• Xina

    Syjunta för gravida!

    Rolig tråd! Jag har sytt ett lapptäcke som går i lila färger, kan lägga upp bild senare. Måste ha lite sy-projekt för jag blir så rastlös i slutet av min graviditet. Tänkte sy en skötväska, men måste kolla i nån affär hur jag vill att den ska se ut..

  • Xina

    Blev sugen på att sy ett babynest nu också. :) verkar enkelt att göra.

  • Xina


    Här kommer bild på mitt lapptäcke :) Har gjort det rätt stort efter egna mått. Allt i lila nyanser, baksidan är enfärgat lila.
    Har börjat sy babynest, tack för de länkar till beskrivningar som lagts upp här!
  • Xina
    Jeena skrev 2011-08-09 14:25:43 följande:
    Jättefint, vill oxå göra nått sånt där. Måste ut o shoppa tyg snart, så svårt bara att bestämma färger när man inte vet vilken sort som väntas komma ut. Skrattande

    Skall nog bli ett babynest också vad det lider men jag funderar lite på hur/om man bäddar i ett sånt. Har man barnet liggande direkt i eller skall man använda nån typ av lakan i. Tänker att det måste ju bli smutsigt ganska fort.
    Nån som använt sitt ett tag och vet råd?
    Tack! Jag kommer tvätta mitt babynest när det behövs, kommer ha en liten kudde som madrass som man kan plocka ut och tvätta också. Syr fast tryckknappar i nederkanten..
  • Xina


    Här är bilder på mitt babynest och amningskudden med ett nytt tygöverdrag.

  • Xina

    Jeena: madrassen är 57cm lång och 37cm bred (2 tygstycken), "korven" är 2 st 40cm breda och 90 cm långa tygstycken som är ihopsydda i en kortända. Sen har jag ett kantband på 2m (blev lite över) som är sytt inuti korven och ett snöre på 2,5m trätt igenom kantbandet. Följde beskrivningen i en länk jag hittade häri tråden. :) hoppas du hittar något fint tyg!

  • Xina

    Oj såg fel, jag beskrev ju babynestet. Amningskudden är 37cm bred i mitten, 32cm bred i sidorna, 90cm lång och 50cm bred från mitten till ena kanten. (Hoppas du förstår hur jag menar) två tygstycken med de måtten och sömsmån inräknat..

  • Xina

    Åh jag skulle vilja virka converse skor också! Får väl inhandla garn och virknål...

Svar på tråden Syjunta för gravida!