Inlägg från: Nani83 |Visa alla inlägg
  • Nani83

    Hyra hemstädning?

    Jag har också städhjälp. 

    Fick höra på jobbet om nån firma i Göteborg som gör matlådor som man kan ha med sig till jobbet. Dom hade en lista på alla recept och antal kalorier per matlåda. Frågade om deras hemsida och där såg jag att dom erbjuder städhjälp också.

    Nu använder jag dom en gång i veckan, tre timmar tar dom betalt för, och då damsuger  dom min lägenhet, torkar,  dammar, tar hand om min tvätt och tvättar och byter sängkläder, sen så gör dom ca. 10 matlådor som dom lägger in i kylskåpet, och tar hand om all disk också.

    Antalet matlådor brukar variera i början var det 5 st som jag tog med mig till jobbet, men nu gör dom mer då jag brukar äta dom till som kvällsmat efter träningen och på helger. Och så gör dom en kladdkaka också =)

     För detta betalar jag endast  ca 1500 i månaden, plus kostnaden för råvarorna då.

    Jag tycker det är sjukt  värt, innan så la jag ut lika mycket på bara maten på jobbet, och då fick jag inte ett rent hem och rena sänglakan varje tisdag =)

  • Nani83
    Agdaa skrev 2012-01-13 21:56:06 följande:
    Låter helt otroligt!
    Vad heter dom? Cool
    Vitalgbg heter företaget. Ja, det är ganska otroligt, ångrar bara att jag inte börjat med det här för flera år sen. Får mer tid över till familjen nu och håller koll på vikten mycket bättre nu =)

    www.vitalgbg.se är deras hemsida. Vet att dom kör nåt erbjudande med flyers nu att man får 30% rabatt på första provstädningen, så mail och kolla med då så får du säkert samma erbjudande.
Svar på tråden Hyra hemstädning?