Inlägg från: DonaAna |Visa alla inlägg
  • DonaAna

    Hm, har visst en väldigt lång kille här! Han var drygt 61 cm vid 2-månaderskontrollen förra veckan!

    Vi hälsade på mitt jobb igår, många som ville säga hej och gratulera. Kul att träffa alla igen och Arvid fick massor av fina kläder, en bok om tåg och ett leksakståg. Sa jag att mitt jobb tillverkar tåg? ; )
    Dock var han väldigt trött efteråt, mycket nya intryck!

  • DonaAna

    Majjssan, jobbar på Bombardier - stora tåg med andra ord!

    Ja, den här enorma längdökningen lär väl lugna sig lite...

  • DonaAna

    Stickan, jag saknar inte jobbet ett dugg! Trevligt att hälsa på och träffa kollegorna, men väääääldigt skönt att inte behöva jobba!

  • DonaAna

    Monchichi, på onsdag em kan jag ev fika. Har lovat att hälsa på makens jobb vid lunch och sen tänkte jag åka förbi mitt jobb en snabbis, måste be lönekontoret att fylla i lite papper. Kanske kan komma förbi hos dig efteråt? 

  • DonaAna

    Hej på er! Har just kommit hem från mitt återbesök hos BM. Fick "godkänt" och pratade igenom förlossningen lite. Kom överens om att kolla mitt hb-värde men halvvägs hem kom jag på att jag totalt glömt att gå till labbet och ta blodprovet... Hm, kan man skylla på amningshjärna?
    Ska in till stan på månd. så jag får väl åka dit då istället...
    Nån mer än jag som tycker det är fruktansvärt kvavt? Kanske inte vore fel med en urladdning även om det är tråkigt med regn.

  • DonaAna

    Monchichi - inget vidare picknick väder idag... Hoppas ni har mysigt ändå. Det kanske är en bra ide för nästa träff - picknick?

    Maken fyllde år igår och ikväll kommer lite folk. Hade hoppats kunna grilla korv ute men det blir nog stekpannan istället...

    I morgon ska vi på dop i Enköping, ska bli mysigt. Kanske kan få lite inspiration till Arvids dop.

    Ha det så gott i regnet allihop!

  • DonaAna

    Arvids dop blir 16 juli. Måste försöka få iväg inbjudningarna snarast...

    Kom på här ikväll att jag helt glömt att gå ner till mässingsbruket och köpa doppresenten till i morgon! Dom öppnar 11 i morgon och då börjar dopet så det är kört. Vi får åka förbi nån barnaffär på vägen och hitta nåt annat än skyddsängeln.

Svar på tråden Fortsättning - nu som mammor allihop