Inlägg från: scrapparlotta |Visa alla inlägg
  • scrapparlotta

    tabletter för att snabbare gå ner i vikt?

    Det finns ju en hel rad med olika tabletter som ska få igång ämnesomsättningen och på så sätt snabbare minska i vikt....nån här som testat några av dom?? Vilka i så fall och har dom hjälpt? Kan ni rekommendera några och var har ni köpt dom i så fall? Eller är det bara sockerpiller??
    Jag ska nu efter sommaren bli av med alla extra kilon, eller i alla fall dom flesta......och jag vill i början gå ner snabbt då jag ska på en stor fest i mitten på oktober och då vill jag ha tappat några kg. Självklart förstår jag att både kost och motion krävs åxå, men vore gott att få en bra start. Så berätta gärna och tipsa mig och nån bra tablett.... 

  • Svar på tråden tabletter för att snabbare gå ner i vikt?
  • scrapparlotta
    Snowsee skrev 2011-07-27 15:17:36 följande:
    Jag äter Burn x3 Daytime kombinerat med Diet CLA. Har gått ner drygt 8 kg på 4,5 vecka. Från 69,1 till 60,9 kg (idag). Är 163 cm lång.

    Du har bara kört på daytame eller? Du har inte köpt nighttime åxå....Det räcker med daytime eller?? Lite dyrt att köpa båda....Kul att du går ner i vikt, nu ska jag beställa dom också.
  • scrapparlotta
    Pokergirl skrev 2011-08-08 10:18:51 följande:
    Hej! Är lite nyfiken på hur det gått för er med viktminskningen. Har precis inhandlat en burk burnx3 och hoppas dom ska fungera.

    Jag har precis börjat med dom...har tagit dom i två dagar....så än så länge har det nog inte hänt något...men jag mår inte dåligt av dom i alla fall....så vi får se....
    Lycka till! 
Svar på tråden tabletter för att snabbare gå ner i vikt?