• faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här är tråden för oss som väntar tillökning runt/i mars 2012.
    Här kan vi följas åt och peppa, stötta, prata, och diskutera med varandra om allt vad det innebär att vara gravid och vänta barn.

    Själv plussade jag idag, 4/7-2011

    Häng på!

    Kram {#emotions_dlg.flower}

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-10 23:53

    Då listan har blivit så pass lång (vilket betyder att det är många som plussat! ) Så har det kommit in tips att vi har en tråd för listan, och en för diskussion. Vilket jag nu har skapat:
    Här är tråden för listan: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59919507.html
    Och denna tråd fortsätter som diskussionstråd Kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-12 18:05
    Fick tips om att ha en bildtråd och självklart håller jag med! Här har ni bildtråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-12 10:20
    Fortsättningstråd för när bebisarna har kommit ut till världen:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m62965812.html

  • Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • wenchemaria

    Hej här fick jag ett mycket tydligare streck på grav Stickan idag så nu är jag verkligen gravid :) så lycklig! Vårt andra barn om allt går som det ska. Grattis alla ni andra

  • moroten

    jag hoppar in om det är ok. Plussade för typ en vecka sdan och har beräknat mej själv till 5e Mars. Men försäntar mej inte allt för mkt. Jag har två MA i rad så har svårt att ta till mej graviditeten. Har inte alls några rosenskimrande babytankar som jag haft vid tidigare graviditeter

  • emmsan11
    wenchemaria skrev 2011-07-09 18:32:11 följande:
    Hej här fick jag ett mycket tydligare streck på grav Stickan idag så nu är jag verkligen gravid :) så lycklig! Vårt andra barn om allt går som det ska. Grattis alla ni andra
    Grattis Glad
  • Lingongurkan

    Vi gjorde ett test igår och upptäckte att vår son ska få ett syskon! Känns så annorlunda mot hur det var första gången... Både overkligt och mer verkligt på samma gång :) Grattis till alla er andra också! Man hoppas ju så innerligt att allt ska gå vägen nu!

  • Chokladälskaren
    Daysis skrev 2011-07-09 17:58:30 följande:

    Här trillar plussen in på löpande band ser jag, stort grattis till er alla!!


    Jag har börjat känna mig lite gravid idag (äntligen!!) har varit jätteyr och börjar känna mig svullen om magen, kan ju även bero på att jag har spenderat nästan en vecka med mina släktingar på landet och ätit alldeles för mycket, men hoppas att det beror på graviditeten

    Chokladälskaren - Välkommen tillbaka! Svårt att hålla sig borta alltför länge va


     


    Haha, ja det är verkligen svårt att hålla sig borta;). Jag trodde inte att man var så beroende av fl som man egentligen är.
    Grattis förresten till alla gravsymptomGlad. Vänta bara tills illamåendet sätter igång oxåTungan ute
  • Coriander

    Jag ansluter mig till denna lyckliga skara. Plussade idag med två olika tester, den andra svagt dock. Imorgon blir det att bekräfta det hela med Clearblue. Känns helt otroligt att man är gravid. Jag tror det tar tid innan man på riktigt fattar vad som händer. Just nu känns det ungefär som att man svävar i en stor bubbla och världen runt omkring går i slow motion. 

    Oroar mig för medicineringen som jag har. Har ätit Venlafaxin mot min depression sedan 1,5 år tillbaka. Enligt Fass kan läkemedlet öka risken för missfall...men vad ska jag göra? Såhär mitt i helgen kan man ju inte ringa någon vårdcentral heller för läkartid. Blir att vänta fram till måndag. Undrar bara om jag ska avbryta tvärt med medicinen och inte ta det något mer? *nervös*

    Om allt går som planerat borde det födas en välskapt bebis fredagen den 16. mars 2012.
    Åh, vad jag längtar att få berätta hela världen!!

    STORT GRATTIS till alla blivande mammor i denna tråd och lycka till!! Hjärta  Blir spännande att göra resan tillsammans med er!

  • Stinis83

    Hej tjejer! Grattis och välkomna till alla som plussat sen jag var här sist :)

    Här har illamåendet blivit aningen bättre, och jag kan äta någorlunda iaf. Växtvärken är lite ihärdigare och brösten bör man inte röra... :) Ändå är det så mycket lindrigare än det var med dottern! Och jag fattar inte att jag är gravid, måste köpa fler tester... Helst skulle jag ju göra ett vul, men det har jag inga grunder för att be om. Jag har varit jättesvullen om magen idag, nästan så det syns att jag är gravid trots att det bara är v 5-6 ännu.

    Imorgon ska vi berätta för mina föräldrar, kanske blir det lite verkligare då? Men nu måste jag gå och lägga mig, är så trött så jag har somnat sittandes medan jag nattade dottern :) Sov gott!

  • loppan
    supertrouper skrev 2011-07-09 18:19:47 följande:
    Wielkip och purran08: GRATTIS!!! Välkomna hit!
    Tack! Känns så sjukt..overkligt på ett sätt. Det var inte planerat men ändå mycket välkommet :) Hur går det för dig?? Använder ni er av listan fortfarande??
  • Wielkip
    supertrouper skrev 2011-07-09 18:19:47 följande:
    Wielkip och purran08: GRATTIS!!! Välkomna hit!
    tack så jättemycket!
    Det känns så himla overkligt, vi trodde båda att vi inte kunde bli gravida, jag hade misstankar om PCO bla.
    Är inte den bästa tajmingen heller, men det är det nog aldrig, är bara så himla lycklig över att jag KAN bli gravid!
  • loppan
    Wielkip skrev 2011-07-09 20:43:01 följande:
    tack så jättemycket!
    Det känns så himla overkligt, vi trodde båda att vi inte kunde bli gravida, jag hade misstankar om PCO bla.
    Är inte den bästa tajmingen heller, men det är det nog aldrig, är bara så himla lycklig över att jag KAN bli gravid!
    Låter precis som jag ju! Testade också imorse faktiskt för att kunna se om man kunde dricka öl på semestern..och senast i veckan var jag hos BM för att eventuellt se om jag hade PCO! Och vi har inte heller bästa tajmingen men det praktiska löser sig ju..Förstår verkligen att du är lycklig över att man öht kan bli gravid! Hur gammal är du?? :)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)