• Anonym

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Lustigt. Jag blir mest bara avtänd av att se det. Killars sexualitet är så ful i mina ögon.

  • Anonym

    Det vill jag absolut inte se. Det finns inget mer patetiskt och avtändande. Vad dom gör när dom är ensamma bryr jag mig inte om, men bespara mig. Jag vill absolut inte se nån killa runka. Nej tack!

  • Anonym

    Majoriteten av killarna verkar vilja göra det av någon anledning. Jag vet inte hur många gånger jag har fått spontana förfrågningar av främmande killar om jag vill se deras kuk o.s.v. Eh, nej liksom.
    Visst kan kukar var ok, men bara om man är kär i karln. Främmande nakna män är ungefär det mest avtändande som finns...

  • Anonym

    Jag har aldrig fått se en kille runka men skulle nog bli upphetsad av det då jag har haft de i tankarna. Men talar ni bara om för partnern att ni vill se honom runka framför er? Tänk om han inte vill...pinsamt!
    Vad gör ni när den andra runkar? Tittar ni bara på eller tillfredställer ni er själva under tiden?

  • Anonym

    Ja jag fick en chock för han började när vi pratade i telefon och berättade vad han ville göra med mig och sedan började han smeka och runka sig själv , det hördes jättetydligt i telefon. Till slut gick det för honom och han undrade om jag tyckte att han var knäpp? Jag tycker att det var jättehärligt att höra honom stöna och fantisera vad han skulle göra med mig om jag var där, själv blev jag istället alldeles tyst och visste knappt vad jag skulle göra. Kände mig som fem år. Men jag gillar att lyssna så om jag skulle få se honom göra det skulle vara ännu härligare! Men vad tror ni, eftersom han gör det i telefon så borde han väl inte ha något emot det "live" heller??

  • Anonym

    Undrar varför så många män vill att tjejer ska se på när de runkar. Det finns ju zillioner runkande killar som vill visa upp sig på div. chattställen. Jag och mina tjejkompisar har fått förfrågan så många gånger att vi har tappat räkningen för flera år sedan.
    Jag känner inget behov alls av att visa upp mig för främlingar.

  • Anonym
    HäxanSurtant skrev 2011-04-09 17:23:57 följande:
    Kan ju bara svara för mig själv. Jag har ingen man. Men de är inget som intresserar mig att göra med en total främling heller, även om det absolut sker att jag kollar på runkande män i cam och har dom i telefonen samtidigt.
    Ibland ställer du s.a.s. upp och tittar för att göra dom glada.
  • Anonym
    Pärlan skrev 2011-04-09 16:10:16 följande:
    måste få fråga er kvinnor som gillar det här, är det enbart något ni gör med era män? om inte hur kommer man då i kontakt med er? ;)
    Jag tror nog att de allra flesta bara går igång på det om det är en man som de är i relation med och känner något för. Runkande främmande män är ju typ bara blottare... och det är ju mindre upphetsande...
  • Anonym

    Måste bara få säga,, nu jag blivit av med den oskulden. Jag gillade det! har aldrig visat innan, men gjorde det och fick se själv,


     


    Kram på dig sexy i black


    Johan

  • Anonym

    Den här tråden var kul att läsa. Jag älskar själv att runka inför någon annan men även se någon annan smeka sig själv. Blir sjukt kåt av det. Hade ju varit en dröm att ha någon som man kan träffa ibland och runka inför. Det är ju det som är själva grejen och att det är så upphetsande att man inte gör något sexuellt med varann utan bara tittar på när den andre runkar eller smeker sig själv.

Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!