• BaPumba

    Syjunta för gravida!

    Hej på er!

    Jag säger som så många andra - vilka fina grejer ni gör! Detta var verkligen en sån slags tråd som jag letat efter, massa inspiration.

    Jag delar med mig en bild på ett lapptäcke som jag gjort av lite gardintyg och en klänning som jag fick i Ghana. Sydde fast lapptäcket få en lekfilt/täcke som man har på golvet. Fick lekfilten begagnad men gillade inte mönstret som var från början, men nu känns den jättefin! Jag syr helst av tyger jag redan har, det känns extra motiverande att skapa något nytt av något som inte används längre.

  • BaPumba

    84Johanna: Vilket härligt set du har sytt! Ser väldigt fint och gosigt ut.

    Nimah: Verkligen härlig höstfilt. Det ser nästan ut som att bilden är tonad i rött.

  • BaPumba

    Sophial: Jättesnygga! Jag gillar framförallt klänningen till vänster. Har du använt nåt mönster (vilket?) eller freebasat?

    EmsaH: Jättefint babynest, så härligt tyg!

  • BaPumba
    ZitaSol skrev 2014-08-17 10:31:41 följande:

    Är det någon här som skulle vara intresserad av att träffas för syjunta/pysselträff? Kanske svårt att släpa med symaskin men stickning/virkning funkar ju fint! Själv har jag nyss flyttat till Gbg och väntar första barnet i slutet på september så det har blivit lite pyssel sista tiden. Bifogar en bild på några av stickprojekten 


    Trevlig idé! Jag är intresserad. Kan iofs varken sticka eller virka särskilt bra, men det kan ju vara ett bra tillfälle att lära mig bättre, eller så kanske jag kan hitta något annat lämpligt pysselprojekt. Jag är inte gravid längre för min bebis kom i juli. :) Men jag bor i Gbg iaf!
  • BaPumba
    ZitaSol skrev 2014-08-18 11:19:48 följande:

    Toppen! Jag har läst att det vissa dagar anordnas stickcaféer men jag har inte vart på nått än. Säkert fördomsfullt men jag är rädd att bli den enda under pensionärsåldern....=P Men vem vet, kanske värt att kolla upp iaf! Ska vi avvakta och se om det är fler som är intresserade el ska man kanske starta en helt ny tråd om det så fler ser?


    Det låter som en bra idé att starta en ny tråd. Gör det och länka till den härifrån. Jag tror det kan vara jättetrevligt med stickcafé, kan tänka mig att t.ex. bibliotek ordnar sånt. Chansa! Jag tror det kan vara ganska blandade åldrar.
Svar på tråden Syjunta för gravida!