Inlägg från: Flickan och kråkan |Visa alla inlägg
  • Flickan och kråkan

    Vad händer tiden efter samsovning?

    Vi sover med två barn.....snart 3½-åring och 2-åring. Allt hopp måste väl vara ute för oss och våra barn . Det skulle överhuvudtaget inte vara möjligt enligt vårt BVC......strider mot alla naturlagar antar jag . Vi tar saker och ting som de kommer. De kommer med största sannolikhet att flytta till ett rum tillsammans så småningom och jag är fulkomligt övertygad om att det inte kommer att bli bekymmersamt. Just nu sover alla tryggt och gott. Alla har gott om utrymme dessutom eftersom vi breddat vår dubbelsäng med två vanliga sängar så vi har en 390-bred familjesäng. Blir inte bättre än så .

  • Flickan och kråkan

    Får väl uppdatera här. När jag svarade i tråden sist så samsov vi med våra två äldsta barn som då var 2 respektive 3,5 år. Vi samsov med dem tills den var 5 respektive drygt 6 år......och vi hade även ett tredje barn i sängen under ett år

    I somras flyttade vi. De äldsta fick var sitt rum och helt odramatiskt flyttade de in där och sover där på nätterna i egna sängar. Äldsta började drömma lite läskigt för ett par veckor sedan så har numera lampa tänd på nätterna och då sover han gott. Yngsta är snart 15 månader och samsover med oss och kommer säkert att samsova med oss länge han också. Praktiskt och mysigt. 

    Som sagt mer odramatisk övergång från samsovning till egen säng har jag svårt att tänka mig. Bara att säga godnatt.

Svar på tråden Vad händer tiden efter samsovning?