Inlägg från: Kalksten |Visa alla inlägg
  • Kalksten

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Elisabeth83 skrev 2012-02-23 22:27:06 följande:
    Oj! Det var mycket. Det hade jag definitivt kollat upp. Låter mycket på bara några dagar. Man bör ju snarare öka.. om du inte haft magsjuka eller slutat äta helt? 
    Håller med...det känns ju som om det skulle kunna va fostervattnet...ring FL o fråga...de e ju inte så att det skadar utan snarare tvärt om...de finns där för oss!
  • Kalksten

    Här har det lugnat ner sig igen, allt avtog när jag skulle gå o lägga mig så de va bara kroppen som förberedde sig antar jag kommer ha sådana här dagar fram till FL :P

    Jag skulle också få panik om min sambo inte får stanna kvar, dessutom vill jag vi ska ha eget rum, tycker tanken på att få dela känns sjukt jobbig!

    Här har de endast 3 förlossningsrum och plats för 8 förlösta.....o ja februari, mars o april är ju en väldigt populär bebismånad! :S

  • Kalksten
    qatteriin skrev 2012-02-24 12:27:00 följande:
    Nu är vi ute från bm! Hon känns fortfarande som en superrookie men det kändes mycket bättre idag. Dessutom har de stuvat om så att vi slipper ha fler bm under resten av tiden, det känns faktiskt väldigt bra! Och idag frågade hon bara om jag visste vad jag vägde och skrev in det jag sa i journalen, skönt att slippa den dusten! Blodtrycket var 120/80 så klart godkänt. Men när hon mätte sf-måttet fick hon det "bara" till 33 först, fast det var 35 för två veckor sen! Visst att han sjunkit, men så mycket är ju rätt osannolikt, så hon tog in en kollega som mätte till 37! Sen mätte hon själv igen och fick det till 35, så det fick det bli. Är det samma om två veckor blir det TUL, men än tyckte de inte det var nån fara...
    Sammanfattning av graviditeten och prat om förlossningen gick på typ två minuter, när jag sa att jag skrivit förlossningsbrev så nöjde hon sig med att hänvisa till det i journalen... Men jag fick henne iaf att skriva in att det är oerhört viktigt för mig att få ha maken med mig på bb.
    Även om det var enormt mkt bättre idag än sist så är jag glad att man snart slipper de här besöken!
    Skönt det kändes mkt bättre denna gång o att ni komemr ha samma de få ggr det är kvar att gå dit... Hon verkar onekligen rookie ja!
    Ja du jisses vad de kan mäta olika!! Det är säkert ingen fara med er lille!
    Men shit vad slapp hon verkar va, det känns ju som väldigt viktigt att få skriva ner det man önskar osv...
  • Kalksten
    bdknapp skrev 2012-02-24 12:33:14 följande:
    Så hemskt att sånt här inte är helt ovanligt..sjuk värld! :(

    Nu är jag riktigt pepp på att dö förlossningsdöden! Jag är redo! Sambon äter upp sina naglar och bbväskan är snart helt färdigpackad. Jag har lyckats dra på mig världens förkylning och mina knän är så fulla av vatten och ser ut som två badbollar, gör ruskigt ont att gå nu. Väger nu över 80 kg... Känns sådär med mina 160cm och annars 57 kg. Ska nog räkna med att springa på toa och svettas ganska mycket efter förlossningen för att vattnet ska gå ur mig!?
    När är det ni har BF??
    Men hu vad jobbigt med så mkt vätska i kroppen!! peppar peppar har jag än så länge sluppit det!
    Jag förstår att den vikten känns jobbig att bära runt på men som du säger, du har mkt vätska i kroppen så räkna med mkt kissande efter förlossningen!
  • Kalksten
    handwritten skrev 2012-02-24 12:44:31 följande:
    Åh en vän till mig fick sin bebis inatt, jag vill ocksååå!

    Förövrigt så håller den där molande värken i sig, jag har lite svårt att avgöra vad som är vad, liksom, vad som är foglossning / förvärkar / smärta, ja jag vet inte vad som är vad egentligen.
     Har som ett rejält molande i nedre delen av magen/mot ljumskarna, och känner även av det i höfterna och korsryggen. Tänkte eftersom jag misstänker att slemmisen gick i förrgår så är jag mer uppmärkssam, eller så är det just därför jag upplever att de gör ondare, för jag verklinge känner efter. Ska försöka släppa de lite o tänka att de får bli när det blir, men hur lätt är det, haha
    Åhh mys!!!

    Hum ja de va ju som jag hade igår....men eftersom du tror slemmisen gått så ja kanske du ska va lite mer vaksam men det låter klokt att bara försöka slappna av för du lär märka när det är dags...men jag tänker ändå att de finns ju dem där de inte hinner till BB för de inte känt så mkt! =)

    Spännande!!
  • Kalksten
    Stinis83 skrev 2012-02-24 15:57:20 följande:
    Lyckobebisen, jag lämnar mitt bidrag i form av trådbebis på måndag ;) Jag fattar inte att om bara tre dagar ligger jag och gosar med vår bebis vid den här tiden!

    Åh vad skönt att äntligen få komma hem och boa och komma i ordning tills bebisen kommer :) 13 dagar kvar till bf, det är ju galet!
    AVIS!!! =)
    Ellieott skrev 2012-02-24 14:54:00 följande:
    Jag längtar ihjäl mig om min man är borta. Typ nu, när han pluggar och jag är hemma :p. Så att sova utan honom är hemskt, även om jag inte är nyförlöst. Men mest så skulle nog hans hjärta gå i tusen bitar om han var tvungen att åka ifrån oss!
    Förstår vad du menar, min sambo jobbar ju o jag går hemma, han jobbar 3 skift så ibland är det dagar, kvällar elelr nätter han e på jobbet...sover alltid med lampan tänd i fönstret när han jobbar natt :P

    ja min sambo skulle också bli helt förkrossad över att inte få stanna vid oss!!!
  • Kalksten
    Marlin16 skrev 2012-02-24 15:07:21 följande:
    Kalksten, vill du berätta vad din sammanfattning av graviditeten innebar
    Den du gjorde hos BM alltså.
    Absolut =)

    Vi pratade igenom med BM, som skrev in i min journal, hur jag upplevt graviditeten, krämpor och andra händelser som tex blödningarna jag fick i början o mitten av grav. De skriver upp detta för att man ska ha att jämföra med vid kommande graviditeter.

    Har inte ni fått göra det?
  • Kalksten
    qatteriin skrev 2012-02-24 16:44:48 följande:
    Kalksten: Här får partnern inte stanna över natt om det inte är enkelrum, så det är ju enkelrum man hoppas på... Usch vad få platser, och det är för hela Gotland eller? Bara att hoppas att det är många omföderskor som gjort semesterbebisar och att de vill hem till sina andra barn fort! ;) 
    Jepp Hela Gotland! :/
    mmm håller tummarna!!!
  • Kalksten
    bdknapp skrev 2012-02-24 17:01:04 följande:
    Kalksten: vår bf är 14 mars :) när är din?
    Stinis: kan vi inte byta nummer i mailboxen så att vi kan checka av varandra om vi ligger på sös samtidigt? :D
    Ahh ok , väldigt snart! o tänk ni som kunde fått en riktigt tidig prematurbebis där vid jul! Skönt han/hon valde att stanna kvar ett tag till..antagligen in i mars ju =)

    Vårt BF är 24 mars...så vi kan ju få en aprilbebis om jag går över....
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)