Inlägg från: Kalksten |Visa alla inlägg
  • Kalksten

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Coriander: Jag blir fan rädd av att läsa det du skriver, det där är på ALLA sätt helt oförsvarbart från hans sida....din man verkar uppenbarligen ha svåra problem med sig själv....jag är ledsen för din skull att du ska behlva ha de så...att behöva ta svåra beslut mitt i (snart) bebisankomst)....det är helt jävla sjukt beteende och jag hade önskat om du var min vän att du lämnade en sådan man....om han gör så när du väntar hans barn....ja hur blir det sen....
    Jag är ledsen men jag har verkligen noll tolerans mot sådant och med en man som är Polis så vet jag att det råder ingen som helst tvekan om att det där är fall för en anmälan om kvinnofridskränkning, hot om våld eller likn.
  • Kalksten
    En fråga: Tror ni att man kan sova för länge på rygg så att bebisen skadas inne i magen? alltså vissa nätter sover jag så hårt att det antagligen är flera h jag sovit på rygg :S
  • Kalksten
    Kalksten skrev 2012-03-10 08:42:43 följande:
    En fråga: Tror ni att man kan sova för länge på rygg så att bebisen skadas inne i magen? alltså vissa nätter sover jag så hårt att det antagligen är flera h jag sovit på rygg :S
    alltså att den får syrebrist typ?? :(
  • Kalksten
    Coriander: ja det känns verkligen som du måste försöka orka ta tag i det om ni ska kunna leva tillsammans....
    StyrkeKramar
  • Kalksten
    Nikis skrev 2012-03-10 08:59:06 följande:
    Jag fick ingen undersökning när jag va hos bm och nu har jag ingen tid förens efter bf. Skulle gärna vilja veta om det händer något där nere på mig oxå. Men min bm ville inte gå in och kolla. Min förra bm som jag hade med sonen kollade tidigare. beror helt på vilken bm man har. 
    Jag har åkt in på FL o på så vis blivit undersökt!
  • Kalksten
    Stinis83 skrev 2012-03-10 09:40:45 följande:
    Kalksten, jag tror inte att man kan sova för länge på rygg, det gjorde jag på slutet av graviditeten eftersom jag hade så sjukt ont i fogarna. Och min bebis mår bra :)
    Ok tack =) nej alltså jag pallar inte ligga på sidan så länge nu för jag får så sjukt ont i ryggen!
  • Kalksten
    Coriander skrev 2012-03-10 09:42:38 följande:
    Ja, Stinis, det är samma man som blev upprörd för tomatsoppan förra hösten. Jag hade glömt bort vad det var för incident då som utlöste hans beteende - det var ju första gången då. Men ja, nu är det ju sammanlagt tre incidenter under min graviditet som jag anser inte hade varit något att brusa sig upp om. Att "göra något man inte borde.." tog jag som ett hot om eventuell otrohet, eftersom det kom upp i det sammanhanget. Vidrigt hot iofs, för han vet att om han vill på riktigt såra mig, så är det där han ska trycka.

    Kalksten, det du skrev fick mig att bli tårögd. Jag vill ju inte vara ännu en kvinna som blir kränkt av sin man.. det finns alltför många sådana kvinnor i världen. På något sätt är det så oerhört lätt, att bara "vända andra kinden till" när det kommer till eget liv och förhållande... medan jag är så duktig på att säga till andra i min närhet att gå om jag ser liknande beteende i deras förhållande. Man tror sig väl själv vara så tuff och kunna lösa det på bästa sätt. Men egentligen handlar det väl om att man är hemmablind så att säga.

    Stinis och Kalksten, ni båda tog upp detta med hur det blir sen när bebis kommit. Ja, det undrar jag också. Vi har ju en deal att det är jag ensam som får sköta om barnet den första tiden. Han vill inte vara delaktig alls. Det hänger ihop med att han under största delen av vårt förhållande inte alls ville ha barn. men sen mjuknade han upp plötsligt och ville ändå ha barn. Jag var aldrig den som skulle ha tjatat om att få en bebis, men visst tog jag upp barnfrågan då och då. Jag var till och med beredd på att avsluta förhållandet om han inte ville ha några barn. Han hade med andra ord friheten att gå om han inte ville ha barn... och ärligt talat blev jag förvånad när han sa sig vilja ha barn ändå en vacker dag. Ju närmare förlossning jag kommer desto mer har han tryckt på att det är jag som velat ha barn och jag som ska sköta om henne. Inga problem - jag älskar mitt barn och kommer aldrig att överge henne..hon kommer att ha och få allt hon önskar sig.  

    Jag vill definitivt inte ha något grälande hemma när jag har ett litet barn. Skulle han få ett liknande utbrott framför vårt barn skulle jag absolut gå. Det har jag sagt till honom också. Jag vill inte att vårt barn ska behöva se sin mamma bli behandlad på detta sätt. Man signalerar ju för barnet om man stannar trots denna typ av påhopp att män får behandla kvinnor hur de vill. Något som jag inte kan stå för... något som jag tycker är vidrigt i ett hushåll med barn. 

    Men givetvis inser jag att det inte är så lätt att bara bryta upp och gå heller. Inte nu och inte någonsin. Det kräver mod och en stadig grund att stå på. Vad jag saknar den mannen jag blev tillsammans med... vart har han tagit vägen? 
    usch ja jag förstår att det är lätt att bli hemmablind...det är tyvärr väldigt vanligt, man är duktig på att se hur andra har de o bör göra...men mkt svårare när det kommer till ens eget liv. Jag vill bara du ska förstå att du inte är värd att behandlas så det är så jävla vidrigt av honom!
    jag förstår att du är rädd för honom när han blir sådan.....det hade jag cokså blivit....som du säger ditt barn ska inte behöva växa upp i en familj där mamma är rädd för pappa....
    Om han inte tar tag i sina problem på riktigt bör du nog lämna hur svårt det än är....men ställ dig frågan är du lycklig?

    Massor av kramar
  • Kalksten
    lillaknytet skrev 2012-03-10 09:23:47 följande:
    Imorse kom det mer slempropp trodde att allt kom igår.. Nu känns det konstigt men inte som jag har värkar
    åhh lyllo dig vill också att slemmisen ska lossna...men inte ett tecken...suck....men jävlar vad jag har ilningar, hugg och molvärk i ljumskar o hela härligheten så att säga :D
  • Kalksten
    Marlin16 skrev 2012-03-11 08:53:24 följande:
    V.39 idag och bara 13 dgr till bf... Längtar fortfarande
    Grattis!
    Samma här v.39 idag =)

    Längtar som en tok!!!
  • Kalksten
    mucklan skrev 2012-03-11 09:02:20 följande:
    Va upp å kissa MASSA gånger inatt å sen vakna jag å trodde att nu hade det skett. Jag har kissat på mig.

    Men nej då, det va fostervatten som rann! Har haft värkar sen 4 imorse. De kom väldigt tätt med en gång, varje kvart å de gjorde så ont så det var svårt att va stilla. Jobbar på avsalppningen och andningen men det är svåååårt!

    Sen kom de med 10 min mellanrum å vi gjorde oss redo för att åka till min syster för hon bor närmre sjukhuset men då tycker jag det klingar av(fuck) men då fick jag precis en ny värk så jag hoppas det håller i sig.

    Var beräknad till imorrn! 
    ojoj shiit vad spännande!!! Lycka till!
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)