• chiqita

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Åh Bettan. Så ledsen för er skull och hoppas verkligen att de ändå haft fel. Rent ut sagt förjävligt att ni inte får den hjälp ni behöver. Stora kramar!!!

  • chiqita

    Åh Bettan!!! Först, innan jag läst hela meningen, blev jag för en kort sekund glad. Så såg jag slutet och tårar spred sig i min kropp. Så outsägligt tråkigt. Jag saknar ord...

  • chiqita

    Sweetie, oj det var stor skillnad.. Bra att du kollar upp det..

    Tja, här känns det som att det blir en favorit i repris.. Kanske för tidigt neggig nu men tog ut staven i januari och inte minsta tecken på att kroppen fattat läget. För de allra flesta kommer den igång direkt..M a o, ingen mens.. Men den beter sig underligt, igen.. illamående, molningar, ömma bröst, u name it.. Känns inte som om cykeln kommit igång riktigt och på ett sätt undrar jag om den ens kommer att göra det. Min kusin kom i tidigt klimakterium när hon var 37 och det är ju vad jag fyller i år.. Hur vet man om det är klimakterium eller inte? Kan man tvinga igång kroppen på ngt sätt? Tog ju tid sist med, skulle bara vilja veta om kroppen ens har en chans att komma igång..
    Sorry för egonegg.. Har ju inte gått mer än två månader, men om jag ändå visste om vi har ngt att hoppas på.. Hoppas ni förstår, även om det är tidigt ännu, och hoppas jag inte trampar ngn på tårna, vet att det är många som kämpat läääänge...
    Håller alla tummar och tår för att vi får se fler plus i tråden snart. Kramar!

  • chiqita

    Bettan, så skönt att du får hjälp

    Är det någon här inne som tatt efamol? Läst att det kan hjälpa till att balansera hormoner i kroppen. Erfarenheter?

  • chiqita

    Jemema: tack jag vet, men eftersom vi kämpade med förra skapade jag den här tråden och för en tid sedan hörde jag mig för om det var ok att jag hängde med er nu igen. Då fick jag positiva svar, men som sagt, om det känns fel flyttar jag mig. Vill inte sticka er i ögonen och vill inte ta för givet att jag "får" vara här bara för att vi kämpat förut...
    Kort historia för den som inte känner mig. Första graviditeten slutade i sen abort då jag har en translokation som kan ärvas i obalanserad form. Storasyster kom ändå till rätt fort efteråt. Hugo fick vi kämpa för att få till då min ÄL uteblev. Fick ordning på den efter akupunktur och snart var Hugo på väg som lyckligtvis inte hade någon translokation. Agnes har balanserad som mig. Med alla graviditeter som varit och nu hoppas vi då på en till så är det mkp som gäller för att kolla kromosomerna. För oss betyder inte plus på stickan plus om ni förstår vad jag menar. På ett sätt känns det som vi kämpar redan från början, men jag vet att det är många här inne som kämpat mycket längre så om ni helst ser att jag flyttar på mig gör jag det. No hard feelings.
    Kramar

  • chiqita

    Uppi, förstår att det känns tung en sådan dag.. Stor kram!

    Jemema: Jo det är inte alltid enkelt...

    Har förresten läst en del om efamol eller nattljusolja nu. Låter verkligen som värsta mirakeloljan då den ger bättre hud, är bra mot eksem, minskar pms, balanserar hormonnivåerna i kroppen.. Har läst om dem som fått mer regelbundna cykler, blivit lugnare, ingen eller minimal pms och det sägs även öka fertiliteten.. Har inte läst om många lyckohistorier när det kommer till fertilitet dock men för den som ev lider av svår pms och oregelbundna cykler kan det vara ett tips att testa. Innehåller dessutom omega 3 har jag läst och det är ju inte fel..
    Finns några olika leverantörer, minst 1000 ml nattljusolja och så mycket GLA som möjligt är positivt. Har hittat tabletter med 80mg GLA-120 mg.


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09, lillebror 2/4-2012.. *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Åh Snow! Hoppas det är er tur nu. Hoppas, hoppas, hoppas!!!

    Själv har jag bokat tid hos gyn på måndag för att se så allt ser ut som det ska. Vet att det gått kort tid men med alla äl-känningar och molningar i magen efter stavuttag i januari, och varken mens eller streck på test. Det känns ändå viktigt att veta om vi har något att kämpa för eller inte. Hoppas ni förstår.

    Snow, mitt test i morse var tokblankt så där fanns inte ens en svag skugga till streck. Hoppas det går vägen för er nu!!!

    Kramar till alla!!!

  • chiqita

    En liten fråga förresten. Skulle köpa värktabletter mot ett ryggskott igår och blev tipsad naproxen. På förpackningen stod dock att om man försökte bli gravid skulle man inte ta de. Någon som ev vet varför? Kan de motverka ev tidigt embryo eller faktiskt göra det svårare att bli gravid? Någon som vet?

  • chiqita

    Snow: åh så tråkigt.. Stor kram!!!
    Njao är väl så där... Men bättre så jag kan gå lite snabbare än en snigel kryper i a fall

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon