Inlägg från: Isavanna |Visa alla inlägg
  • Isavanna

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hej, Jag vill inte snylta, men det är kanske okej om jag glider in lite på ett banan skal? Jag ska ha mitt tredje barn i slutet på mars. Hittills har jag gått upp ca 7 kilo vilket är betydligt mindre än med dem två första. Men då slut resultatet blev + 25 båda gångerna innan är jag bara glad!

  • Isavanna

    Tack tack. Ja för min del blir det inte så många praliner he he. Full fart på busarna hela tiden. Jag är satt till den 28:e men det är ju lite ge och ta på det datumet...

  • Isavanna

    Grattis, vad kul! Vad har du innan? Jag har två flickor och ska tydligen ha en till... Jag måste bara få fråga hur du mår denna gången jämfört med dem två andra?

  • Isavanna
    Chetti skrev 2011-12-08 23:01:50 följande:
    Hej igen!

    Jag tror du menar mig Glad

    Jag har en flicka och en pojke. Jag mådde hela perfekt när jag var gravid med dem. Inga besvär, inget ilamående.
    Denna gång har jag mått jätteilla, haft ont lite överallt varje dag, mått dåligt på olika sätt. Jag väntar en pojke denna gång.

    Grattis till ännu en prinsessa! Solig

    Känner du någon skillnad på dina graviditeter?

     Tack så mycket.
    Ja jag menade dig Skrattande, desvärre samarbetar min mobiltelefon inte alls.

    Jag har också mått bra med dem två första, eller ja typ, sammandragningar och så och med första fick jag havandeskapsförgiftning...

    Men denna gången mår jag inte alls bra. Fortfarande illamående nu i v25. Inte alls som i början men ändå tillräckligt för att det ska vara jobbigt. Trött och orkeslös, som tur i oturen är att jag går hemma på graviditetspenning eftersom mitt jobb räknas som  skadligt.

    Nu dem sista dagarna har jag dessutom fått så ont att jag inte vill stå eller gå alls. Lite pipig är jag, jag vet. Men eftersom min man är utomlands i jobbet kan jag ju inte gnälla på honom. Tungan ute      
  • Isavanna

    Håller verkligen med. Orkar man inte så gör man inte, att gå ner i arbetstid, eller bli sjukskriven är inte detsamma som att ge upp.

  • Isavanna

    En sak som jag faktiskt funderar ganska mycket över är namnet till bebisen. Jag vet att det är lite OT men ändå...

    Har ni bestämt er för namn? Med båda dem andra töserna har jag vetat precis vad jag vill ha för namn, denna gången har jag en del förslag men inget så wow!

  • Isavanna
    jempalainen skrev 2011-12-10 22:44:36 följande:

    Det har varit jättesvårt att välja och vi har valt ett men det är inte hundra procent ännu. Trodde aldrig det skulle vara så svårt! Men tjejen ska få samma namn som farmor i chile, min sambo är ju där nu och hade sagt att hennes namn är aktuellt och hon blev så rörd att hon började gråta och hennes man sa att han skulle bli så stolt o respektera min sambo så mycket om han stod vid sitt ord...hahaha så han ringde väldigt förlägen och frågade om vi kunde välja det. Och det är helt ok för mig, tycker det är fint och skönt att bestämma sig. Så Maria Isabel kommer lilla tjejen heta om hon inte ser ut som något helt annat! Men det är inte lätt att bestämma namn!!

    Vilket jätte fint namn! Min äldsta heter också Isabelle. Klart att farmor känner sig stolt, vem hade inte gjort det?

    Vi kan inte riktigt bestämma oss för vad vi ska ge vår för namn, jag tycker det känns skönt att ha namnet färdigt innan, sen kan man ju alltid ändra sig när den kommit om det nu är så att det inte passar. 
  • Isavanna

    Jag börjar misstänka att min inte alls ligger utan bara konstant far rundor hela tiden. Och våldsam är hon också!

    Dessutom känner jag att jag måste få pipa lite... Jag har så fruktansvärt ont i blygdbenet och det stramar ner i ljumskarna. Och jag har fått åderbråck från h*lvetet så nu kan jag knappt ha byxor på mig, och dem sista dagarna har sammandragningarna varit riktigt jobbiga!  

    Jag vet att jag är gnällig men jag har inte riktigt någon att gnälla för här hemma...

    Tack för att ni orkade läsa. Glad      

  • Isavanna

    Tack snälla ni.
      Jag är i v 25 nu med tredje barnet, jag börjar faktiskt misstänka att det är någon form av foglossning. Jag får fråga min BM när jag ska dit på tisdag, jag har ju inte träffat henne sen inskrivningen i v 11...

    Stödstrumpor har nog intre riktigt någon effekt för åderbrocken sitter.. ska vi säga lite högre upp?

    Just nu önskar jag faktiskt att min man kunde komma  hem och var hemma, men jag får nöja mig med att ha honom här mellan jul och nyår.

  • Isavanna

    Min man jobbar utomlands, just nu är han i Singapore. Kommer hem den 22:e och stannar tills den 3:e, sen är han borta igen till den 21:e jan. Sen är han troligtvis hemma 1-2 veckor sen blir det Mexico och sen Indien.

    Så jag och flickorna är ensamma ganska långa perioder. Jag bara hoppas att han faktiskt är hemma när det är dags för förlossning men några garantier finns ju aldrig.

    Men och andra sidan visste vi ju om detta redan från början så det är väl bara att gilla läget anatr jag. I morgon ska jag gör 3D UL som jag tänkte att han ska få i julklapp, ja inte räkningen då Skrattande, utan skivan.

    Lite nyfiken på att se om hon har samma näsa som jag har, båda dem andra flickorna har det.  

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)