• Anonym (Melody)

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Jag vet inte vad det är men jag tänder så fruktansvärt på när killar runkar. När jag träffar en ny kille så vill jag alltid att han runkar framför mig, blir kåt på bara några sekunder då. När jag tittar på porr brukar jag alltid söka mig till dom kategorierna när killar runkar. Det som tänder mig mycket är när killar runkar utomhus, i smyg och nästan vill bli påkommna. Jag hade velat se en främling runka medans jag titta tills han kom, det hade varit helt underbart. Kukar är så sinnesjukt vackra och upphetsande =)

    Finns det fler tjejer som jag? Eller kanske killar som njuter av att runka inför åskådare??

  • Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!
  • Anonym (runkglad)
    Anonym (Melody) skrev 2011-04-09 13:13:21 följande:
    Wow, låter helt underbart! Hade älskat den behandlingen du gör mot din fru=)
    Be din man göra det! kör hårt!!!!!!!!!
  • Anonym (runkglad)
    Lady T skrev 2011-04-10 15:20:08 följande:
    Jag tycker det är oerhört upphetsande att se när min man runkar. Jag vet inte om det är just själva runkandet, eller det faktum att jag ser hur han njuter som får mig att gå igång på det. Jag njuter av att se honom visa upp sig för mig, att verkligen se hur påverkad han blir av min upphetsning...

    En riktig höjdarupplevelse för mig är att stå på alla fyra och bli tagen bakifrån av en kille, medan en annan står framför mig "precis utom räckhåll" och smeka sig själv... Det är en oerhört både frustrerade och upphetsande känsla att veta att "om jag bara kunde sträcka på mig liiiite till så skulle jag kunna slicka, smeka och smaka...
    yes jag förstår, jag brukar runka framför min fru och fresta henne, hon får bara känna på pungen och hennes tunga får ibland komma i kontakt med min kuk men inte mer ...jag pratar snusk med henne och kan smeka både henne mus eller rumpa samtidigt...hmmm
  • HäckHäxan
    plast killen skrev 2011-04-10 13:49:15 följande:
    du skulle gärna få se mig runka.....
    tack babe!
    *gråter blod* Kom just på att min rumpa är för alltid förlorad! Fan också, skulle aldrig bytt bild!!!
  • Anonym (love it)

    Jag älskar att se på! Tänder otroligt! Gärna om man ser i smyg och den andra inte vet. Men även när han vet att jag tittar. Värsta kåt-kicken!  

  • Anonym (samma här)

    Min fru älskar att titta på när jag runkar och jag ska spruta på min mage och gnida ut sperman om vi ligger i sängen och om vi sittter i soffan ska jag spruta i knäet så jag får allt på byxorna.
    Jag brukar också titta på när hon använder dildo i sei fitta. 

  • batoka
    Agridulce skrev 2011-04-10 14:58:37 följande:
    Ääääälskar och tänder att titta på en man som runkar. Tycker det är galet sexigt.
    Gärna också när man kikar på i smyg och kan "ertappa" honom och sen hjälpa till.
    håller med, sjukt sexigt!
  • Anonym (Lyxrunkaren)

    Ja det brukar tända sambon när man leker med sig själv framför henne på olika sätt... Vill dock använda handfängslen på henne samtidigt, men det kommer nog :)

  • Anonym (ladylike)
    Anonym (Lyxrunkaren) skrev 2011-04-11 00:02:09 följande:
    Ja det brukar tända sambon när man leker med sig själv framför henne på olika sätt... Vill dock använda handfängslen på henne samtidigt, men det kommer nog :)
    Oh, underbart...
  • Anonym (Lyxrunkaren)
    Anonym (ladylike) skrev 2011-04-11 00:04:05 följande:
    Oh, underbart...
    Ja ännu mer underbart är det om även hon onanerar samtidigt, men jag bjuder gärna på mej själv. Varma heta kyssar samtidigt är även grymt..
Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!