• chiqita

    Vi5: ja illamåendet är mer eller mindre konstant. I dag har jag legat hela dagen fast det var bara i förmiddags jag kastade upp. Suger samtidigt som det är normalt för mig vid grav.

  • chiqita

    Hej tjejer. Hoppas alla haft en fil jul- och nyårshelg trots ev ovälkomna mensbesök. Själv ska jag på moderkksprov i morrn och trots att jag gjort det tre gånger börjar nervositeten komma krypande nu. Ev blir det inte något i morrn heller utan först om en vecka. Det beror på hur långt gången jag faktiskt är. Enligt sista mens går jag in i 11+ i morrn men enligt egna beräkningar och svar på det tidiga VULet är det 10+ i morrn. Så vi får se hur det blir. Det som är lite spännande dock är att jag kommer att få ultraljud först och få se det lilla livet som ställer till både illamående, svårigheter att sova nattetid och dubbelnysningar.

    En massa kramar till er alla och hoppas ännu fler får möjlighet att gå vidare från tråden nu under 2015.


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09, lillebror 2/4-2012.. *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Jemema: det kan ta 2-4 veckor innan man får svar. De måste odla provet för att se alla kromosomer.. Sist tog det 3,5 vecka... Gissa om jag gick på nålar...

  • chiqita

    Blidde inget prov. Beräknat v 10+4 så äl kom 3-4 dagar senare. Som jag trodde var jag kortare än beräknad sista mens men inte riktigt en vecka. Kul att få se den lill* dock

    Ny tid om en vecka.

  • chiqita

    Gweny: Ja vi brukar tycka att om vi ska gå igenom denna pärs ska vi åtminstone veta könet. Eftersom de kollar kromosomer är det ingen tvekan och könet får vi på resultatet.

  • chiqita

    Hej. Hoppas alla har det bra.

    Moderkaksprovet taget i morse. Lyckades inte sjunka i avslappnad "dvala" som andra gånger men låg prickstilla och fick beröm av läkaren. Efteråt svimfärdig och höll på spy. Hulkande och livrädd att det skulle vara negativt. Någon som vet om det kan skada? Man ska ju inte anstränga sig.

    Fick ont i ryggen av det hela men väl hemma var det över.

    Tänker fortsätta ligga i sängen resten av dagen och inte göra något. Nu kryssar jag bara fingrarna för att det är en frisk krabat och hoppas odlingen går fort och veckorna till svaret likaså.

    Ärtan var 4,5 cm lång nu så h*n följer längdkurvan. Troligt v11+4 i dag.

  • chiqita

    Spännande Gweeny!!

    Jo hoppas det stämmer. Illamåendet håller i a fall i sig. En vecka sedan prov så nu är det kortare tid kvar till svar

  • chiqita

    Idag ringde någon när jag satt och körde. Gissa om jag fick panik när jag såg att det var sjukhuset. Det kunde aldrig vara bra när de ringde så tidigt... Meeeeeeen...

    LILLEN I MAGEN ÄR FRISK!!!!!!!!

    *hoppar och skuttar och gråter, skakar, och tjuuuuuuuter av glädje*

    ????????????????????????

  • chiqita

    Åh, hoppas verkligen att alla ni som fortfarande kämpar får uppleva denna lycka snart.. Kramar!!!

  • chiqita

    Sweetie: hääärliga nyheter!! Håller tummarna för att det håller sig kvar och växer sig starkt. Mindre kul med jobbet dock... Kramar!

    Gweeny: håller tummar för att du testat för tidigt bara och att något litet växer där inne.. Kram!

    Håller tummar för alla andra här inne. Kramar! ????

  • chiqita

    En ny trådbebis är född. 27/7 22.33 tittade Lukas fram efter 2 timmars värkar. 2870 gram och 50 cm lång med ett litet huvud på 33 cm. Snabbt och intensivt förlopp men allt gick bra.
    Hoppas alla kämpare har en fin sommar och att alla får ett fint plus till sensommaren, om ni inte redan fått det

    Kramar till alla!

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon