• Barbabok

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Hej alla
    Idag ska jag på VUL och se om det lilla lever, annars får jag hoppa in till er (mest bekantingar och några nya ansikten ser jag). Jag har tappat alla symtom, haft färgade flytningar och lite blod i 4 dagar nu. Inte mycket hopp kvar. Tempen är dessutom på väg neråt. Fan!

    Är en som har svårt att bli gravid då maken är steril, efter dryga 3år fick vi en dotter, nu har vi gjort IVF och jag blev gravid och är i 7+0 idag, men det känns som det gått åt h-e. Förra grav. för ett år sen slutade i MF på 4+3. Använder donator alltså.

  • Barbabok

    Tack F, jag har väl endast en pyttestrimma hopp kvar, men känner nog innerst inne att det är över för den här gången.

  • Barbabok

    Hör hemma här.

    De hittar inte graviditeten med VUL, misstänkt utomkveds men enbart tjock slemhinna motsvarande 3-4v. graviditet. Inget foster alls. Blöder bara lite och har inte ont men är jätteledsen Gråter Vill inte att det ska vara såhär. Dessutom förberedde han mig på att jag kan börja blöda rejält, kanske måste åka akut om det gör ont osv...
    bröt ihop lite när jag ringde in mig sjuk och kunde knappt berätta. Vill inte ringa jobbet. Han kodade mig som mag/tarmbesvär för att inte ställa till nåt jag inte vill berätta.
    Jag var beredd på mycket men inte detta. MA/MF eller så, men ingenting? Fan! Ska åter på torsdag för nyy HcG-prov samt VUL.

  • Barbabok

    TAck F. Det blöder visst ut nu, hade jätteont en stund men nu är det uthärdligt, ihop med värmedyna. Hade inga Alvedon hemma så jag har skickat karln. Skit är att detta lär väl ta någon månad att komma ifatt att bli bra, och så sommarstänger dom ferten så tidigast efter augusti är vi på gång igen

  • Barbabok

    Mumin, jag hade också planer på många barn, men nu vore jag oerhört tacksam för ett till. Då jag bara får hjälp fram till jag fyller 40 och redan fyllt 38 fantiserade jag t.o.m. om att hinna få barn, och bli gravid med nr3.. men det är ju kört nu. Enda chansen att få syskon senare är väl om man åker till Danmark eller så, men då blir inte barnen genetiska syskon, och det vill jag (vi?). Det vore rätt omständligt också.
    Ja har många syskon så jag kan inte tänka mig att dottern ska vara ensambarn. Vet kompisar som var det och jag tänkte att de måste ha tråkigt (säkert inte men trodde det som barn).

    Jag är nog lite inne på samma som johlinn, jag vill också ha ett helt friskt barn, jag vill vara  i den där babybubblan utan att oroa mig för operationer och kontroller och andras bestämda åsikter. Vår dotter föddes med hjärtfel och genomgick 3 kontroller sövd innan op. när hon var 7mån. Dessutom veckovisa besök på BVC och "krav" på att börja med fast föda redan när hon var 3mån3v. Jag ville helamma länge. Nu var det helt rätt att göra så i hennes fall, men jag vill även gå på babysim, öppna fsk, allt sånt jag missade. Även jag insjuknade efter någon månad i tarmsjukdom, så jag tog mig ingenstans.

  • Barbabok

    annalotta tack
    Nu vet de inte om det är utomkveds men vad är det annars? Kanske blir jag (de) klokare imorgon när jag kommer igen. Nu har jag blödit ut det mesta tror jag.

    Jag får frågan minst en gång i veckan på jobbet om det inte är dags snart, om jag är gravid (sväller om magen pga tarmsjukdom) osv osv. Skitjobbigt. Då vi inte ens kan om vi vill själva är det extra jobbigt, tänk om man haft betalt för varje fråga, då hade vi kunnat göra många IVF.

  • Barbabok

    Mojsen, nä usch för 3 MA,mer än man mäktar med. Ledsen för er skull
    Jag är nästan rädd för att försöka bli gravid igen. Kommer att vara som på nålar nästa gång, om det lyckas igen dvs.

  • Barbabok

    Mojsen, jag tycker inte du ska läga skuld på dig själv, inte dör ett foster för att du tänker mycket. Det är jag helt säker på. Kommer ni att få göra en utredning nu? Det får man ju göra när det gått snett 3 ggr på samma sätt.

  • Barbabok

    Hemma, lättad. Det var en ofostrig gav. Bara att vänta in en mens, sen på´t igen. Kanske före sommarstängningen, hoppas

  • Barbabok

    Jag är jätteglad att det inte var ett X, han såg att slemhinnan var tunnare och att jag förmodligen skulle blöda några dagar till. Han trodde inte att hcg skulle säga annat men om han har fel så ringer de upp. Han såg inget onormalt över äggstockarna.

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon