• Iustitiae

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Helt klart spök, eller hur?
  • Iustitiae

    Översta är ägglossningstest och understa gravtest. Jag brukar aldrig få positivt ältest ens vid äl och detta är bland de starkaste sträcket jag fått på ältest. Tror ni äl på gång och spöksträck på grav eller grav kanske!?

  • Iustitiae
    Blondabelle skrev 2015-01-12 17:44:30 följande:
    Har du originalbild på gravtestet? Anar något.
    Tyvärr inte, har iPhone och originalbilden sparas inte när jag redigerar.
  • Iustitiae

    Hmm har tagit två gravtest efter det där men varit helt negativa.. Har fått exakt lika starkt på ältesten dock. Min stegring brukar var kort (och inte full för den delen heller, jag har aldrig fått ett helt positivt ältest) och ske mellan 14-16 i två dagar och innan 14 och efter 16 är testen nästan helt blanka. Nu har jag tagit tre st som varit lika starka sen ca 15. Vad fan händer? :/ blir måttligt förvirrad. Kan det varit spök och att min äl ballat ur? Eller har urinen inte varit tillräckligt koncentrerad för gravtesten de senaste två gånger? Min cykel är normalt på 35 dagar och är idag på 43, ingen aning om när äl varit -om- den har varit eftersom att jag är så sen. Fattar nada. Mindfuck is on.

    Översta bilden från tidigast idag då jag fick svagt på grav, ner till vänster efter det vid ca 20 och ner till höger vid ca 00 och varsitt negativt gravtest breve.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester