• Backup

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Är en man, just nu singel, som alltid gillat att kvinnan vill att jag ska onanera inför henne för att hon tänder på det. Visst tänder det mig också väldigt mycket på så många olika sätt.

    Mitt ex. "tvingade mig" att göra det väldigt ofta. Ibland upp till 10 ggr under en dag och i början tyckte jag det var otroligt jobbigt, men lärde mig efter ett tag att gilla det otroligt mycket. Ibland när vi var ute och gick så kunde hon helt spontant säga åt mig att sätta mig ner och antingen be mig runka tills det gick eller att hon gjorde det.

    Det kunde vara på en parkbänk eller på bussen, hemma hos någon väninna medans hon diskade, lagade mat etc. Hon tände på spänningen och själv så kände jag mig tvingad att komma fort så att ingen skulle se.

    Är det vanligt att tjejer/kvinnor tänder på det eller har jag bara haft tur att de jag träffat,har  tänt otroligt mycket på det? Nu längtar jag nästan efter att träffa någon som gillar det och som kan få mig "dit igen".    

  • Backup
    Anonym (x) skrev 2013-10-13 14:02:43 följande:
    Ja.. tyvärr har jag ingen jag kan kolla på i vardagen irl så det får bli på filmer. När ingen vet att jag kolla dårå ;) 

    Det kan väl inte vara så svårt att hitta någon som vill göra det IRL för dig  . Finns ju många, och det, bara HÄR inne.
  • Backup
    Anonym (Anna) skrev 2013-11-09 20:12:24 följande:
    Inte för oss tjejer :) så för mig funkar de kanonbra ;)
    Kan tänka mig det... ...
  • Backup

    Mmm...Själv så älskar jag när en tjej tänder på att se mig onanera och komma medans hon tittar på och gärna att hon vill att jag skall fortsätta flera gånger efter varandra bara för att hon vill! Det är enormt tändande tycker jag.

  • Backup

    Jaa, även om tråden är gammal och så, så är det verkligen någon som jag tänder oerhört mycket på!

    Mmm, men bara om tjejen i fråga gillar det lika mycket eller mer, för då skulle jag kunna göra det hur mycket som helst för "hennes" skull OCH för att jag skulle tända på det.

    Älskar iofs att titta själv på min tjej/kvinna och när hon håller på med sig själv, så det är hugget som stucket där...:-P

  • Backup
    Emma222 skrev 2014-01-22 02:45:51 följande:



    Gammal tråd såg jag men detta är något jag går igång på.. Gillar själva grejen med att det ska vara främlingar. Sånt går min pojkvän också igång på. Min sambos kompis som även är inneboende hos oss pga att han hamnat lite snett ekonomiskt brukar få runka framför mig och han älskar det också. Sen messar jag och min pojkvän där jag berättar detaljer om hur det gick till och vart han kom på mig. =P min pojkvän går igång på det så otroligt mycket. Började med det för en vecka sen och vi har verkligen hittat våran grej. Ibland kan det bli att jag runkar honom men annars poserar jag oftast i doggy medans han står bakom mig och runkar =P känns som jag också får orgasm när han kommer på mig. Nästan bättre än sex =).
    Låter spännande att det finns tjejer som tänder på detta! Själv så älskar jag det, men inte lätt att finna någon som vill ställa upp...:-P. Du får väl höra av dig Emma....
  • Backup

    Finns väl inget mer upphetsande än att runka inför en annan tjej utomhus och på någon spännande plats.... ...Speciellt om tjejen verkligen tänder på det ....Verkligen upphetsande...

Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!