Inlägg från: DonaAna |Visa alla inlägg
  • DonaAna

    Fortsättning - nu som mammor allihop

    Hej! Min lillskrutt har varit lite dålig i magen några dagar och kräkts ett par gånger. Rätt okej i övrigt, lite extra trött och ledsen ibland men i stort sett som vanligt. Annars är det full fart! Han går några steg själv när han inte tänker på det men helst håller han i någons hand och går och går och går...

    1 mars ska jag börja jobba, huga! Är inte jättesugen men maken och jag ska dela på det och jobba varannan dag så det är ju inte hela tiden som tur är. Kommer nog in i det efter några dagar. Min chef är i alla fall glad att jag kommer tillbaka och det är ju skönt!

    Må så gott alla!

  • DonaAna

    Vad skoj att du jobbar hos oss nu! Då måste vi försöka ses - ta en lunch eller fika.

    Vet inte var detta kom ifrån, kan vara ÖF såklart. Han är iaf bättre i magen nu.

    Har mormor och morfar här idag. Morfar håller på med Arvids rum, ska bli skönt att få det klart. Nästa vecka kommer svågern och börjat med badrummet också då det händer grejer här hemma!

  • DonaAna

    Monchichi - sitter på E-vån.

    Jo, vi har nog renoverat lite då och då sen vi flyttade in. Hallen och entrén var det senaste innan detta. Nu är iaf kakel och klinker hemma. Duschväggar och dusch är beställt och resten tar vi lite allt eftersom. Det knepiga blir att hitta handfat som passar till vårt lilla badrum. I morgon kommer både snickare (kära svåger) och elektriker (god vän) och jobbar.

    Skrutten har börjat gå själv "på riktigt" nu! Han har länge kunnat gå några steg ibland men inte riktigt vågat släppa tryggheten att hålla i något eller någon. Men i torsdags kväll så lossnade det plötsligt!

  • DonaAna

    Tack!

    Vi fick erbjudande om förskoleplats igår men har inte bestämt oss än, funderar på att söka på en annan förskola. Har nån vecka till att fundera. Ja, det är lite konstigt att dom snart börjar på dagis! Vi kör från 27 augusti eller runt då.

  • DonaAna

    Tack Monchichi! Vi hade platserbjudande på samma förskola som Trollmamma till 4 men har nu bytt till den privata förskolan i Åkesta (och har fått plats där). Det finns tre kommunala förskolor inne i Skultuna, en norr om och privata norr och söder om (

  • DonaAna

    Hej! A börjar också dagis på måndag, ska bli spännande!

    Vill ni veta nåt skoj? Jag är gravid! Är bara i v 6 men om allt går bra så blir det bebis i början på april. Vi planerade egentligen inget barn till men det är så klart superskoj! Konstigt att det först kan ta två år att bli gravid och sen händer det bara så där...
    Vi är fortfarande lite förvånade.

  • DonaAna

    Tack Monchichi! Klart vi ska luncha! Vi kör halvtid nu under augusti sen tänkte jag jobba 75%, så då blir det lite lättare att ses när jag är på jobbet varje dag.

Svar på tråden Fortsättning - nu som mammor allihop