Inlägg från: forjoy |Visa alla inlägg
  • forjoy

    Nu Skin - bluff eller äkta?

    Jag samarbetar själv med Nuskin och marknadsför deras produkter och jag började efter att jag grundligt kollat upp företaget och vad network marketing innebär,något som jag inte hade en aning om innan.


    Det jag upptäckte var att det här är allt annat en ett bluffföretag utan ett väldigt framgångsrikt företag med 29 år av hårt arbete för att idag vara ett av dom ledande företagen inom hälsa och antiagingbranchen i världen.


    Och hur skulle ett företag som omsätter drygt 13 miljarder kronor år 2012 och ha 29 framgångsrika år bakom sig kunna vara en bluff?


    Det som övertygade mig starkast var när jag kollade upp vilka forskare som ingick i detta företag och upptäckte att  många utav dom har skrivit vetenskapliga publikationer i dom mest trovärdiga tidskrifter som finns inom forskarvärlden som Science och Nature och medverkat i Discovery channel för att man är ett av dom ledande företagen inom genforkning.


    Det är upp till dig som tvivlar på det här företaget att gå in på seriösa och tillförlitliga källor och kolla upp vad som verkligen sägs om Nuskin ute i världen och inte lyssna på folk som aldrig jobbat med företaget eller inom network marketing.Lyssna istället på alla som lyckats skapa sig ett framgångsrikt företagande med hjälp av Nuskin och med hjälp av den här affärsmodellen som enligt många av dom mest framgångsrika personerna i världen är en överlägsen modell för företagande om man är beredd att jobba hårt vill säga.

Svar på tråden Nu Skin - bluff eller äkta?