Inlägg från: Alis volat propriis |Visa alla inlägg
  • Alis volat propriis

    Abonnemang hos tre - bra eller dåligt?

    Nån som har tre som operatör? För några år sen så hade de dåligt rykte vill jag minnas, när de var alldelles nya, dålig täckning och så, men hur är det nu?

  • Svar på tråden Abonnemang hos tre - bra eller dåligt?
  • Alis volat propriis

    va tråkigt, det där med täckningen är ju viktigt, vill inte gå omkring och störa mig på det sen. anledningen att jag kollar tre överhuvudtaget är för att de säljer en mobil i färgen som bara fins hos dem...

  • Alis volat propriis
    Modgun skrev 2011-06-23 11:58:58 följande:
    Det beror nog på.
    För mig hade det varit urdåligt, då nästan alla jag känner har tele2/Comviq, och således blir det billigare för mig att också ha samma bolag.
    fast de har en tjänst då man kan välja en operatör att ringa gratis till. jag har också comviq nu, sen många år tillbaka. men deras abonnemang är inte längre de bästa tyvärr..
  • Alis volat propriis
    Mamma Tintis skrev 2011-06-23 12:18:58 följande:
    Jag har haft tre i 6 år och är jätte nöjd. Har aldrig haft nåt problem med dem och de är alltid trevliga och bra att prata med om det är nåt! Har precis förlängt mitt abonnemang ytterligare 2 år!
    bor du i en storstad?
  • Alis volat propriis
    tessum skrev 2011-06-24 09:52:04 följande:
    Avskyr dem!

    Jag ringde dit för att kolla så att jag verkligen skulle ha täckning och de svarade att de utökat sitt nät så det skulle jag absolut ha.

    Det hade jag...i mitt kök! Ingen annanstans i hemmet eller på jobbet hade jag täckning.

    Ringde dit och sa att det inte alls stämde att jag hade täckning och ville avsluta abonemanget och bara betala för telefonen. Det gick inte!

    Telefonen var låst till 3 så den var svårsåld och jag fick  knappt något för den.

    Sen fick jag betala den där kostnaden på 249:-/mån i 24 månader.

    2 ggr hade de lagt till extraavgifter för tjänster som jag påstods ha använt (kortet låg i min garderob) men det var "ett misstag" enligt dem.

    Sa upp abonemanget men efter 24 månader fortsatte det komma räkningar och då "Kunde de inte se att det var uppsagt" så jag fick betala för 5 extra månader.

    Skitföretag!
    riktigt förjävligt!! ok, nu har ni iaf fått mig till att inte skaffa nåt tre-abonemang, det verkar vara lite sisådär med täckningen. Tack, så slipper man det här som tessum beskrev. skall köpa telefonen ändå, låsa upp man kan göra på andra sätt än hos tre men jag håller mig till tele2 när det gäller abonemang.
  • Alis volat propriis

    ja jag försökte också ringa nån ggn, 10 min väntade jag innan jag la på. vill de inte ha kunder?? det var ju kö till "om du vill bli kund hos oss". på stan så är de snabba och haffa en  Skrattande

Svar på tråden Abonnemang hos tre - bra eller dåligt?