• NorasMamma

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Hej allihopa!


    Hoppar in här. Väntar första barnet med bf 24:e november så 37dagar kvar nu. Längtar som bara den. Skrattande


    Har jättemycket sammandragningar och har över börjat få ont i högra sidan av magen och runt naveln. Kan ligga i flera timmar med sammandragningar. De sätter igång direkt jag rör mig. Frågade BM varför jag hade ont men hon kunde inte svara på vad det kunde varamen om jag skulle få mer ont skulle jag ringa förlossningen. Men iom att det är första vet man ju inte vad man har att vänta!

  • NorasMamma
    Sofiia2 skrev 2011-10-18 12:57:14 följande:

    Vad jobbigt att ha så mycket sammandragningar.


    Jag får det mest när jag anstränger mig, var iväg till Ullared i lördags och då hade jag hemska sammandragningar och efter det har jag haft lite varje dag!


    Som du säger man har ju ingen aning om vad man har att vänta sig Tungan ute


    Tycker att det borde vara mest när man rör sig men jag får minst lika mycket även när jag vilar. Sen har jag en liten som bökar runt väldigt mycke! Men det gör inget, blir överlycklig varje gång h*n rör sig Skrattande
  • NorasMamma
    LillaEm skrev 2011-10-18 13:07:17 följande:

    Så här ser den ut än sålänge =) så sjukt sööt !! längtar tills jag får hem den och kan hänga den i vagnen!!



     


    Vilka söta!! Har hon hittat mönstret nånstans eller är det från eget huvud??
  • NorasMamma
    LillaEm skrev 2011-10-18 14:24:39 följande:
    Hon har bara bilder från en barnbok att titta på när det gäller dessa =)
    men det mesta hon gör, kommer direkt från huvudet.

    Hon gör allt möjligt ... mössor, gosedjur,barnvagnsmobiler i form av valfria figurer lr med barnets namn,
    mobiler till skötbord och allt möjligt, istort sett vad man önskar, och det mesta kommer från huvudet när hon göra "ritningar" =)
    Gäller väll bara att pröva sig fram Glad Men får nog lugna mig. Får fort för många projekt i taget och då blir inget klart Tungan ute
  • NorasMamma
    Kan tillägga att i början av mina SF mätningar låg jag över normalstrecket, precis på gränsen till "taket" (finns ju tre streck varav normallinjen i mitten), sen har jag planat neråt och nu ligger jag under normalstrecket men ändå inom normala kurvan. Min bebis beräknas väga 3300g så hon är ju modell mindre. Men ingen har reagerat på att detta skulle va konstigt!
    Ungefär samma för mig. Första mätningen låg jag över kurvan sen på det övre strecket. Har inte ökat så fort utan ungefär en centimeter på två veckor. Stannade av en gång och växte inget. Så nu har jag sjunkit till normalstrecket. Magen växer sakta men säkert. Min lill* har legat ner i bäckenet rätt länge nu men är fortfaranade ruckbar. Här uppe får vi inte göra TUL så har ingen aning om hur stor/liten min lill* är. Är i v.35 (34+6)

    Skruttens mamma: Synd att lillen inte ville sno sig men nu vet du samtidigt när det är dags och kan planera därefter Glad Tycker det är lite jobbigt att inte veta när det är dags. Vet inte hur "bråttom" det är att bli klar med allt. Samtidigt är det ju en del av charmen!
  • NorasMamma
    LillaEm skrev 2011-10-20 06:59:10 följande:
    Lilalani - här i Jönköpings län får vi heller inte nåt TUL :( så hat heller inte nån riktig aning om hur det är, men BM igår försökte ändå göra en någorlunda uträkning när hon tog fram ULapparaten.
    Det gjorde hon enbart för att hitta bebisens huvud då hon inte kunde känna det, och den ligger visst väldigt långt ner nu i bäckenet... Så just nu känns det som att det är väldigt nära :/ även att BF är den 26 Nov. Jag tror ju att den kommer komma tidigare nu !
    Hoppas på den 11/11-11 isf ;) hihi
    Ja 11-11-11 skulle va häftigt GladHoppas bara att lill*n kommer i november så man inte behöver gå in i december! Min ligger oxå ganska långt ner fast har inte kollat med UL utan min BM har bara känt. Hon kunde dock inte känna livmodertappen så en bit kvar är det. Men lite längre får h*n stanna kvar Glad
  • NorasMamma
    OllesMamma85 skrev 2011-10-20 16:39:42 följande:
    Vår BM är inte särskilt bra.. Hon har visat sig vara väldigt virrig och har bland annat sagt att vår skrutt vänt sig rätt när h*n inte alls gjort det osv Obestämd Så jag känner inget stöd och tillit ifrån henne tyvärr.. Jag försöker dela min oro med min sambo men han verkar inte alls känna samma oro som mig så det är lite tufft.
    Vår BM är oxå väldigt virrig och glömmer bort att säga saker. Jag får be om olika prover och man blir ju lite fundersam om allt tas samt om jag får de papper å sånt jag ska ha. Men jag visste detta redan innan att hon är såhär och i våran lilla kommun har vi bara en att välja på. Men det jag har gjort när jag varit orolig och haft funderingar är att jag ringt till förlossningen. De har alltid varit gulliga och svarat på mina frågor. Glad
  • NorasMamma

    Vaknar oxå flera gånger per natt för att jag är kissnödig eller att jag mår illa, oftast om jag hamnat på rygg. Men sen kan jag sova några timmar i följd på morgonen.. konstigt!

    Min kille har fått festförbud fram till förlossningen, eller i helgen jobbar han. Men jag hade sagt att en månad före vill jag att han ska kunna köra bil när som helst. Vi har ändå 8mil till bb så man vill ju fara i tid. Han tycker det är helt ok. Var så arg för ungefär tre veckor sen när han varit på fest och var så full när han kom hem att han slocknade på en stol. Just denna natt hade jag jätteont i magen och mådde jätteilla. Funderade på att ringa förlossningen men jag visste att ja inte skulle kunna väcka honom om dom ville jag skulle komma så jag valde att avvakta. Såhär i efterhand tänker jag att jag skulle ha ringt och bett mamma skjutsa mig bara för han skulle ha fått sig en läxa. Man behöver ju inte dricka sig okontaktbar i det här läget bara för att!! Men han har som tur är inte gjort det sen dess.

  • NorasMamma
    Baby BF-lista Baby

    1:e November - Artlskin
    5:e November - Love11
    6:e November - AnnelieJohan
    7:e November - Demus
    9:e November - Tanya, joonnal
    10:e November - SkruttensMamma85, Huleni
    11:e November - Veronica80
    12:e November - QladyG
    13:e November - Sofiia2
    15:e November - Tenshioyo
    17:e November - Joel82
    18:e November -  babyväntan
    20:e November - Kat91
    24:e  November - angelfire5, lilalani
    25:e November - 0911
    26:e November - em8707
    27:e November - Wilder
Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)