Inlägg från: MamaNikita |Visa alla inlägg
  • MamaNikita

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    vecka 16 enligt min barnmorska. min mens är lite oregelbunden så har knappt koll haha. får väl veta mer exakt på ultraljudet 14/10.

    här är iallafall en bild från i den 16/9



     har inte helt platt mage annars men inte såhär. mitt andra barn. har en son på snart 5 år
  • MamaNikita
    Scorpio skrev 2011-09-22 21:59:32 följande:
    evilem: vi har också UL då! :D längtar sååå mycket! :)
    blev lite less när de skrev i kallelsen att bestämning av kön ej ingår men hoppas man kan fråga dem om de kan kolla ändå. vlll ju veta :(
  • MamaNikita
    kolapapper skrev 2011-10-10 19:37:19 följande:
    Jag är lite rundare än dig, men jag ser liksom bara tjock ut, dock mycket lokalt tjock på ett bara konstigt sätt, jaja vi får väl vänta ett tag till då... Jag förstår liksom inte riktigt hur pyret får plats, vi får följa upp våra magar och se vem som får mage först :)
    min mage vill inte heller växa. sett lika dan ut länge nu fast jag är i vecka 19 nu.. vill ha stor mage. men men man får hoppas det kommer snart ;)
  • MamaNikita

    va på ultraljud igår o fick se vår lilla pojke. flyttade fram 5 dagar så 8 mars ändrades till 13 mars som e min födelsedag så får knipa hårt den dagen haha. en vi e lyckliga. dom sa att det var en fin o frisk pojke o allt såg bra ut <3



    vecka 19
  • MamaNikita
    Ellieott skrev 2011-10-15 17:27:46 följande:
    Vad fin! Fantastiskt att se att allt ser bra ut. Vi får hoppas att du inte får en bebis i födelsedagspresent, hehe Även om det förstås inte är katastrof, men ändå.
    tack
    så skönt at få se bebis o veta att allt är bra. man kan slappna av lite mer :)

    haha ja skulle ju bli bästa presenten men inte så kul för barnet att fylla år samma dag som sin mamma o aldrig få ha en egen födelsedag haha ;)
  • MamaNikita

    sådär nu bild på magen, vecka 27. men den är fortfarande mindre än när jag var gravid med min son. o detta är oxå en pojk. här är det foglossning, illamående o kräks ibland. mindre kul men ändå lycklg för att jag är gravid o barnet mår bra. bara att stå ut 3 månader till ;)


  • MamaNikita

    Idag blev jag ett vattenfall , känns de som. Mjölken bara forsar ut o brösten spänner. Nån mer som yok läcker mjölk?

  • MamaNikita
    Ellieott skrev 2011-12-14 14:44:07 följande:
    Evilem: jag har läckt sen vecka 17. Blir bara värre och värre. Jättejobbigt på nätterna. Vill inte sova med bh. Nu har jag en handduk i sängen som jag försöker lägga på nåt bra sätt för att slippa vakna i pölar..
    usch. jag läckte oxå innan tidigt men så slutde det upp kom bara om man tryckte lätt men nu forsar det helt sjukt. med min son va de oxå så men tidigt o höll på hela tiden. så äckligt. man får ha bh dygnet runt med sånna inlägg o ja som du säger sova med handduk. kan de inte bara ta o komma när de är dax?? :)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD