt var det väl inte... ;p
    Nej jag tänkte mest varför det skulle kunna vara kul!?
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (Yes!) skrev 2011-04-06 21:38:15 följande:
    Räcker också upp en hand! Finns fasiken inget bättre att titta på... och som någon annan skrev; det ultimata är en kille som kollar på porr och samtidigt runkar... *schlurp*
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 16:16:41 följande:
    mitt bidrag som man...;)
    jag älskar att runka framför min fru och prata snusk samtidigt. då får hon massera min pung samtidigt men inte mer.... Hon får höra en hel del dirty talk och titta på min stora kuk samtidigt. Det gör mig vansinnigt kåt. Som avslut vill jag ofta få utlösning över hennes bröst eller ibland i hennes mun. Lite kinky i sig att hetsa upp henne så och bara runka. vad tycker ni?
    En gång för länge sedan hade jag telefonsex med en kåt tjej som ville höra mig runka kombinerat med dirty talk, jag fick henne att smiska sig själv riktigt hårt och smeka sin mus och rumpa, hon blev extremt kåt av det, det var härligt.
    Ohh!
    Låter helt underbart. Varför gillar inte min man sådant?!
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 17:07:00 följande:
    Han gillar det, det är bara att han inte vet det...än.
    Om du gillar hans sperma och dirty talk kan du runka honom, prata snuskigt och be honom avsluta det själv samtidigt som han får spruta över din bröst, ansikte eller mun vilket du tycker bäst om. det kan vara ett bra sätt att få ihop ett bra samspel. Man känner sig ganska utlämnad när man runkar själv därför är det viktigt med ett samspel.
    Mmm jag vet inte, han är så oerhört pryd. Jag har försökt locka fram sidor hos honom i flera år. Han gilar inte att runka, inte ens själv.

    Men det är en extremt upphetsande tanke.
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 17:33:26 följande:
    en fråga bara, gillar du själv att onanera?
    Älskar. Jag gör det både under sex, med honom och ensam. Har ett större behov av sex än vad min man har. Ett något snuskigare behov också.
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 17:38:01 följande:
    på tal om att runka så har jag en liten fantasi där jag inte runkar utan att min fruskulle runka av mig på stranden eller på en klippa(nakenbad alltså). Hon får göra det långsamt och välsynligt så att ett fåtal människor kan se det. SÅ blir det säkert så att en kvinna där börjar runka av sin man eller att ett andra män och kvinnor börjar runka/onanera själva vilket min fru skulle få titta på ordentligt. Det hela avslutas med att hon får slicka i sig min sköna varma sats framför publiken.
    Du får bli min mans mentor helt enkelt...
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 17:52:03 följande:
    trevligt då får du kanske börja onanera framför honom och kåta upp honom med dirty talk, sedan får du be honom göra samma sak....resten får ni hitta på :D
    Tack för tipset.
    Jag brukar göra det dock. Han älskar att se på mig, men vill då inte runka, utan helt enkelt knulla mig.
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 17:54:21 följande:
    haha...
    hos oss är det jag som har ett betydligt större aptit på sex och erotik. Att utveckla vårt sexliv har inneburit att jag själv fått hamna utanför min konfortzon många ggr (ibland på gott och ont...tro mig) för att skapa något oväntat och erotiskt. Ibland kan man få positiva överraskningar...
    Mmm så är det säkert.
    Friskt vågat hälften vunnit!
  • Anonym (ladylike)
    Anonym (runkglad) skrev 2011-04-07 18:16:50 följande:
    vet du vad? du nämnde att din man är väldigt pryd, min fru är det med (på ytan i alla fall upptäckte jag långt senare) och om jag skall vara ärlig så är det hela ganska upphetsande. Jag misstänker att du kan utnyttja ditt behov av att vara snuskigare och bryta dig igenom hans "barriärer" (så klart med respekt). Min fru är som sagt pryd och älskar faktiskt att jag får henne att känna sig väldigt snuskig, man kan undra varför och samtidigt inte, det kanske är en befrielse att jag frigör henne från hennes hämningar. där upptäckte jag att det fanns en källa till mkt erotik, sex styrs mer av emotioner än av teknik (inom rimliga gränser så klart, en bra kombination är givetvis toppen)...Nej nu blir jag kåt av detta...
    Problemet ligger nog i att jag gärna är lite undergiven, inte på ett passivt sätt, men jag gillar att bli dominerad av en man. Jag ogillar att behöva tala om, vägleda osv. Det tar udden av upphetsningen enligt mig. Har egentligen inte så stora problem med sexlivet som så, han ogillar bara vissa saker och just då denna.
    Andra saker, som analsex, älskar han. Men just det här att runka, spruta över mina bröst och mitt ansikte osv, fnkar inte. Jag får nästan övertala honom att det är ok att ta satsen i munnen. Men det händer ändå sällan.
Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!