Inlägg från: Amazina |Visa alla inlägg
  • Amazina

    Träningsnördar - här samlas vi!

    Jag är så himla sliten idag! Min 2-åring har halsfluss och har krävt en del uppmärksamhet sedan igår. Dessutom har jag min 8 veckors att pyssla om. Sov väl 3 timmar i natt och dagen har inte bjudit på mycket vila heller. När vi var hos barnläkaren i eftermiddags funkar allt bra tills hon plötsligt spyr äppelmos över sig, brits, golv och doktor... Hade inget ombyte med mig så maken fick komma med nya kläder. hon var dock jätte jätte jätteduktig min fina lilla tös! Nu har vi ätit och jag känner bara ett sååånt behov av att få komma iväg och träna. Det är mitt sätt att rensa huvudet. Få svettas lite och bara tänka på ingenting.

  • Amazina
    Skulle vi inte kunna ha en utmaning i tråden som utvärderas var vecka...
    Typ att var måndag presenteras en utmaning som gäller träning eller kost och måndagen därpå utvärderas hur man lyckades med resultatet. Någon (den som lyckades bäst?? TS?? Först till kvarn??) presenterar sedan veckans nya utmaning och så fortsätter det så. Vill man vara med, så är man det annars hänger man bara i tråden för att vara lite träningssocial.

    Ett exempel är:
    Denna veckas utmaning:
    Plankan minst 20 minuter på en vecka...
    eller
    Inget godis/snarr/glass/socker alls på en vecka...
    eller
    100 armhävningar på fötterna...
    mm mm

    Vad tycker ni???
  • Amazina

    Härligt!! Här ska plankas!

    Om man kollar statusen dag 1 (vanligen måndagen) så har man ju något att utgå ifrån på avslutningsdagen...
    Jag brukar köra strax över en minut i plankan (är fortfarande lite nybörjare efter förlossningen)  men ska kolla om jag kan pusha mig idag. Ska bli spännande att se hur mycket man kan öka på en vecka.

  • Amazina

    Var du en dån där LCHF-are eller vegetarian eller så?? Annars kycklingsallad med matvete... Bakad potatis... Auberginegratäng med tomat, lök, ost... Fisksoppa med tomatbas... Grillade skaldjur med sallad... Wokade grönsaker med något kött... Ratatuille (stavning?) med kycklingfilé...

  • Amazina

    Hade så himla härlig träning idag! Jag gillar att köra på wavemaskinen (stepmaskin, men man tar skatesteg istället för att trampa rakt ner), så det blev först en hård kvart på den, sedan 1 timme zumba (ashärligt att få jucka och skaka på höfterna!) och en kvarts motionscykel på det för att undvika den värsta crowden i omklädningsrummet. Var så himla motiverad och lycklig och stark! Därtill har det naturligtvis blivit plankan idag. Ej att förglömma!

  • Amazina
    Gryndrömmen skrev 2011-06-22 05:37:16 följande:
    Tack päron, jag hoppas jag slår pb :) ska klockas på jägarstolen oxå :) samt göra maximalt med armhävningar :)
    Härligt!!
  • Amazina

    Hemma igen efter dagens spinningpass. Åååh, vad det sved!! Ååå, vad härligt!! Positiv smärta!!

  • Amazina

    Hej! Skriver från mobilen... Jag och en kompis ska nu powerwalka runt Greifensee och en bit till. Det blir 22 härliga km i 29 graders värme Tur jag fick låna makens Camelback...

  • Amazina

    18,77 km avklarade... Snart klart... rätt tungt i låren men annars funkar det...

  • Amazina

    Nu sitter jag på tåget hem... Det blev 25 km varav de första 15 var med power och de sista 5 stapplande! Har så ont i mina framsidor av låren att jag haltar! Funderar på folk som springer maraton... Vilken plåga det måste vara! Vilket psyke man måste ha!!
    Det konstiga var att ju längre vi kom desto sjukare blev humorn och efter ca 20 km gick vi bara runt och skrattade åt våra krämpor.

Svar på tråden Träningsnördar - här samlas vi!