Inlägg från: Anonym (Melody) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Melody)

    Älskar att titta på när killar runkar!!

    Anonym (mums) skrev 2011-04-07 18:47:03 följande:
    Det hade lika gärna kunnat vara jag som skrivit den här tråden. Jag är tjej, och har hittat de bästa runkvidorna på redtube faktiskt. Blir så kåt av det. Min man vet inte om detta, då jag tänder på det i smyg. Han tror jag tycker det är äckligt och motbjudande (då jag blivit utsatt för övergrepp). Men jag ääääälskar att se honom runka också när han och jag sexar ihop. Skulle dö av kåtslag om jag vaknade av att han tog på mig och runkade samtidigt. Fy fan.. åh!
    Åh fyyyy, det låter som att jag skrivit detta med! Jag hade också dött av kåthet om en kille hade gjort så! Fyy va upphetsande :P
  • Anonym (Melody)
    Ridmi skrev 2011-04-07 20:33:58 följande:
    jag vet kvinnor som gillar att mannen runkar framför dom och att dom får suga av, frågan är väl vad kvinnan vill ha där efter, oralsex från mannen? eller vänta att mannen ska styvna till igen? Även här vet jag en del av svaren, men skulle vara roligt höra vad andra kvinnor svarar.
    Det ultimata vore att komma samtidigt som honom, altså att jag tar på mig själv när han runkar=) Jag e bra på att tajma om killen säger att han närmar sig hehe =)
  • Anonym (Melody)
    Cristally skrev 2011-04-08 10:21:06 följande:
    he, he, visst undrar jag om jag är ett litet pervo Har inga väninnor med dito fantasi(!)
    Haha inte jag heller.. jag e väldigt öppen med vad jag gillar och vad jag gör i sängen med mina vänner och dom tycker det är skitkul.. men de flesta av dom gillar inte ens att suga. Så jag framstår som värsta sexgalningen för dom haha.. lustigt eg.
  • Anonym (Melody)
    Totek skrev 2011-04-08 13:11:38 följande:
    Hur vill du se när en man runkar? Hela kroppen med ansikte å allt eller bara "där nere"?

    Skriv ett familjelivs mail så kan vi snacka där om det....
    Helheten absolut, fast vågar mannen inte visa sig i tex cam så går det bra med bara underdelen.. men jag hade inte velat visa mig dock haha vill bara titta :P
  • Anonym (Melody)
    Anonym skrev 2011-04-08 13:58:55 följande:
    Jag har aldrig fått se en kille runka men skulle nog bli upphetsad av det då jag har haft de i tankarna. Men talar ni bara om för partnern att ni vill se honom runka framför er? Tänk om han inte vill...pinsamt!
    Vad gör ni när den andra runkar? Tittar ni bara på eller tillfredställer ni er själva under tiden?
    Jag brukar absolut göra det med den jag e tillsammans med! E det en kille jag haft sex med ett par ggr så kan jag säga det efter ett tag att jag vill se honom runka. Jag gillar att tala om för killen hur jag vill ha det för jag vill ha det skönt lixom =)
  • Anonym (Melody)
    Anonym (..) skrev 2011-04-08 18:23:44 följande:
    Det bästa är inte att se själva kuken när han runkar. Det bästa är helt klart att se hur pass han njuter. Det gör mig helt galen.
    Håller helt klart med!!! Helheten lixom!
  • Anonym (Melody)
    Pärlan skrev 2011-04-09 16:10:16 följande:
    måste få fråga er kvinnor som gillar det här, är det enbart något ni gör med era män? om inte hur kommer man då i kontakt med er? ;)
    Nej det är det inte, jag talar om det för killen jag tycker det känns rätt med.. om det är min pojkvän, någon ja bara har sex med eller om jag chattar "sex" med någon så han visar sig i cam tex...
  • Anonym (Melody)
    Lady T skrev 2011-04-10 15:20:08 följande:
    Jag tycker det är oerhört upphetsande att se när min man runkar. Jag vet inte om det är just själva runkandet, eller det faktum att jag ser hur han njuter som får mig att gå igång på det. Jag njuter av att se honom visa upp sig för mig, att verkligen se hur påverkad han blir av min upphetsning...

    En riktig höjdarupplevelse för mig är att stå på alla fyra och bli tagen bakifrån av en kille, medan en annan står framför mig "precis utom räckhåll" och smeka sig själv... Det är en oerhört både frustrerade och upphetsande känsla att veta att "om jag bara kunde sträcka på mig liiiite till så skulle jag kunna slicka, smeka och smaka...
    Wooow, låter helt underbart!! DET hade jag velat uppleva!!!=)
  • Anonym (Melody)
    jonasSthlm skrev 2011-04-11 08:45:00 följande:
    Härligt att tråden växer ;)
    Fick kontakt med en tjej (via ett annat forum) i fredags och det var klart redan från början att hon ar nyfiken att titta i webcam när jag smekte mig. Efter att ha messat en stund, så slog jag på camen å showade med babyolja å allt..hihi
    Jisses vilket sprut det blev...*puh*
    Konstigt att det ändå verkar vara så få tjejer som vill se? Har ändå frågat flera st i ett dejtingforum. (som förvisso inte är fokusera på sexuella kontakter..)
    Lät underbart härligt! Tror det är mer än vad man tror.. fast kanske lite pinsamt att säga det först som tjej kanske? Vet inte..
  • Anonym (Melody)
    WOW vad min tråd växer för varje dag. SÅÅÅ härligt att se att det är så många därute som tänker som jag!

    Det var någon som nämnde att han runkar för sin fru utan att hon får röra honom men han får röra henne osv. Det är en grej jag testat på en gång och det var otroligt upphetsande. Mannen var extremt dominant och det är en av sakerna jag också halvt dör för, dominanta män! Tror det blir att skriva en tråd om det med snart hehe..

    Härligt med fantasier, låt dom flöda=)
Svar på tråden Älskar att titta på när killar runkar!!