• Anonym (34årig man)

    Smutsiga kvinnor!

    Läste just tråden där ni fruntimmer diskuterar hur ofta ni byter trosor. Några kvinnor bytte inte ens trosor varje dag. Någon bytte nån gång i veckan, och tvättade ungefär lika ofta. Sjukt skabbiga.

    Seriöst hur kan ni vara så respektlösa mot oss män? Jag känner grovt medlinade i hjärtat för dom män som ska vara där nere på er. Jag är man och jag kan säga att hade jag hamnat med er i sängen hade jag tyvärr spytt rätt i fittan på er. (Fast jag antar att det inte är normala snygga tjejer som är såhär äckliga)

    Jag är seriöst livrädd för att slicka fitta efter vad jag läste, Jag trodde ALLA kvinnor visste att man tvättade underlivet varje dag och bytte trosor? Vad är felet? Kommer jag någonsin våga dejta nya tjejer igen?

  • Svar på tråden Smutsiga kvinnor!
  • Anonym (Q)
    Anonym (34årig man) skrev 2011-08-10 00:08:52 följande:
    Varför? Kan dom inte bara inse fakta och bli renliga människor! Till och med HUNDAR är renligare...
    Hundar slickar sig i röven.
  • Anonym (Tjej)

    Jag har inte läst den tråden än men att folk byter trosor en gång i veckan kan ju inte vara sant! Förvånad
    Här har jag och partnern ömsesidig respekt och duschar och byter underkläder varje dag, ibland fler eftersom det är väl det mysigaste att gå och lägga sig nyduschad med nya sängkläder och underkläder.

    Här blir det inge sexa om man inte är en kan jag säga!

  • Anonym (34årig man)
    Anonym (Q) skrev 2011-08-10 00:12:12 följande:
    Hundar slickar sig i röven.
    Dom tvättar sig iaf.... i jämförelse med vissa kvinnor
  • Emmi27
    Solaika skrev 2011-08-09 23:47:36 följande:
    Emmi- minsta tvålprodukt och jag bli torr som fnöske och svampen kommer som på beställning senast 2 dagar senare. Det enda jag kan använda utöver vatten är ren aloe vera o det kör jag med ett par gånger i veckan mest för att det återfuktar utifall jag fått tex schampolödder av misstag.

    Tilläggas kan att jag inte känner mig minsta ofräsch o luktar inte ett dugg illa trots att jag använder i stort sett enbart vatten.
    =) bra att du hittat ett sätt att få en bra balans down there, det är som sagt förmodligen väldigt olika. Men jag blir lite irriterad på när en del gapar om att man inte SKA använda intimtvål ens. Lika mycket som att det för en del behövs bara vatten så funkar intimtvål för andra.
  • Anonym

    Hmm killar kan va äckliga med . Mitt ex säng sida var så äcklig tur att det inte är vi längre. Undra hur hans nya tjej klarar detta med hudflagor,könshår i sängen, snor. Duschar men använder ej schampo och duschcreme. Tvättar typ aldrig sina byxor luktar och känns som fett lager på dem. Vad sägs om de killar som klagar på tjejer. Jag vart äcklad , skönt att vara singel :D

  • Anonym

    En kille kan lukta äckligt ner till och man märker att han ej tvättat sig usch avtändande . Man vill helst inte ha sex eller vara nära den killen. FY!

  • Karolinan01

    Jag tror nog att du skall ta svaren i den tråd du hänvisar till med en nypa salt. Det är nog ytterst ovanligt att någon byter underkläder/duschar så sällan som påstås där Glad.

  • Anonym (LL)

    Om du är rädd att slicka fitta så får du väl suga kuk då!

  • Anonym (Jenna)

    Jag tackar nej till sex om inte jag har duschat eller känner mig tillräckligt ren, av respekt för partern. Detsamma förväntar jag mig av honom. Jag snaskar definitivt inte kotte om han inte är relativt nyduschad. Vissa av mina killar har tyckt det varit överdrivet att duscha varje kväll om vi förväntas ha sex, men för mig är det ett måste.

     

Svar på tråden Smutsiga kvinnor!