• Anonym

    Han kom inte hem

    Hej!
    Min man och jag varit gifta i 7 år. Har en dotter på 3år och är gravid (v18).
    Sista tiden har han börjat han umgås med kompisar (de är singelar) och inte kommer hem efter jobbet.
    De spelar spel,dricker alkohol osv.  igår ville jag att han skulle komma hem direkt efter jobbet och vi skulle handla,han sa först ok,men inte nu lite senare. Jag smsade honom flera gånger och skrev(Du får gärna umgås med dina kill kompisar men just idag skulle vi laga bilen och handla).Min dotter frågade efter pappa hela tiden för att i flera dagar har han komit när hon har somnat!!.

    Sen ringde han och sa NU HAR DU FÖRSTÖRT DAGEN FÖR MIG,MINA KOMPISAR GARVAR ÅT MIG OCH ATT DET ÄR SYND OM MIG SO ÄR GIFT OCH HAR BARN. Jag kommer inte hem om du t.o.m dör ikväll!!

    Jag blev chokad för att han var så aggresiv.Han stängde av sin mobil hela natten och nu är också hans mobil avstängd. Nu är min fråga såhär(VA SKKA JAG GÖRA??JAG KÄNNER MIG FÖRNEDRAD!.
    Jag är inte ledsen och gråter,jag är bara ARG.Jag vill ha respekt,jag är gravid,vi har ett hem,barn och han beter sig såhär. INTE KOMMER HEM OCH STÄNGER AV SIN MOBIL!!

    VA SKA JAG GÖRA OM NU HAN KOMMER HEM(JAG VILL INTE SE HONOM MERA) MEN HUR SKA JAG GÖRA?? 

  • Svar på tråden Han kom inte hem
  • Anonym

    När jag var gravidmed min dotter(3 år) va ha likadant. Det känns som att varje gång jag blir gravid beter han sig sådär. En av hans kill kompisar har flickvänn!!. Hon sa att de röker hasch?(stavas det så??

    Blir man så dum i huvudet? men han sköter sitt jobb,han handlar åt sin mamma,han skjusar sina syskon barn hit och dit.
     Han verkar vara SÅÅÅ ARG på mig fast jag har inte gjort något!. Jag jobbar deltid,det finns alltid mat hemma.Jag gillar att laga mat,det är såå fint här hemma hos oss. Men han kanske inte trivs.

    Tror ni inte att han blir glad och mår bra av att jag kastar ut honom och han tänker(skönt och slippa de ett tag??? 

  • Anonym
    Sarasvensson87 skrev 2011-08-12 11:47:11 följande:
    Oj det där lät inte något roligt! Jag beklagar att du är tillsammans med en man som verkar så korkad?!

    Då han kommer hem, så ska du vara hård som sten mot honom. Var sur, förbannad, skrik gör precis vad du känner för, det du behöver få ut! Du är gravid och dessutom har ni barn sedan tidigare, han ska behandla dig med all respekt! Jag skulle aldrig någonsin acceptera ett sådant beteende från min partner!

    Ställ honom mot väggen och låt han välja! Antigen lever han familjelivet som ni har byggt upp tillsammans eller så får han vara ute och drälla med sina polare och betee sig som ett svin! Det skulle jag gjort! Jag menar givetvis inte att han ska välja bort kompisarna jämt, men någon måtta för det ju fan ta och vara! 
    Skrika och gorma kommer hon ingenstans med, han verkar kunna stänga av. Ett kyligt beteende från hennes sida där hon snarare visar vad som gäller än säger det. Resväskan utanför dörren är ett klockrent exempel.
  • Anonym
    AyaRan skrev 2011-08-12 11:50:06 följande:
    Jag tror att de håller på sådär för att de vet att de har ett hem att komma tillbaka till.
    Det där har jag hört från mina kompisar många gånger. Det har hänt tidigare att jag har kastat ut honom vid 2-3 tillfällen (DÅ HAR HAN GÅTT TILL SIN  MAMMA ELLER SIN SYSTER) bott där 9-10 dagar sen kommer hem och ber om ursäkt och säger att han dör utan mig,han älskar mig blabla.

    Jag är gravid med idioten igen,jag orkar inte leva såhär ärligt.  
  • Anonym

    Jag är så arg att jag gick inte till mitt jobb idag. Jag tänker att vi ska få ett barn till. Sen tänker jag mycket på hur hjälpsam och snäll är han mot hans kompisar,släkt. Jag vill att han hjälper folk oh släkt,jag brukade själv ringa och säga att han ska stor handla åt sin syster som är ensamstående med 3 barn,han åker med hennes barn och badar,fiskar osv. Men varför gör han så mot oss??? mot mig och dottern?

    hur ska jag sluta TITTA PÅ MOBILEN??PÅ DE 2 OLLEVERERADE SMSEN SOM VÄNTAR???????????? 

  • Anonym

    Jag vill bara säga att jag är såå snäll kvinna att jag hatar mig själv ibland för att jag är såå snäll. 
    Jag hjälpte han med mycket,medans han pluggade i 3 år stog jag för allting (Ekonomisk). Jag tänkte vadå det min man sen när han börjar arbeta blir det bra.

    Han syster hatar mig,jag hatar ingen.Hon har sagt till folk vi känner(hon tror sig för att hon har ett bra jobb och kan tala 6 olika språk MEN min bror behandlar henne som skit hehehe)
    men jag tycker bara synd om henne,hon är ensamstående,har dålig ekonomi.

    Jag måste sluta tänka på honom som man och pappa till min dotter. Jag orkar inte mer.
    Jag tror de vet att jag är ensam(mina föräldrar är döda,jag har inga systrar,jag har 2 bröder en bor i USA och andra bor i Taiwan).

     

  • Anonym

    Ni är jätte snälla som skriver till mig! Ni bryr er fast NI inte känner mig.

    TACK! <3 

  • Anonym
    ItsMyParty skrev 2011-08-12 12:42:48 följande:

    Du måste stå upp för dig själv TS, tillåter man att folk trampar på en så gör de tyvärr det. Jag tycker inte att det låter som att din man älskar dig så som du förtjänar.

    Kom ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv, om inte du mår bra så mår inte dina barn heller bra! Och man klarar allt om man måste, även om det känns svårt.

    Lycka till!


    Okey tack. 
    Jag vill verkligen inte att min dotter ser mig ledsen. Jag blev chokad hur mycket hon förstår,jag satte och såg ledsen ut jag kramade henne hon sa(är pappa dum?är det pappa som är dum?Har du gråtit mamma eller du kanske är förkyld!!) Jag skämdes,jag svarade inte och sa kom vi ska gå till lek parken. 
  • Anonym

    Är han otrogen kanske?
    Annars är han som en kille brukar vara innan han fyller 20.
    Usch vilken idiot.

    Min sambo har betett sig liknande, dock var inte jag gravid. Jag löste det genom att bli kompis med ett par av hans vänner, till och med den svåraste vännen som gillat mig minst. Fast jag hade tur och hamnade på samma fest som kompisen, alla andra stack och min kille somnade, så det blev så att jag och kompisen började snacka (trots att han varit öppet elak mot mig tidigare). det visade sig att vi hade mycket gemensamt, och sedan dess är jag inte den tråkiga frun längre.

Svar på tråden Han kom inte hem