Inlägg från: EnLitenFlicka |Visa alla inlägg
  • EnLitenFlicka

    Min dotter spyr samma tid varje natt! Snälla hjälp någon.

    Min dotter är 2 år och en tjej med drag ,i men ett bra tag nu har hon tappat all ork hon kräks nämligen på nätterna och något är fel. Jag tycker så synd om henne. Hon är blek och börjar bli väldigt smal!

    Har någon varit med om samma sak?

  • Svar på tråden Min dotter spyr samma tid varje natt! Snälla hjälp någon.
  • EnLitenFlicka

    Vi har varit hos läkare flera gånger de har testat allergi mm.
     Detta har pågått i några månader med avbrott, nu har hon dock börjat bli påverkad.Hon är slö på dagarna och får vara hemma från dagis, för tillfället är vi på dag 7-8 någonstans i kräkdagar.

    Hon fick tid hos läkare på mån men jag måste ha svar för hon orkar ju inte hålla på såhär.
    Hon dricker mycket men bara vatten något annat vill hon inte ha. Hon äter små grejer under dagen....tp rån ett bett på skorpa, halv banan mm =(

  • EnLitenFlicka

    Visst gör det det. Hon har även diarre och har haft det två senaste dagarna nu... Undrar hur poppis det är att lägga fram egna förslag till utredande läkare....

  • EnLitenFlicka

    Vi har varit på barnmed men läkarna förstår ingenting vad som händer. Kräkningarna kommer bara rätt som det är utan förvarning.. hon kan ju inte vara ensam om detta någon måste ju varrt med om något liknande. Vi är fruktansvärt oroliga nu eftersom hon inte är  den pigga lilla tjejen vi är vana vid!

  • EnLitenFlicka

    Vi ska lämna både urin och avföringsprov så får vi se vad det visar. Det är denna långa väntan som är fruktansvärt jobbig=( hon blir ju sämre fort denna gången..

  • EnLitenFlicka

    tack snälla för att ni tar er tid .Nu sover hon gott i sin säng och jag hoppas hon slipper några fler hemska kräkningar i natt. imorgon om det är samma sak ringer vi nog akuten. känns galet att vänta tills måndag när hon är orolig och ledsen då hon märker att något är fel..
     

  • EnLitenFlicka

    Nu får vi på dygn 8-9 någonstans byta ut eller lägga till spyor mot rejäl diarre, låter det inte som att det är någon allergi? Tjejen vill snart inte äta något alls...

  • EnLitenFlicka

    Hon har blivit bättre. Hon hade spår av vinterkräksjukan men läkarna har nu äntligen tagit upp utredningen som pågått i snart 6 mån. De är överens att något inte står rätt till med hennes mage och ev  tarmbiopsi på g! Så snart bakterierna är borta sätter de igång=)

Svar på tråden Min dotter spyr samma tid varje natt! Snälla hjälp någon.