Inlägg från: Bittersweet2012 |Visa alla inlägg
  • Bittersweet2012

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Hoppar in i tråden

    Va fina ni är här!

    Jag ska oxå ha en marsbäbis - det blir väl nån gång i slutet av mars

    Denna bilden tog jag i förrigår v.7 (6+4). Magen ser mycket större ut på kvällarna


  • Bittersweet2012

    Hej allihopa!
    Får man vara med? Har följt denna tråden i ett par månader nu men av nån anledning skrev aldrig nåt....
    Jag är gravid i v20 och har Bf 29 mars. Kan inte ladda upp nån bild nu för den funktionen finns inte på appen men kommer att göra det så fort jag är på min vanliga dator.
    Förresten, vilka fina magar har ni!

  • Bittersweet2012
    Stinis83 skrev 2011-11-13 20:37:03 följande:
    Vad mycket fina magar!

    BitterSweet, vad jag önskar att jag hade likadan mage som du! :) Jag börjar bli så trött på min stora, otympliga mage... Om man får säga så...
    Tack! Själv är jag lite trött på att höra "Va?! Är du gravid?!" eller "Är du säker på att du är i vecka 16/17/18/19???" eller "När ska det börja synas på dig???!!!" Men nu känns det som att alla kan bara va tysta
  • Bittersweet2012

    @candydarling: Jag jobbar med ekonomi och planerar gå på mammaledighet ca 1,5-2 veckor innan bf. Sen vet man inte hur det kommer att gå o när bebisen bestämmer sig att titta ut .
    Va jobbar du med o när tänkte du gå på mammaledighet?

  • Bittersweet2012

    Hej Jennisi!
    Jag är gravid i v.22 (bf 29 mars). Mår ganska bra just nu. Har ingen foglossning, inga bristningar (är väldigt noga med att smörja mage med fet salva både morgon o kväll), inga förstoppningar som tur (har dock en flaska katrinplommonjuice i kylskåpet - just in case ). Halsbränna har jag aldrig haft, så vet inte ens hur det känns
    Det enda som är jobbigt just nu är väldigt kraftig växtvärk i mage och trötthet.
    Hur mår du?

  • Bittersweet2012

    @Jennisi
    Ja, det är mitt första barn - riktigt spännande . Förstår på hur du skriver att det är oxå ditt första . Vet ni om det blir kille eller tjej?
    Angående förstoppning kan jag rekommendera katrinplommonjuice! Jag fick problem m förstoppning i början av graviditeten o då köpte jag katrinplommonjuice o började dricka 1/3 glas om dagen - efter en vecka gjorde jag nr 2 varje dag .
    Jag är trött jämt, oavsett hur många timmar jag sover....går upp 6:30 varje dag, så försöker lägga mig runt kl 10 varje kväll.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD