Inlägg från: Marlin16 |Visa alla inlägg
  • Marlin16

    Jag insåg just att jag missat denna tråden. Har följt bildtråden dock! Plus stockholmstråden och marsbebis2012.
    Men nu kör jag denna med!

  • Marlin16

    Jempa: 24:e mars, första barnet
    Så det är en spännande tid eftersom man ändå vet så lite om vad man gett sig in i. Men jag ser fram emot det så!

  • Marlin16

    Qatteriin, vad tråkigt att höra att jag inte är ensam... Nej usch, frågan är hur man löser detta bäst... För att verkligen komma in på detaljer så är ryggläge kombinerat med att dra upp benen inte nå vidare skönt. Man ska ju trivas lite helst.. Ska man "offra"sig eller?
    Om man kommer så långt att man ger sig in i leken, finns det något som funkar bättre tro? Doggy kanske går, men hua vad osexig man känner sig.
    Jo visst, brösten är ju 2 nr större men vad fasen, man är som en val. Och sambon tycker inte det gör nåt, men min egen intällning är så i botten att det enda man får fram är undandragande kommentarer och handlingar och bortförklaringar, för det är inte alltid förmågan som är felet, det är lusten. Och finns inte 100% förutsättningar så känner jag mig ännu mindre villig för att jag hittar fel på allt runtikring.
    Som sagt. Vad gör man. 80 dagar kvar. Och man lär ju inte vara i nåt vidare skick på ytterligare minst någon månad efter det...

  • Marlin16

    Tack för att ni delar med er av privat info. Det lär väl bli ett försök så småning om så får jag väl se om det blir ok eller inte..

  • Marlin16

    Jempa, vilket datum går du på nu?
    Ja, eller hur, känns ju som man är sist ut.. "Alla" andra är före.. Men men. Jag roar mig ibland med att gå in o smygläsa lite på typ maj-tråden.. Bara för att få distans till vad man ändå har tagit sig förbi.
    Som tur är mår jag väldigt bra. Inte en illamående dag än. Bitvis foglossning men det är rätt stabilt nu. Köpte för nåra veckor sen nya stövlar, som är så gott som utan klack, men tjock gummisula så dom är mjuka. Och modellen är året-runt-vänlig. Så med dom kan jag gå på stan i timmar utan att klaga. Det är lycka för mig, att kunna gå och stå utan att behöva vila mig.

  • Marlin16

    Jempa, vart är sambon? Vart kommer du från?
    Det värsta är ju inte för mig att klara mig utan sex, jag klarar mig sjukligt bra utan (har alltid gjort..). Men man vill ju finnas där för sambon som är snarare tvärtom, han vill ju ha sex och behöver det.. Stackars honom.

  • Marlin16

    Hulk3n, usch stackars. Vila och låt dig få det kroppen frågar efter. Jag har haft lite foglossning men vila hjälper. Jag sover med en stor gravidkudde mellan knäna o upp under magen vilken jag inte skulle klara mig utan. Plus mjuka skor, enorm skillnad.

  • Marlin16

    Jempa, oj vad länge han blir borta! Men han kommer väl tillbaka?
    Vi bor på Lidingö, flyttade hit för 2 månader sen till en 4:a på 91kvm, från en 2:a på 44. Så det är sjukt härligt att ha så gott om plats o fler rum.
    Vart ska du föda? Jag är tänkt att föda på BB Stockholm. Hoppas det finns plats!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)