• FrenchPear

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Åh det ser ju ut som att du är gravid i alla fall för strecket är ju lite rosa? :)

    Har också problem. Testade igår och idag och fick ganska svaga positiva resultat. Men jag hade precis tagit en tablett provera i måndags.. Kan den ge falskt positivt? Hjälp ! Vill så gärna men vågar inte hoppas.. Har försökt så länge.

  • FrenchPear

    Det här med positiva och negativa.. Jag förstår att man kan få negativt om man testat för tidigt men att få falskt positivt på flera test- hur funkar det?!? Jag tycker ju att vi som fått positivt på något test måste ju vara gravida.

    Är det någon mer som testat supertidigt och fått positivt på 2 test men sedan testat negativ dagen efter.. Och ändå varit gravid? Jag ska vänta en vecka sa barnmorskan och testa igen... Men man vill ju så gärna veta nu.

  • FrenchPear

    Louisep87 Jag ser tyvärr ingenting. Kanske är det för tidigt för att visa något?

    Kasovi Då är det alltså så att man ÄR gravid vid positivt test men att ett negativt eventuellt betyder att graviditeten misslyckades och slutar i mf? Hur vet du att ett positivt alltid är ett positivt? ????

  • FrenchPear

    Vad blir det tänker jag nu. Skrev här tidigare i veckan efter att ha plussat svagt på två stickor från Testlagret. Ett par dagar senare negativt test med en stav från testlagret. Ringde barnmorskan som bad mig vänta en vecka och testa igen. Har pco så min mens kommer nästan aldrig av sig själv utan jag måste framkalla den och likaså ägglossningen. Dock gjorde jag en spolning den 29 augusti som ev. satte igång en ägglossning.

    Nåväl. Mitt i väntan så fick jag blödningar natten till lördag. Det är inte pyttelite utan det kommer varje gång jag går på toa. Rött blod. Har nu blött hela lördagen och även nu söndagmorgon. Tog dock tre stycken gravtest på morgonurin idag.. 2 stickor som visade svagt plus och en stav som visar pyttepytte litet streck vid testlinjen. Går knappt få med på bild.

    Vad händer tror ni? Missfall? Funkar ens testen?! Blir knäpp. Stickorna har 140803 på sig. Undrar om jag ens varit gravid.. Eller om det är min mens. Eller om jag är gravid men blöder ändå.. ?!?!

  • FrenchPear

    Marri93 mej var det tvärtom för.. Först positivt igår sen negativt idag. Mina bröstvårtor är också kalla! Haha och hårda.. Hrm

    Hur vet man om man är låghormonare? Hur vet du? :)

  • FrenchPear

    Behöver er hjälp.

    Testade positivt för 6 dagar sedan med Testlagrets gravsticka. Sedan dess har jag tagit fler test från samma märke som varit helt blanka och negativa. Tog ett äl-test idag som visade starkt positivt.

    Jag har inte fått någon mens och jag är på dag 36 i min första cykel med pergotime. Har ju känningar av trötthet, hade ömma bröst för en vecka sedan mm. men jag vet inte vad jag ska tro... Är det någon som varit i samma sits och ändå varit GRAVID? Kan man testa positivt och sen negativt utan att det betyder missfall? För jag har inga tecken på mens..

  • FrenchPear

    Vill bara säga att köp för fasen INTE testlagrets gravtester för JO man kan få falskt positivt och jag är ett levande bevis..

    Så trist och ledsamt när man försökt så länge, får ett plus som inte ens är sant.

    Aldrig mer!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester